To je jugoslovenska narodna armija koja je krenula da vrati kontrolu i ustavni poredak u vukovaru i okolini, a koji su kontrolisale hrvatske paravojne i nelegalne jedinice...  ;-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro.Hajde sad izračunaj koliko bi srpska vojska '91. trebala da ima vojnika?Po mojoj proceni bez dezertera i sa vojskom Krajine i VRS oko 400000-500000 ljudi.Ako pogledaš šta ste imali od oružja,protiv ovolike vojske biste mogli jedino u Jadransko more.Znači-lupetaš!!!Pogrešno su te učili.juznjak99:ne! moj pokojni djed došao saonoga svijeta, sjeli u avione, helikoptere, uzeli ratne brodove, dovukli tešku artiljeriju i udri. katastrofa kako ne želite priznat ratovanje u hrvatskoj.
gledao sam nekoliko vaših novijih filmova (nastalih iza 91.) pa u skoro svakom ima vojska kako kreće u boj (naravno na vojnim kamionima)

Tvoj pokojni deda je možda i bio deo te JNA o kojoj pričaš. Ništa čudno, s obzirom da je vrhovni komandant te vojske o kojoj pišeš bio Stipe Mesić.juznjak99:ne! moj pokojni djed došao saonoga svijeta, sjeli u avione, helikoptere, uzeli ratne brodove, dovukli tešku artiljeriju i udri. katastrofa kako ne želite priznat ratovanje u hrvatskoj.
gledao sam nekoliko vaših novijih filmova (nastalih iza 91.) pa u skoro svakom ima vojska kako kreće u boj (naravno na vojnim kamionima)
... dok je vama ustaša na čelu države...PTomislav:ZG_cyti
Šta se trudiš, zar nevidiš da su neki ovdije vidjeli samo nekoliko slika sa koncerta. Niti su gledali koncert, niti su slušali pijesme sa koncerta. Neke još trese miloševićeva propaganda...!!!
Džabe ta priča.U svakoj normalnoj državi,onaj ko propagira šovinizam ide u zatvor!...a onda može da peva koliko hoće! 8-)PTomislav:ZG_cyti
Šta se trudiš, zar nevidiš da su neki ovdije vidjeli samo nekoliko slika sa koncerta. Niti su gledali koncert, niti su slušali pijesme sa koncerta. Neke još trese miloševićeva propaganda...!!!
Gde to piše?Ja samo kažem da bi kod nas trebali da produžimo vojni rok ili uvedemo obavezna gađanja i kurseve za obuku oružjem,za one koji ga legalno poseduju ili su ljubitelji istog.Svaki američki i izraelski političar bi rekao da je to korisno.PTomislav:Karlito Brigante
Ti to pozivaš na oružije možda

Pa,s obzirom da srpski političari rade sve loše stvari po uzoru na Amere,mislim da je došlo vreme da donesu zakone u ovoj oblasti saglasne njihovim mentorima.A s obzirom šta ste vi radili u zadnjih 100 godina,mislim da je poželjno da svi normalni ljudi imaju oružje.Znači,moći ćemo iskreno da raygovaramo tek kada budemo naoružani do zuba,ko Jevreji,ili Amerikanci.PTomislav:Post broj 150.
To je poziv na oružije
"Gledajući Hrvate,pomislim da je u Srbiji došlo vreme da se liberalizuje prodaja oružja...da se bar naoružamo na vreme!"
Nemožeš gledati na Hrvate jer i kod nas tržište oružijem nije LIBERALIZOVANO
PTomislav:Post broj 150.
To je poziv na oružije
"Gledajući Hrvate,pomislim da je u Srbiji došlo vreme da se liberalizuje prodaja oružja...da se bar naoružamo na vreme!"
Nemožeš gledati na Hrvate jer i kod nas tržište oružijem nije LIBERALIZOVANO
Šta dalje pričati sa čovekom koji akciju etničkog čišćenja naziva legitimnom???PTomislav:Travolta, samo me ti nemoj spašavati, molim te.
Svim Srbima koji su "protjerani" za vrijeme OLUJE i BLESKA je osiguran povratak i obnovljene kuće koje su nastradale tokom LEGITIMNIH AKCIJA HRVATSKE VOJSKE i POLICIJE. Onima kojima je oduzeto (sa pravom) stanarsko pravo, za njih se prave stanovi po cijeloj RH kako bi se mogli vratiti. Stim da im nisu oduzeti stanovi, jer ih nisu ni posjedovali.
rdeki:Šta dalje pričati sa čovekom koji akciju etničkog čišćenja naziva legitimnom???
Bravo majstore. Svaka ti čast. Biće od tebe dobar ustaša.

)------->Svakoj Hrvatici je u Beogradu SUPER. Pa zato nas ovi tvoji i mrze.otkacena slavonka:meni se Beograd svida..je li to sada nesto lose
![]()
Ne sekiraj se ti za nas. Ono pravo tek dolazi, tek cete nam doci u pravi bratski zagrljaj. A sto se tice POVIJESTI, KUZIM da cemo vam dobro naplatiti Jasenovac.ZG_city:jbt ovi su opsjednuti ustasama
a vukovar je bio naravno legitimna akcija JNA, cetnika & co.
I to je bila legitimna akcije jer su srbi na tim podrucjima osnovali svoju paradrzavu i itrijebili sve sta nije bilo srpsko i olujom je to podrucje vraceno pod nadzor RH i iz tog razloga je oluja LEGITIMNA VOJNOREDRSTVENA AKCIJA.
ali ovakva razmisljanja su vjerojatno posljedica dugotrajnoj izlozenosti propagandi i frustraciji zbog gubitka rata. mozete jadikovat, blatit hrvate, proglasavat ih ustasama, fasistima ali protiv istine ne mozete. Za kraj bi samo citiro doktora znanosti, povjesnicara, vojvodu i generala Šešelja- ''ima da pojedete sva govna koja ste izasrali''![]()
![]()
i za kraj- pobjednicka vojska (za sve sladokusce)------->
Pontije Pilat:Ne sekiraj se ti za nas. Ono pravo tek dolazi, tek cete nam doci u pravi bratski zagrljaj. A sto se tice POVIJESTI, KUZIM da cemo vam dobro naplatiti Jasenovac.

.I. .I. .I. .I. .I. A ovo cemo pokloniti vasim zenama, one to vole!!! A i vi podsvesno niste daleko.ZG_city:
Pontije Pilat:.I. .I. .I. .I. .I. A ovo cemo pokloniti vasim zenama, one to vole!!! A i vi podsvesno niste daleko.

Zao mi je NJOFRA, ali OSOBNO ne gledam filmove IZNIMNO-DAPACNE TVOREVINE. NO, SUTIM da ce naredni susret sa vama kao nasom POVIJESNOM bracom biti OSOBITO zanimljiv, NEEE?!ZG_city:ajde brate pogledaj jos jedan video da se smiris-![]()
![]()
![]()
![]()