Успеси Вучићеве владе

More, lep ti taj šešir... Mada, bolje da šešir nemaš....

A kada smo kod Prokopa, šta je tamo uopšte završeno? Ova stanica je inače bila u funkciji odavno, samo nam se železnica urušila kao kula od karata.

I tamo neke 1884 je išao voz na relaciji Beograd - Niš (radovi započeti 1881), a danas 130 i neku godinu kasnije veliki uspeh je što je proradio voz na relaciji Beograd - Novi Sad. I jeste s obzirom da je prošlo dve godine od početka obnovljenih radova, tamo u 19, veku su im trebale čitave tri godine za relaciju Beograd - Niš, a ova Vlada je uspela da završi relaciju Beograd -Novi Sad za samo dve godine. Vauuu!!!! Bravo za Vučića!

40 godina se nije nista uradilo na revitalizaciji pruga kod nas sad kad se nesta krenulo i to nekima nije dobro.Aman ljudi nemamo mi izvore nafte i gasa pa da lova samo kaplje dobro je da se krenulo samo treba voditi racuna da se ne krade.

Visnja@ :
"

BRAVO ZA PREDSEDNIKA NIKOLIĆA!!!

Na današnjem otvaranju Centra za istraživanje matičnih ćelija u Kragujevcu Predsednik Srbije je rekao:

" Centar će sačuvati „ono najbitinije, najlepše i najvažnije – karakteristike srpskog naroda“, i nastavio da treba da se rađaju „srpska deca, sa srpskim genetskim materijalom, sa srpskim kodom, sa srpskom prošlošću i srpskom budućnošću“.

Ne bih mu ga ni ja bolje napisala, samo sa dužom razradom, da svi čuju i dobro upamte ..." ...

z:lol:

Sada ce da Te "napadnu isti oni koji su i "njegi" ...z:)

40 godina se nije nista uradilo na revitalizaciji pruga kod nas sad kad se nesta krenulo i to nekima nije dobro.Aman ljudi nemamo mi izvore nafte i gasa pa da lova samo kaplje dobro je da se krenulo samo treba voditi racuna da se ne krade.
A šta je krenulo osim mazanja očiju?

Aman čoveče, mi ovde imamo mnogobrojna prirodna bogatstva, a uspeh nam je šta???? Idi do Prokopa pa vidi šta je zapravo završeno.
Eno ga i most na Adi. Nije završen, radovi stali, čak se most uopšte ne održava.
A Pupinov most? Ni to nije gotovo. Čak ne postoji mogućnost da prepešačiš ili prođeš biciklom od Zemuna do Borče.
Šta je ono još urađeno? A da, otvorena kapija na aerodromu. Ogroman uspeh. I svuda Premijer da preseca vrpcu. Pitam se samo ko radi njegov posao dok on ide sa kraja na kraj Srbije da preseca besmislene vrpce.

Visnja@ :
"

Na današnjem otvaranju Centra za istraživanje matičnih ćelija u Kragujevcu Predsednik Srbije je rekao:

" Centar će sačuvati „ono najbitinije, najlepše i najvažnije – karakteristike srpskog naroda“, i nastavio da treba da se rađaju „srpska deca, sa srpskim genetskim materijalom, sa srpskim kodom, sa srpskom prošlošću i srpskom budućnošću“.

Ne bih mu ga ni ja bolje napisala, samo sa dužom razradom, da svi čuju i dobro upamte ..." ...

z:lol:

Sada ce da Te "napadnu isti oni koji su i "njegi" ...z:)

z:lol: Evo sam se potresla z:lol:

УСТАВНИ СУД ПРОГЛАСИО НЕУСТАВНИМ ПРИТВОР МИРОСЛАВА МИШКОВИЋА, ОДБРАНА ТРАЖИ ДА МУ СЕ ВРАТИ 12 МИЛИОНА ЕВРА ЈЕМСТВА

vucicmiskovic.jpg

Одбрана Мирослава Мишковића тражи да се бизнисмену врати 12 милиона евра јемства пошто је Уставни суд прогласио неуставним решење о притвору, пише Н1.

Подсећамо, Мишковић је оптужен за малверзације у приватизацији путарских предузећа.

„Након усвајања уставне жалбе одбране Мирослава Мишковића од стране Уставног суда 5.11.2013. године и доношења одлуке о повреди уставних и законских права на ограничено трајање притвора према окривљеном Мирославу Мишковићу, Уставни суд је поново, други пут донео дана 21.01.2016. године одлуку којом се усваја и друга уставна жалба и утврђује повреда права Мишковића на ограничено трајање притвора“, саопштила је адвокатска канцеларија Томановић која заступа Мишковића.

Уставни суд је прогласио неуставним решење о притвору Мишковића, које је било основ за доношење одлуке о јемству у износу од 12 милиона евра као замена за притвор.

„Из незаконите и неуставне одлуке о продужењу притвора не може проистећи законита одлука о јемству, па из тих разлога одбрана Мирослава Мишковића тражи да се јемство врати“, навео је Мишковићев бранилац, пренела је Н1.

Б92

Moj ko ?

'ajde bre botu, ni toliko 'telegencije nemate da bar kamuflirate k'o ljudi da vas na prvu ne provalim, gledam i tamo na organima rasprdeo se klončina čobana iz busovače i kao on će nas da obavesti šta se dešava u Uk i...ma nevredno odgovora ako toliko ne možeš da povežeš ko sedi u vlasti svih ovih godina i to od 2000-te , gde si našao da računaš od 2001.-e?

Na ona baljezganja s početka neću da odgovaram.

A za to kad je formirana vlada Z. Đinđića, malo se raspitaj. I kad je SPS ušao kao podrška Koštunjavom.

- - - - - - - - - -

12 godina, malo li je.A vlast ste morali formirati sa bilo kim jer ste bili toliko "jaki" da bi je mogli formirati sami.
Eto, sama ta cinjenica govori da ste bili smece od stranaka, da za 12 godina niste bili u stanju da bez predizbornih i postizbornih koalicija od milion stranaka dodjete do fotelje.
Na vasem mestu se bas ne bih dicila sopstvenim gloopostima.

Čijem vašem? Bio je tu i DSS i DS :D

- - - - - - - - - -

z:lol: Ne bih mu ga ni ja bolje napisala, samo sa dužom razradom, da svi čuju i dobro upamte z:lol:

Ovo je nacizam u punom sjaju! z:cry:

A šta je krenulo osim mazanja očiju?

Aman čoveče, mi ovde imamo mnogobrojna prirodna bogatstva, a uspeh nam je šta???? Idi do Prokopa pa vidi šta je zapravo završeno.
Eno ga i most na Adi. Nije završen, radovi stali, čak se most uopšte ne održava.
A Pupinov most? Ni to nije gotovo. Čak ne postoji mogućnost da prepešačiš ili prođeš biciklom od Zemuna do Borče.
Šta je ono još urađeno? A da, otvorena kapija na aerodromu. Ogroman uspeh. I svuda Premijer da preseca vrpcu. Pitam se samo ko radi njegov posao dok on ide sa kraja na kraj Srbije da preseca besmislene vrpce.

rdeki neka zavrse 50% od tih presecenih traka i kamentemeljaca dobro je, uradice se nesta.

Čekaj malo. Neka urade 50% od tih presečenih traka? Ko da uradi?

I neka zaista uradi ova vlada 50% od onoga što je objavila da je već uradila i biće dobro. Ono što obećava da će tek da uradi ne mora. Biće dovoljno ovih 50% od onoga što je kao već uradila.

Vucic u narednom mandatu, ono sto meni najvise jede dzigericu su kradje i los kvalitet izvedenih radova.Ako smo se zaduzili i te pare necemo mi vracati nego naredna generacija daj da to bude kvalitetno i posteno odradjeno.

Vucic u narednom mandatu, ono sto meni najvise jede dzigericu su kradje i los kvalitet izvedenih radova.Ako smo se zaduzili i te pare necemo mi vracati nego naredna generacija daj da to bude kvalitetno i posteno odradjeno.
Aha. Ako damo Vučiću naredni mandat možemo da očekujemo da će da uradi 50% od onoga što je lažno prikazao da je već urađeno.

Veoma je utešno kada je najveći uspeh to što treba da se oslonimo na veru da će brat lažov ispuniti pola od onoga što nas je slagao da je već uradio.
Blago nama.

Aha. Ako damo Vučiću naredni mandat možemo da očekujemo da će da uradi 50% od onoga što je lažno prikazao da je već urađeno.

Veoma je utešno kada je najveći uspeh to što treba da se oslonimo na veru da će brat lažov ispuniti pola od onoga što nas je slagao da je već uradio.
Blago nama.

Onda narod neka glasa za Pajtica i njegove da sve zavrse.

Yebe mi se za oba, ja gledam koji je manje zlo za mene,narod i drzavu.
I? Koji je manje zlo? Onaj koji trenutno nije na vlasti ili ovaj koji jeste, nije bolji od onog koji nije, a od njega niko drugo ne može da dođe ni do reči? Iskreno, ovaj koji jeste mene mnogo plaši. I što pre sjaše biće bolje za sve nas.

Pa da ponovim. Nije važno da li je onaj koji će doći iza njega bolji ili gori. Bitno je da menjamo one koji nisu dobri, da oni sami znaju da nisu Bogom dati i da su danas sve, a sutra ništa. I bitno je da onaj koji ne valja ne zasedne na vlast narednih tuce godina i ne upropasti na taj način još mladih generacija u ovoj zemlji. Daj da menjamo, samo da menjamo one koji ne valjaju, da ne budu predugo na vlasti. Posle ćemo ih sve teže i teže menjati.

I? Koji je manje zlo? Onaj koji trenutno nije na vlasti ili ovaj koji jeste, nije bolji od onog koji nije, a od njega niko drugo ne može da dođe ni do reči? Iskreno, ovaj koji jeste mene mnogo plaši. I što pre sjaše biće bolje za sve nas.

Pa da ponovim. Nije važno da li je onaj koji će doći iza njega bolji ili gori. Bitno je da menjamo one koji nisu dobri, da oni sami znaju da nisu Bogom dati i da su danas sve, a sutra ništa. I bitno je da onaj koji ne valja ne zasedne na vlast narednih tuce godina i ne upropasti na taj način još mladih generacija u ovoj zemlji. Daj da menjamo, samo da menjamo one koji ne valjaju, da ne budu predugo na vlasti. Posle ćemo ih sve teže i teže menjati.

Vucic,ako mi kazes da ima bolji od njega koji bi dobio poverenje naroda izasao bih na glasanje i glasao za njega.

Vucic,ako mi kazes da ima bolji od njega koji bi dobio poverenje naroda izasao bih na glasanje i glasao za njega.
Od njega bolji? Okreni se oko sebe i videćeš ih gomilu. A ako ostane Vučić još 4 godine, pa još 4 godine.... svi ti koji su bolji će da pobegnu u Norveške, Amerike, Nemačke, Katare, i ko zna gde.... Baš kao što je i Tesla svojevremeno pobegao.

Od njega bolji? Okreni se oko sebe i videćeš ih gomilu. A ako ostane Vučić još 4 godine, pa još 4 godine.... svi ti koji su bolji će da pobegnu u Norveške, Amerike, Nemačke, Katare, i ko zna gde.... Baš kao što je i Tesla svojevremeno pobegao.

Kamo srece da ih je gomila, ljudi su se dolaskom kapitalizma u Srbiju toliko iskvarili da kad ih gledas u sta su se pretvorili dodje mi da povracam.

SPS je bio podrška i Đinđiću. Zašto i ne bi kada isti ništa suštinski nije ni promenio.

Nije bio, ne laži.

Promenio je to što je Kasapina poslao tamo gde mu je mesto. I jedini je imao mooda za to.

- - - - - - - - - -

z:lol: To je Mračak nacionalna svest u punom sjaju!!! z:lol:

Nisam ni sumnjao da si njegov fan i odani glasač. Jedna ovakva izjava, i sve vas je kupio (vas plitke, mislim) :D

Nije bio, ne laži.

Promenio je to što je Kasapina poslao tamo gde mu je mesto. I jedini je imao mooda za to.

- - - - - - - - - -

Nisam ni sumnjao da si njegov fan i odani glasač. Jedna ovakva izjava, i sve vas je kupio (vas plitke, mislim) :D

z:lol: Mnooogo bi trebao da poradi ( sumnjam da ima toliko vremena u ovom životu ) da bi dobio moj glas. Nikad i nije.
Ali, popravlja se, polako, vidi ovo:

Ma jok. Bane Ivković nije bio SPS-ovac... Hajde bre, još ti mene nazivaš lažovom...

Nije ga podržavala stranka SPS, Bane je bio neka pobegulja iz SPS-a.

- - - - - - - - - -

z:lol: Mnooogo bi trebao da poradi ( sumnjam da ima toliko vremena u ovom životu ) da bi dobio moj glas. Nikad i nije.
Ali, popravlja se, polako, vidi ovo:

Ein Sieg, ein Reich, ein Fuhrer! z:mrgreen:

Nije ga podržavala stranka SPS, Bane je bio neka pobegulja iz SPS-a.

- - - - - - - - - -

Ein Sieg, ein Reich, ein Fuhrer! z:mrgreen:

z:lol: A što si se ti Mračak, osetio ugroženim? Kad su Srbi imali loš odnos prema manjinama? Čak naprotiv, isuviše tolerantan, od države Srba izdajom postadosmo država građana. Što to isto nije uradila rvatska, npr, već je ratnim zločinom proterala Srbe i postala skoro etnički čista zemnja, u 21. veku, usred Evrope?

Nije ga podržavala stranka SPS, Bane je bio neka pobegulja iz SPS-a.Ein Sieg, ein Reich, ein Fuhrer! z:mrgreen:
Aha. I kada je Đinđić počeo da sarađuje sa njime nije bio SPS-ovac i jedan od najbližih saradnika Miloševića?
Ali je Koštunica i dalje kriv zbog saradnje sa SPS-om.

Na stranu i to što je dobar deo Slobinih kadrova (uključujući i Željka Mitorvića) potpuno prešao na Đinđićevu stranu, Ne, sve je to nebitno - Koštunica je taj koji je sarađivao sa SPS-om, i to je njegova krivica. A SPS je danas prozapadna partija.

Back