Uspjeli smo u HR skupiti potpise za referendum glede ukidanja Covid Potvrda!

a hebo ga ti, sto si taki sitnicar,
pa kad ste znali nelegalnim putem
rusiti drzavu jugoslaviju
i uskracivati prava strasnim srbima,
pravili ste se mangupi,
sad ste se usrali u gace
da sa ulica proterate pisljivi virus
konjusari bili konjusari ostali
Ajd zamisli da je HDZ uveo 90-e "potvrde hrvatstva", tj. da moraš imati potvrdu da si se izjasnio kao Hrvat da bi uopće mogao ući u poštu, knjižnicu, sud i bolnicu. A kad netko prigovori da je to diskriminacija samo mu neki iz državnog aparata mrtav hladan odgovori da Srbi nisu diskriminirani jer se eto mogu izjasniti kao Hrvati. E takva je situacija sa nama necjepljenima trenutno. S tim da od izjašnjavanja Hrvatom ne možeš dobiti fizičke nuspojave dok od cjepiva itekako možeš.

Snažno podržavam MOST-ov referendum, i sam sam volontirao u skupljanju potpisa u svom gradu. Nadam se da će referendum uspjeti i da će se ti odvratni ausvajsi ukinuti.

Ajd zamisli da je HDZ uveo 90-e "potvrde hrvatstva", tj. da moraš imati potvrdu da si se izjasnio kao Hrvat da bi uopće mogao ući u poštu, knjižnicu, sud i bolnicu. A kad netko prigovori da je to diskriminacija samo mu neki iz državnog aparata mrtav hladan odgovori da Srbi nisu diskriminirani jer se eto mogu izjasniti kao Hrvati. E takva je situacija sa nama necjepljenima trenutno. S tim da od izjašnjavanja Hrvatom ne možeš dobiti fizičke nuspojave dok od cjepiva itekako možeš.

Snažno podržavam MOST-ov referendum, i sam sam volontirao u skupljanju potpisa u svom gradu. Nadam se da će referendum uspjeti i da će se ti odvratni ausvajsi ukinuti.
da, samo sto ce svaka epidemija proci,
a pandemija ustastva nikad

Срби, посебно ви левичари, либерали и грађанисти, да вас подсетим да је Мост десничарска коалиција. Чак су били у преговорима са Домовинским покретом, али нису направили коалицију.

https://www.danas.rs/svet/u-hrvatskoj-prikupljanje-potpisa-za-referendum-protiv-kovid-potvrda/

https://hr.n1info.com/vijesti/raspudic-most-je-uspio-prikupiti-potrebne-potpise-za-referendum/

Evo ja kao član stranke MOST-a (ne znam koliko vam je u Srbiji ta stranka poznata, ali evo sada jest) smo uspjeli skupiti potpise za raspisivanje Referenduma o ukidanju COVID POTVRDA, te da sabor odlučuje dvotrećinski glede SVIH MJERA PANDEMIJE a ne stožer (kao paradržavno tijelo).

Skupljali smo potpise od 06.12. do jučer, morali smo skupiti minimum 287 000 potpisa, USPJELI SMO PUNO VIŠE, mada potpisi još uvijek stižu!
Svih tih dana sam i ja eto bio svaki dan koliko sam mogao i skupljao potpise sa volonterima, pa sam evo napravio svoj video zahvale i potpore svima:

P.S. Obzirom da sam ja kao osoba transparentna osoba, mržnju ne gajim niti mi je poznata prema ikome druge nacionalnosit, vjere ili rase, eto htio sam i vama dragi forumaši reći da smo to uradili u HR, tako da ako se desi da i vama u Srbiji uvedu Covid Potvrde, NEMOJTE ODUSTAJAT u težnji za Demokratskim pravima ČOVJEKA I POJEDINCA, to morate po ustavu države tražiti da se odlučuje na referendumu, da se tamo odlučuje da li narod želi covid potvrde ili ne.

Poštovanje i živjeli mi, poz iz HR.

Danijel
Паметније би било да се борите за слободу Хрвата, које ЕУ и исламисти тлаче деценијама, него што млатите празну сламу са тим референдумом и протестима.
Ма колико ми се свиђало што сте против система ЕУ, ипак мислим да се Хрватска брани у Мостару, а не у Загребу.

Док су угрожена права Хрвата и Срба, Хрваћани и Србијанци као беспослени попови крсте јариће.

Back