Успеси Вучићеве владе

АлеВу је довео СРбију у фазу у којој је потпуно нормално да ненормално буде нормално.

Ја ако хоћу да се возим, има да платим себи кола и да произвођачу и продавцу бензина платим. Хоћу да се возим, има да платим. Или ћу да платим аутобуску карту. Хоћу да се возим, па ћу да платим.

Ал' бре, какве везе Кркобабић има са тим што ја хоћу да се возим, па њему и његовима да плаћам? Је л' ме они возе, па да их плаћам? Је л' ми они праве гориво, уље, антифриз, па њима да плаћам?

При том, сасвим је у реду да се плати порез за опште добро, али брате, да неко каже "оћеш да се возиш, плати ми", то је већ безобразлук!

zato sto biracko telo posmatra kao debile,pa nekaznjeno mogu da izjavljuju sta izjavljuju.Da cena goriva skoci na 3€ za litar,i da taj rast cene ovako cinicno prokemntarisu u, Srbiji niko ne bi prstom mrdnuo.

Ја уопште не схватам због чега је проблем да акцизе, порези и доприноси чине неких 98% цене горива.

- - - - - - - - - -

penzioneri su svoje zaradili i to NIKO,APSOLUTNO NIKO ne može da im ospori....mladi jesu budućnost ali svoje tek treba da zarade....
P.S.
i sadašnji penzuioneri su nekada bili budućnost....svi kroz to moraju da prođu....

Јесу, а то како су радили зарађивали види се данас кад су пали на наше грбаче..

Ја уопште не схватам због чега је проблем да акцизе, порези и доприноси чине неких 98% цене горива.

- - - - - - - - - -

pile,grešiš...nisu oni pali na vaše grbače...oni nisu krivi što je njihov fond neko pojeo...po tvom rezonu i ti ćeš sutra pasti na nečiju grbaču....

- - - - - - - - - -

Ne radi se o njihovom zaradjivanju, vec o lopovima koji su sve pokrali. Nemoj dirati penzionere, jednog dana ces i ti biti.

Oni jesu to zaradili. Tuzno je to sto se namece da oni nekome nesto uzimaju. Da nije njih, ne bi bilo ni nas.

Јесу наравно, требало је имати петљу па се задуживати на Западу уз онолика клицања социјализму, требало је изборити се да добијеш бесплатно стан, није важно што ништа нема џабе и што ће све да плате будући нараштаји.

Ne radi se o njihovom zaradjivanju, vec o lopovima koji su sve pokrali. Nemoj dirati penzionere, jednog dana ces i ti biti.

Какве ја везе имам с лоповима и због чега се пензије исплаћују ид наших пореза?
То што ћу и ја једног дана бити пензионер не значи да не треба да кажемо истину.

oni nisu....niko od penzionera nije imao pristup fondu....
p.s.
lepo ti je rečeno...ne diraj u penzionere...dok se okreneš i ti ćeš biti među njima...

Ама какве везе ја имам с тим да сад неко мени завлачи руку у џеп и какве везе све то има с тим што ћу и ја бити пензионер, па се ваљда зато очекује да ћутим и да чекам да се и ја окачим некоме на грбачу.

Какве ја везе имам с лоповима и због чега се пензије исплаћују ид наших пореза?
То што ћу и ја једног дана бити пензионер не значи да не треба да кажемо истину.

ti prišaš gluposti....na tvom mestu bih se stidela...
p.s.
koliki ti to porez plaćaš kada kažeš da je neko pao na tvoju grbaču????

- - - - - - - - - -

Ама какве везе ја имам с тим да сад неко мени завлачи руку у џеп и какве везе све то има с тим што ћу и ја бити пензионер, па се ваљда зато очекује да ћутим и да чекам да се и ја окачим некоме на грбачу.

šta lupetaš...ko ti zavlači ruku u džep???

- - - - - - - - - -

ako razmišljaš da ćeš se nekom okačiti o grbaču onda si veliki neradnik....

p.s.

Плаћам 10% пореза на плату, плаћам 20% ПДВ-а на све производе, плаћам огромне акцизе на гориво па на све то плаћам ПДВ, плаћам порез на имовину сваке године све већи, плаћам порез на доходак грађана, плаћам порез на капиталну добит од штедње у банкама, не може човек у овој усраној земљи да се наплаћа пореза.

p.s.

Ne prića gluposti samo treba pažljivo čitati napisano! Činjenica je da su uplaćivali u penzioni fond, kao što je i činjenica da je te pare neko umestu ukamatio spržio i da para nema. Da li su pare otišle na "besplatne" stanove, Sava Centre ili šta već nije važno, ali para nema i kolike god poreze i doprinose mi sad da plaćamo, plaćamo ono što je ukradeno, umesto da se te naše pare štede za našu penziju!

Oni jesu to zaradili. Tuzno je to sto se namece da oni nekome nesto uzimaju. Da nije njih, ne bi bilo ni nas.

u Srbiji su kao i u Grckoj mnogi otisli u razne invalidske i prevrmene penzije.platis komisiji 2000DM i eto tebe u penziji sa 55. zivotnih godina.Radis trideset godina, uzivas u penziji trideset. Da se ne zavaravamo, mi smo lopovsko drustvo a razno razni lopovluci kod nas su provuceni krzo termin "snasao se".Situacija u Srbiji je ogledalo produkt nasih moralnih vrednosti

Плаћам 10% пореза на плату, плаћам 20% ПДВ-а на све производе, плаћам огромне акцизе на гориво па на све то плаћам ПДВ, плаћам порез на имовину сваке године све већи, плаћам порез на доходак грађана, плаћам порез на капиталну добит од штедње у банкама, не може човек у овој усраној земљи да се наплаћа пореза.

i šta.?????..to svi plaćaju....

- - - - - - - - - -

Ти очито немаш појма како функционише пензиони фонд ни одакле се исплаћују пензије.

pile,po tebi ovde niko nema pojma kako šta funkcioniše...samo ti sve znaš....

- - - - - - - - - -

u Srbiji su kao i u Grckoj mnogi otisli u razne invalidske i prevrmene penzije.platis komisiji 2000DM i eto tebe u penziji sa 55. zivotnih godina.Radis trideset godina, uzivas u penziji trideset. Da se ne zavaravamo, mi smo lopovsko drustvo a razno razni lopovluci kod nas su provuceni krzo termin "snasao se".Situacija u Srbiji je ogledalo produkt nasih moralnih vrednosti

ja ne kažem da toga nema ali nemoj preterivati...večina ljudi je pošteno zaradila svoje penzije...

А колико је оних који су ранди век предремали по канцеларијама, док им свирао радио. Колико је таквих који нису ни плату зарадили, а не пензију. И сад дође такав и каже, где су моје паре, а држава се задуживала да би му исплаћивала плату за његово измишљено радно место, а сад треба неко још и да му финансира пензију.
Јбг, ово стање последњих година у држави и у привреди је резултат онога шта су и како су раидле наше седе главе у глобалу, резултанта њиховог рада, не кажем да није било људи који су радили, али кад се све сабере и одузме имамо то што имамо, а имамо слабо шта..

- - - - - - - - - -

i šta.?????..to svi plaćaju....

- - - - - - - - - -

pile,po tebi ovde niko nema pojma kako šta funkcioniše...samo ti sve znaš....

И то треба да је нека утеха, што сви плаћају?
Коко, ја знам, а ти не знаш него лупаш овде ко максим, треба ипак мало разумети нешто да би се писало по теми, а не просипати овде пука сажаљења и фразе..

А колико је оних који су ранди век предремали по канцеларијама, док им свирао радио. Колико је таквих који нису ни плату зарадили, а не пензију. И сад дође такав и каже, где су моје паре, а држава се задуживала да би му исплаћивала плату за његово измишљено радно место, а сад треба неко још и да му финансира пензију.
Јбг, ово стање последњих година у држави и у привреди је резултат онога шта су и како су раидле наше седе главе у глобалу, резултанта њиховог рада, не кажем да није било људи који су радили, али кад се све сабере и одузме имамо то што имамо, а имамо слабо шта..
upravo o tome je rec.U Srbiji je vec duzi vrmenski period najmanje zaposlenih u proizvodnji,ali kada napisemo proizvodnja ,moramo izbaciti ogromnu vecinu onih koji su radili u gubitaskim gigantima.Ne znam koliko hiljada zaposlenih u VS je posle "reformi" i dolaska zutih penzionisano.Ovakvu ekonmsku filozofiju je nemoguce preziveti bez totalnog bankrota,koji ce pre ili kasnije uslediti

Back