Uspesna zena

Да човек живи победнички и аутентично, онако како је њему мило, да прави изборе заиста спрам својих осећаја и потреба уз свест о свим добитима и одговорностима.
Е, то је прави успех.

Да човек живи победнички и аутентично, онако како је њему мило, да прави изборе заиста спрам својих осећаја и потреба уз свест о свим добитима и одговорностима.
Е, то је прави успех.
Da li smo realno u mogucnosti da tako postupamo, mi, zene?

Sta znaci biti “uspesna zena”?

Po mom sudu, uspesna zena je ona zena koja je uspela da ugodi svoj zivot.
Ona je zadovoljna svojim izborima, prijatna i bez lakih osuda drugih.

Ima puno ostvarenih zena koje su svoje zelje ostvarile, ali su mozda i negativne prema okolini, sve im tesko i stalno ocekuju potvrdu te okoline.

Licno pravim razliku izmedju uspesne (koja je uspela da sebe sredi) i ostvarene (koja je ostvarila ciljeve). Svakako da zena moze biti uspesna i ostvarena i to je onda bingo!

Mala igra reci...ali meni je takva asocijacija.
Vazi slicno i za muskarce.

da je ostvarena, nezavisna, samopouzdana.
Da ima vizuju, da zna sta hoce sta ne, da je odlucna...
Da zraci najbolje iz svoje zenske energije, sarm, harizmu, duhovitist, dobrotu, saosecajnost, neznost, generalno to sto je cini zenstvenom i milom. Kad udje u prostoriju da oko sebe siri auru.

U sustini sve sto cini i uspesnog muškarca, samo zenska umesto muske energije.

Ja recimo jako volim kad vidim mlade poslovne zene, koje su uspesne u biznisu, nije stvar u parama, vec u ostvaresnosti, ambicijama, intaligenciji, viziji itd

Takve devojke su negde i najbolje za vezu, jer zajedno mozete da pomerite planine, ne oslanja se na tebe, vec vodi svoj zivot, a zajedno i paraleno gradite zajednicku buducnost, bez pokusaja da menjate jedno drugo po svojim aršinima, pa se umesto toga dopunjujete. Recept za dug i srecan odnos.

Poslednja izmena:
nesto kao tijana ajfon, stanija i td...

vuk mob se prešlepao preko tijane ajfon onomade kad su bili kao u nekoj vezi čudi me samo kako je dobio nadimak mob a ne ajfonac :mrgreen: tako i onaj ivan bivši muž od tržanke znači na kontu nje-obojica su sada "uspešni" ovaj jedan peva kao nešto a ovaj drugi klošari po rialitijima tj obitava:mrgreen:

Da vam čiča kaže, kad nekog pitaju što se muškarci plaše uspešnih žena lol. Uspešna žena, da rezimiramo, sve što pogledate oko sebe bukvalno sve što vidite napravio je muškarac, žena može samo da održava to. Koliko ja vidim neke žene voze dobra kola, sad dal su tatina ili dečkova ili se udala dobro, ali jbg to je uspešna žena uvalila bulj dobro. Uspešna žena u polju posla i biznisa, ja ne znam ni jednu a vi? Neke jure karijere rade za 100k platu lol. Zavisi šta je za koga uspeh ali one misle na onaj finansijski koji ni jedna ne ostvari, msm uglave se one na neko bolje radno mesto a svi znamo kako. Možda je uspešna ako se udala pre 30 i rodila dete a ne shvata još uvek da je buduća samohrana majka. Kod većine uspeh traje kratko jer svi jure sreću spolja.

Back