Успеси Вучићеве владе

LAKU NOĆ SRBIJO

СИМО ЧУЛИЋ, КОНОБАР ИЗ „COSTA“ КАФЕА ПРЕДЛОЖЕН ЗА ЧЛАНА УПРАВНОГ ОДБОРА РТС-А

simo-culic.jpg

Напредњаци су у Управни одбор РТС-а предложили конобара Симу Чулића?! Младу наду СНС-а су са места конобара решили да убаце право у Управни одбор РТС. Нико се међу напредњацима није запитао да ли дотичниСимо Чулић задовољава барем минимум критеријума како би постао члан Управног одбора РТС-а. Било би добро да неко ко има бар трунку мозга а егзистира у политичком отпаду познатом као СНС прочита барем Закон о јавном информисању.

Србија више није земља чуда. Србија је под влашћу Александра ВУчића и СНС постала земља ИДИОТА! И онда хоћете д а наплатите претплату за РТС? Добићете ….
uo-rts.jpg

Vučić o emisiji na N1: Odgovoriću im radom
Tanjug | četvrtak, 24.12.2015. | 16:57
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas normalna i pristojna zemlja, i da je zadovoljan što i oni koji ga kritikuju danas žive u boljoj Srbiji, u kojoj smeju da govore ono što pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o emisiji "Mediji u Srbiji: hronika propadanja", emitovanoj sinoć na TV N1, rekao da nikada mržnja nije, niti će moći da pobedi rad i da mogu da rade šta god hoće i ništa im neće vredeti, jer narod koji teško živi zna da ceni rad.

Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta, i usmerevali mržnju prema jednoj porodici, koristeći se pri tom parama građana Srbije.

"Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kazu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo", podvukao je Vučić.

"Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kazu našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja koja će tek da bude veoma uspešna", podvukao je Vučić.

"Nemam šta da im odgovorim To najbolje govori o slobodama u nasoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Sbriju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih", rekao je Vučić.

S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka autoputa od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti novih 23 kilometra na istočnom kraku autoputa.

"Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21, odsto pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržne. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije", istakao je Vučić.

"Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli", naglasio je Vučić.

+++++++++++++++++++++++++++
:dash::dash::dash:...............................................

Опуштено Мито, то им је и циљ да слуде масу психолошким утицајем на јавно мњење... :)

Слушао сам Вучића и ја, али само површно... :)

Немој очекивати ништа нормално... :)

Боље гледај серију "Бела лађа", као и ја сада, барем чеш се насмејати, а смех је здрав... :lol:

Poslednja izmena:
ALO! SAZNAJE Davutoglu hoće konzulat u Pazaru
Autor: V. P. | 25.12.2015. 07:00

Šef turske vlade Ahmet Davutoglu dolazi u Srbiju u ponedeljak, 28. decembra. Prema izvorima „Alo!“, glavna tema razgovora tokom posete biće ekonomska saradnja dve zemlje, a osim Beograda, turski premijer posetiće Novi Pazar i Sjenicu.

13_1000x0.jpg
Šef turske stiže 28. decembra, Foto: Associated Press

Kako se očekuje, prilikom posete Davutoglua turska strana pokrenuće i pitanje otvaranja konzulata te zemlje u Novom Pazaru. Prema našim saznanjima, srpska strana principijelno nema ništa protiv te ideje, pošto postoji srpski konzulat u Istanbulu, pa je princip reciprociteta ispoštovan.

Нема краја мрцварењу и понижавању Србије и то директно од велеиздајника и проданих душа на власти.......

Vučić: Nervira ih što mogu da radim više od svih

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas normalna i pristojna zemlja i da je zadovoljan što i oni koji ga kritikuju danas žive u boljoj Srbiji.

IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 24.12.2015.

Kako je rekao, oni sada u Srbiji smeju da govore ono što pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o emisiji "Mediji u Srbiji: hronika propadanja", emitovanoj na N1, rekao da nikada mržnja nije, niti će moći da pobedi rad i da mogu da rade šta god hoće i ništa im neće vredeti.

"Narod koji teško živi zna da ceni rad", rekao je Vučić.

Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta i usmeravali mržnju prema jednoj porodici, koristeći se pritom parama građana Srbije.

"Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kažu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo", podvukao je Vučić.

"Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kažu o našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja, koja će tek da bude veoma uspešna", podvukao je Vučić.

"Nemam šta da im odgovorim To najbolje govori o slobodama u nasoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Srbiju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih", rekao je Vučić.

S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka auto-puta od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti nova 23 kilometra na istočnom kraku auto-puta.

"Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21 odsto, pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržne. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije", istakao je Vučić.

"Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli", naglasio je Vučić.
Диоптрија, диоптрија!

PREMIJER U NOVOM PAZARU Vučiću doček kao Titu!
Autor: Damira Ramadani | 25.12.2015. 05:43

Nekoliko hiljada ljudi juče je dočekalo premijera Srbije Aleksandra Vučića u Novom Pazaru, a on im je poručio da će se njegova vlada jednako odnositi prema svim građanima, bilo da su Srbi ili Bošnjaci.

Premijer Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Tanja Valić

- Bilo da je Bošnjak ili Srbin, građanin treba da zna da ću se jednako odnositi prema svima i podjednako brinuti o svakom čoveku - kazao je premijer, koji je u Novi Pazar stigao na otvaranje novog dijagnostičkog centra, škole i vrtića. Izgradnju novih objekata finansirali su Ujedinjeni Arapski Emirati, a Vučić je naveo da je u razgovoru sa njima odlučio da ta investicija, ukupne vrednosti sedam miliona evra, ode baš u Novi Pazar.

Uhapšeni potencijalni teroristi

Policija je veče pred dolazak premijera Vučića, uhapsila dva muškarca zbog sumnje da su povezani sa terorizmom. Kod njih su pronađeni pasoši Francuske i Makedonije. Zatečeni su u objektu u kome se okupljaju pripadnici vehabijskog pokreta. Nakon toga oni su saslušani u prisustvu tižioca.

- Moja odluka je bila da to bude baš ovde, kako bi i Srbi i Bošnjaci bili zadovoljni - rekao je on i istakao da je novoizgrađena škola „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ urađena po najmodernijim standardima i da takve škole „nema nigde u Srbiji“.

- Pokažite mi lepšu školu. Uspeli smo da napravimo najmodernije fiskulturne sale, deca će imati računare kakvih nema ni u Vladi Srbije - kazao je i pozvao prisutne da uđu u prostorije obnovljenog obdaništa i da vide ono što on u nikad u životu nije video u takvoj instituciji.

Tradicionalni doček za premijera, Foto: Tanjug Tanja Valić

- Po predlogu šeika Muhameda, napravljeno je specijalno kupatilo za decu, divne boje, s lepim lavaboima... Ja to nikada nisam video i hoću da se zahvalim zbog toga. Takvi standardi - to je Abu Dabi - istakao je Vučić i dodao da su prijatelji iz UAE jedino tražili da institucijama u koje su uložili bude dato ime po njima.

- Moramo još da radimo i gradimo, a to ne bismo mogli da nije vas. Ne bismo mogli bez snage naroda, niti bez vas koji ste verovali i u Džumu i u Rasima i u Mehu - poručio je on. Mnogobrojnim građanima se obratio i ministar Rasim Ljajić, a dok je on govorio, sa obližnje džamije se začuo ezan (poziv na podnevnu molitvu).

- Sačekaj, Rasime, stani, dok se ne završi - predložio je Vučić Ljajiću, što su građani prepoznali kao znak poštovanja i pozdravili velikim aplauzom.

Vučić je posetio juče Crkvu Svetog Save u mestu Deževa i obećao da će Vlada izdvojiti sredstva za pokrivanje te crkve, koja je u izgradnji. „Ovu crkvu koja se gradi nećemo da čekamo dugo. Već naredne nedelje, paroh ili vladika imaće novac da je pokriju“, kazao je on obraćajući se okupljenim meštanima Miščića, sela u deževskoj dolini, u kojem je rođen Sava Nemanjić. Kada je, povodom zahteva građana za izgradnju puteva do njihovih mesta, o tome pitao direktora „Puteva Srbije“ Zorana Drobnjaka, on je odgovorio da „poslednju reč ima premijer“, nakon čega je Vučić primetio da se direktor „svaki put kada je pred smenom dodvori i kaže ‚vaša je poslednja‘”. Takođe je i na molbu Nikole Jolovića, poslanika SNS-a iz tog kraja, da obeća izgradnju još nekoliko infrastrukturnih projekata, primetio: „Vodi Nikola računa, možda su izbori uskoro...“.

...................

I evo ga. Poceli su da ga porede sa Titom. Bravo Vucicu!!!:klap:

Тако су и Тита дочекивали на Косову, све док смо га нисмо лепо изградили, урбанизовали, па окренули ћурак наопако.

И ови ће тако, само мало да се за'лебе...

Тако су и Тита дочекивали на Косову, све док смо га нисмо лепо изградили, урбанизовали, па окренули ћурак наопако.

И ови ће тако, само мало да се за'лебе...

Glavni fazon šiptara,
kad su pravili prve demonstracije,
kao za ista prava, je bio da su svi
imali majce sa Titovim likom likom.
Policija ih (zbog toga??) nije tukla.

A o liku i delu "najvećeg sina naših naroda
i narodnosti", tj. ko je on u stvari bio ne bih sad,
ko je čitao "Enigmu Kopinič" zna.

Dodao bio samo par detalja;
posle '45 zabranio povratak na svoja imanja
proteranim srbima i crnogorcima
(Metohija do mosta ispred Djakovice bila crnogorska,
tu je i bila stara granica.

Kad se sa prevoja Dulje silazi u Metohiju
vidi se 15 trospratnih kuča koje je Ćopo
napravio i naselio šiptarima ih Albanije,
koji nikad nisu ni tražili srpsko državlajnstvo.

I još more sličnih stvari.

ALO! SAZNAJE Davutoglu hoće konzulat u Pazaru

Autor: V. P. | 25.12.2015. 07:00

Šef turske vlade Ahmet Davutoglu dolazi u Srbiju u ponedeljak, 28. decembra. Prema izvorima „Alo!“, glavna tema razgovora tokom posete biće ekonomska saradnja dve zemlje, a osim Beograda, turski premijer posetiće Novi Pazar i Sjenicu.

13_1000x0.jpg
Šef turske stiže 28. decembra, Foto: Associated Press

Kako se očekuje, prilikom posete Davutoglua turska strana pokrenuće i pitanje otvaranja konzulata te zemlje u Novom Pazaru. Prema našim saznanjima, srpska strana principijelno nema ništa protiv te ideje, pošto postoji srpski konzulat u Istanbulu, pa je princip reciprociteta ispoštovan.

Нема краја мрцварењу и понижавању Србије и то директно од велеиздајника и проданих душа на власти.......
Њааааааааааааууууууууууу, Брате!

Па кај сам вам бум спикал, Улазак Турске на велика врата у Србију, као некада, предаја Србије у под конкордат Турске.

Ала Ће вам бидне леееепоооооо.

Па није ни чудо што сво време власт Србије убијају Србе у Војводини, староседеоце, највише у Банату...

Back