bird again
Elita
- Poruka
- 19.729
Sta znaci biti “uspesna zena”?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci posmatra se samo materijalno?Neka malo veca plata ili drzi neki lokal
Muskarca je neophodna zena da bi bio uspesan?biti udata, roditi djecu, od muza napraviti biznismena..
Ovo je u redu.Ona koja je nazavisna. Od bilo koga.
nema potrebe da se lazemo kad ona narodna fino kaze "iza uspjesnog muskarca stoji zena"..Muskarca je neophodna zena da bi bio uspesan?
Ne mislim isto.nema potrebe da se lazemo kad ona narodna fino kaze "iza uspjesnog muskarca stoji zena"..
kako sad..Ne mislim isto.
Oduvek, ne sada.kako sad..
Moze i domacica sa par dece al to nije po ukusu pokondirenim tikvamaZnaci posmatra se samo materijalno?
nesto kao tijana ajfon, stanija i td...Vidjeti svijeta I lomiti muska srca diljem merdijana
postoji velika razlika izmedju "da zivi bez zene" i "da budje uspjesan"...svaki muskarac moze da zivi bez zene ali koliko je uspjesan tu je fora...Oduvek, ne sada.
Muskarac mora da zna da zivi I bez zene.
Prije Sam mislio na nadju models Suzi mancic I taj rang brodovlasnici tajkuninesto kao tijana ajfon, stanija i td...
To mozda nije moderno danas, ali je u redu ako se oboje sloze tako i lepo im je.Moze i domacica sa par dece al to nije po ukusu pokondirenim tikvama
Kako zena doprinosi njegovom uspehu?postoji velika razlika izmedju "da zivi bez zene" i "da budje uspjesan"...svaki muskarac moze da zivi bez zene ali koliko je uspjesan tu je fora...![]()
Meni to nikako nije uzor uspesne zene.Prije Sam mislio na nadju models Suzi mancic I taj rang brodovlasnici tajkuni
A sta ima oboje da se sloze nek svako radi sta hoce,jel bi imao ja nesto od njene karijere ne biTo mozda nije moderno danas, ali je u redu ako se oboje sloze tako i lepo im je.
ko dirigent za orkestar...Kako zena doprinosi njegovom uspehu?
Ako se ne slazu nista ne postoji ...A sta ima oboje da se sloze nek svako radi sta hoce,jel bi imao ja nesto od njene karijere ne bi
Tako je.Za mene uspješna znači kad se žena ostvari u onom polju koje je za nju bitno. Nekima je to karijera a nekima majčinstvo ili šta već drugo.
Nije tacnoAko se ne slazu nista ne postoji ...