pozivam
odakle ja znam sto se desava u Srbiju ja ti znam samo u Crnu Goru a znas koju su nam izvozni prozivodi najbolji zbog koji smo nadaleko poznati, nego ti me jos ne zaprati? jesi razmislilapozivam te zapravo da odgovoris sad ti na moju temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozivam
odakle ja znam sto se desava u Srbiju ja ti znam samo u Crnu Goru a znas koju su nam izvozni prozivodi najbolji zbog koji smo nadaleko poznati, nego ti me jos ne zaprati? jesi razmislilapozivam te zapravo da odgovoris sad ti na moju temu
pitala sam i za crnu goru, ne samo za srbiju.odakle ja znam sto se desava u Srbiju ja ti znam samo u Crnu Goru a znas koju su nam izvozni prozivodi najbolji zbog koji smo nadaleko poznati,
ahahahahahaha a sto tebe interesuje crnogorska ekonomijapitala sam i za crnu goru, ne samo za srbiju.
zapraticu te ako ti to nesto znaci jer si crnogorac, ali zaista ne volim da se dopisujem osim sa par dragih ljudi a ti si previse iritantan da bi mi bio dragnego ti me jos ne zaprati? jesi razmislila
samo da te pitam nesto pa me baci na ignore poslijezapraticu te ako ti to nesto znaci jer si crnogorac, ali zaista ne volim da se dopisujem osim sa par dragih ljudi a ti si previse iritantan da bi mi bio drag
ko se muva, vidis li da me ne moze ocima vidjeti, sve najgore misli o meni a samo zbog toga sto sam balkanac provincijalac kako kaze djani a ona bi usvojila romsko dijete i misli da je greta thunberg u pravuMuvajte se na drugoj temi, ne moramo mi da vas slušamo.![]()
ne muvamo se, ali da, nekorektan je spam sa moje strane, sryMuvajte se na drugoj temi, ne moramo mi da vas slušamo.![]()
Ja sam usvojen sa 4,5godine kada sam imao posle operacije srca.
Usvojila me porodica iz Cetinja koja žive u jedno malom mestu tj gradu Beočin.
Bitno da si ti sada dobro, sa srcem i to...!Usvojila me porodica iz Cetinja koja žive u jedno malom mestu tj gradu Beočin.
Jesam hvala bogu,mogu zahvaliti doktoru Ninoslavu Radovanoviću i toj porodici koja me usvojila.Bitno da si ti sada dobro, sa srcem i to...!
Odgovorno tvrdim da su ljudi bez dece osakaceni emotivno pa ne verujem da im tudje dete moze probuditi roditeljska osecanja i ponasanjaPa ovako, svjedoci smo da je u Srbiji (i CG) sve više parova bez đece… Brz i nezdrav način života, razne vrste zanimanja, povrede, bolesti, stres i mnogi drugi razlozi utiču na smanjenje plodnosti kako kod muškaraca tako i kod žena, ali glavni razlog je po mom mišljenju kasno stupanje u brak…
Ja lično znam skoro desetak parova koji već godinama bezuspješno pokušavaju ili su pokušavali sa vantjelesnom oplodnjom a niko od njih nijednom nije spomenuo, makar stidljivo, usvajanje đeteta, što je skoro svuđe u svijetu, normalna stvar…
Da li bi vi, u slučaju da, ne daj bože, ne možete imati đecu:
- usvojili dijete?
- cijeli život proveli sami sa svojim partnerom?
- u slučaju da je problem do samo jednog partnera, ostavili partnera i tražili razvod braka a zaboravili na ono "i u dobru i u zlu"?
- da je do vas lično problem, tražili razvod braka, i tako omogućili parneru da počne novi, možda srećniji život ili bi ostali u braku i na taj način uskratili drugog, zdravog partnera za najveće bogatstvo na ovom svijetu, a to su đeca?
Da li uopšte poznajete nekoga ko je usvojen ili ko je usvojio dijete?
Ako bi se odlučili na usvajenje đeteta, na koji bi to način uradili i koji su to "kriterijumi" po kojima bi izabrali neko dijete?
da..ovdje neki dan jedan za tudze dijete..kojem su zivi roditelji i koje nekad dolazi kod njega kaze moj sin.Odgovorno tvrdim da su ljudi bez dece osakaceni emotivno pa ne verujem da im tudje dete moze probuditi roditeljska osecanja i ponasanja
Kao neko ko je podigao dva momka iz sistema Zvečanske mogu da kažem da mi je uprkos brojnim problemima karakterističnim za roditeljstvo to bila jedna od pametnijih odluka u životu. Zbog njih sam sada i deda iako nemam biološku decu.
Najveći problem kod usvajanja u Srbiji je što bi svi malu plavu zdravu dečicu do godinu, max. dve. Većina dece koja je kod nas za usvajanje je romske ili poluromske nacionalnosti ili deca sa zdravstvenim problemima... Pa kod nas niko nije hteo da usvoji ni zdravog dečaka koji je albino a kamo li dete koje ima zdravstvene probleme. Naši usvojitelji puno gledaju Američke filmove nesvesni da kod nas klinka koja ostane trudna abortira a ne rađa dete da bi ga dala na usvajanje. Drugi, ništa manji problem je što retko postoji saglasnost oba bračna partnera oko usvajanja.
Odgovorno tvrdim da su ljudi bez dece osakaceni emotivno pa ne verujem da im tudje dete moze probuditi roditeljska osecanja i ponasanja