Ustaštvo je u Hrvatskoj dozvoljeno...

juznjak99:
ne! moj pokojni djed došao saonoga svijeta, sjeli u avione, helikoptere, uzeli ratne brodove, dovukli tešku artiljeriju i udri. katastrofa kako ne želite priznat ratovanje u hrvatskoj.
gledao sam nekoliko vaših novijih filmova (nastalih iza 91.) pa u skoro svakom ima vojska kako kreće u boj (naravno na vojnim kamionima)
Dobro.Hajde sad izračunaj koliko bi srpska vojska '91. trebala da ima vojnika?Po mojoj proceni bez dezertera i sa vojskom Krajine i VRS oko 400000-500000 ljudi.Ako pogledaš šta ste imali od oružja,protiv ovolike vojske biste mogli jedino u Jadransko more.Znači-lupetaš!!!Pogrešno su te učili. :lol: :lol: :lol:

juznjak99:
ne! moj pokojni djed došao saonoga svijeta, sjeli u avione, helikoptere, uzeli ratne brodove, dovukli tešku artiljeriju i udri. katastrofa kako ne želite priznat ratovanje u hrvatskoj.
gledao sam nekoliko vaših novijih filmova (nastalih iza 91.) pa u skoro svakom ima vojska kako kreće u boj (naravno na vojnim kamionima)
Tvoj pokojni deda je možda i bio deo te JNA o kojoj pričaš. Ništa čudno, s obzirom da je vrhovni komandant te vojske o kojoj pišeš bio Stipe Mesić.

the DUEL

Citat

Koja istina bre stoko jedna bez tradicije i istorije. Guzio vas je svako u "povijesti" ko je stigo, a pogotovu Srbi! Vladali smo vama bagrom za vreme Karadjordjevica jer u istoriji kralja ni cara niste imali! Istorija ti pocinje od 41-e stoko!

Hrvati kao taki postoje od 7 stolječa. Prvi HRVATSKI kralj je bio kralj Tomislav koji je okrunjen na duvanjskom polju 925 godine.

"Guzio" nas je svatko (a pogotovo srbi) i sada nas "guze", zbog toga je juga i propala.

I malo pripazi na kulturu.

Lacibg
Vidiš, nisi upravu. Da je bio rat između srba i Hrvata MOŽDA nas nebi bilo, ali srbi su ratovali sa HRVATIMA, BOŠNJACIMA, SLOVENCIMA i ŠIPTARIMA. Da vas ima 30 mil, nije dosta za 4 rata, a di 10mil, a znamo da SRBIN RADO IDE U VOJAKE....

TI SI GLUP!!
"Milošević nije imao petlje da stvar završi brzo i odmah"

PTomislav:
ZG_cyti

Šta se trudiš, zar nevidiš da su neki ovdije vidjeli samo nekoliko slika sa koncerta. Niti su gledali koncert, niti su slušali pijesme sa koncerta. Neke još trese miloševićeva propaganda...!!!
... dok je vama ustaša na čelu države...

Leto 1980 - kao devetogodišnji dečak osetio sam na svojoj koži mržnju prema Srbima u Grljevcima kod Splita.

Maj.1987 - Kup Maršala Tita (Hajduk - Rijeka), usred Beograda Splićani pevaju ustaške pesme, zvižde himni...

Proleće 1991 - Predsednik Predsedništva SFRJ Stipe Mesić se javno hvali za rasturanje SFRJ i izazivanje rata.

Današnje vreme - Milošević već 7 godina nije na vlasti u Srbiji. U Hrvatskoj je na vlasti isti onaj Mesić. Hrvatska televizija i svi mediji pričaju laži o nekakvoj srpskoj agresiji na sopstvene rodne gradove, sela i kuće, šireći mržnju prema Srbima. Hrvatska očigledno nema nameru da obezbedi povratak Srbima koji su preživeli Bljesak i Oluju (a i klanja pre ova dva zločina).

Zaključak: Za sve je kriva Miloševićeva propaganda. I one 1980 i 1987 (kada niko nije znao za Miloševića), i za ratnohuškačku delatnost Stipe Mesića...
I dan-danas je kriva propaganda čoveka koji nije među živima...

Pa ako zaista verujete u ovo, onda imate mnogo veliki problem.

PTomislav:
Post broj 150.

To je poziv na oružije

"Gledajući Hrvate,pomislim da je u Srbiji došlo vreme da se liberalizuje prodaja oružja...da se bar naoružamo na vreme!"

Nemožeš gledati na Hrvate jer i kod nas tržište oružijem nije LIBERALIZOVANO
Pa,s obzirom da srpski političari rade sve loše stvari po uzoru na Amere,mislim da je došlo vreme da donesu zakone u ovoj oblasti saglasne njihovim mentorima.A s obzirom šta ste vi radili u zadnjih 100 godina,mislim da je poželjno da svi normalni ljudi imaju oružje.Znači,moći ćemo iskreno da raygovaramo tek kada budemo naoružani do zuba,ko Jevreji,ili Amerikanci.

PTomislav:
Post broj 150.

To je poziv na oružije

"Gledajući Hrvate,pomislim da je u Srbiji došlo vreme da se liberalizuje prodaja oružja...da se bar naoružamo na vreme!"

Nemožeš gledati na Hrvate jer i kod nas tržište oružijem nije LIBERALIZOVANO

Ma treba da ti bude jasno da ste vi Hrvati uvek na kraju na strani gubitnika ali ovaj put se necete proslepati uz Srbe vec ima da najebete.

Travolta, samo me ti nemoj spašavati, molim te.

Svim Srbima koji su "protjerani" za vrijeme OLUJE i BLESKA je osiguran povratak i obnovljene kuće koje su nastradale tokom LEGITIMNIH AKCIJA HRVATSKE VOJSKE i POLICIJE. Onima kojima je oduzeto (sa pravom) stanarsko pravo, za njih se prave stanovi po cijeloj RH kako bi se mogli vratiti. Stim da im nisu oduzeti stanovi, jer ih nisu ni posjedovali.

I veliki broj onih koji nisu ruke uprljali HRVATSKOM krvlju su se i vratili jer je socijalna pomoć u RH veča od plaće na jugu Srbije.

Nikad nismo bili na gubitničkoj strani, i u partizanima su bili Hrvati. Samo je jako malo hrvata bilo u četničkoj vojsci u DOMOVINSKOM RATU kada je srušena ideja VELIKE SRBIJE. Mesič se i hvalio rušenjem juge jer je to trebala biti VELIKA VELIKA SRBIJA, a ne jugoslavija koja se temelji na bradstvu i jedinstvu. To je bio plana miloševića, karađića i hrvatine šešelja

PTomislav:
Travolta, samo me ti nemoj spašavati, molim te.

Svim Srbima koji su "protjerani" za vrijeme OLUJE i BLESKA je osiguran povratak i obnovljene kuće koje su nastradale tokom LEGITIMNIH AKCIJA HRVATSKE VOJSKE i POLICIJE. Onima kojima je oduzeto (sa pravom) stanarsko pravo, za njih se prave stanovi po cijeloj RH kako bi se mogli vratiti. Stim da im nisu oduzeti stanovi, jer ih nisu ni posjedovali.
Šta dalje pričati sa čovekom koji akciju etničkog čišćenja naziva legitimnom???

Bravo majstore. Svaka ti čast. Biće od tebe dobar ustaša.

rdeki:
Šta dalje pričati sa čovekom koji akciju etničkog čišćenja naziva legitimnom???

Bravo majstore. Svaka ti čast. Biće od tebe dobar ustaša.

jbt ovi su opsjednuti ustasama
a vukovar je bio naravno legitimna akcija JNA, cetnika & co.
I to je bila legitimna akcije jer su srbi na tim podrucjima osnovali svoju paradrzavu i itrijebili sve sta nije bilo srpsko i olujom je to podrucje vraceno pod nadzor RH i iz tog razloga je oluja LEGITIMNA VOJNOREDRSTVENA AKCIJA.

ali ovakva razmisljanja su vjerojatno posljedica dugotrajnoj izlozenosti propagandi i frustraciji zbog gubitka rata. mozete jadikovat, blatit hrvate, proglasavat ih ustasama, fasistima ali protiv istine ne mozete. Za kraj bi samo citiro doktora znanosti, povjesnicara, vojvodu i generala Šešelja- ''ima da pojedete sva govna koja ste izasrali'' :lol: :lol:

i za kraj- pobjednicka vojska (za sve sladokusce :lol: )------->

ZG_city:
I to je bila legitimna akcije jer su srbi na tim podrucjima osnovali svoju paradrzavu i itrijebili sve sta nije bilo srpsko i olujom je to podrucje vraceno pod nadzor RH i iz tog razloga je oluja LEGITIMNA VOJNOREDRSTVENA AKCIJA.

ali ovakva razmisljanja su vjerojatno posljedica dugotrajnoj izlozenosti propagandi i frustraciji zbog gubitka rata. mozete jadikovat, blatit hrvate, proglasavat ih ustasama, fasistima ali protiv istine ne mozete. Za kraj bi samo citiro doktora znanosti, povjesnicara, vojvodu i generala Šešelja- ''ima da pojedete sva govna koja ste izasrali'' :lol: :lol:

i za kraj- pobjednicka vojska (za sve sladokusce :lol: )------->
Ne sekiraj se ti za nas. Ono pravo tek dolazi, tek cete nam doci u pravi bratski zagrljaj. A sto se tice POVIJESTI, KUZIM da cemo vam dobro naplatiti Jasenovac.

svida mi se ovaj odgovor pa ga objavljujen drugi put :p

ali ovakva razmisljanja su vjerojatno posljedica dugotrajnoj izlozenosti propagandi i frustraciji zbog gubitka rata. mozete jadikovat, blatit hrvate, proglasavat ih ustasama, fasistima ali protiv istine ne mozete. Za kraj bi samo citiro doktora znanosti, povjesnicara, vojvodu i generala Šešelja- ''ima da pojedete sva govna koja ste izasrali''

i za kraj- pobjednicka vojska (za sve sladokusce )------->https://www.youtube.com/watch?v=mC5B...related&search=

Back