gost 340117
Zainteresovan član
- Poruka
- 456
Тебе је смотао неки мамлаз па сад мислиш да је брак срање и да се сви после десет година тупо гледају и планирају бекство.
Свакодневица - шта са њом?
ne mislim, neki to stvarno i urade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тебе је смотао неки мамлаз па сад мислиш да је брак срање и да се сви после десет година тупо гледају и планирају бекство.
Свакодневица - шта са њом?
ne mislim, neki to stvarno i urade.
Па и треба да ураде ако су се зајебали у избору. Боље пре него касније.
Због тога је веома битно не залетати се и не удавати за првог који налети.
rekla sam u prvom postu u kome je najjači argument 'kladim se'.
nije usti razlog zbog kog se u brak ulazi kao onaj zbog koga se ostaje. sem ako nije ljubav u pitanju... a kao što znaš, ona nije dovoljna da se u braku ostane, ali jeste da se iz njega ode.
pričamo li sada o startu ili epilogu?
Treba biti mudra i vagati i dobro promisliti i onda u 80. uzivaj.
Па и треба да ураде ако су се зајебали у избору. Боље пре него касније.
Због тога је веома битно не залетати се и не удавати за првог који налети.
A kako ces znati da je bas drugi pravi?
Glupo.
Udaj se za onoga kojeg volis i koji tebe voli i postuje
a ne prvi/drugi/peti... kao da je broj bitan
daj mi citat gde sam to rekla.
ne radi se o tome u šta ja verujem, ako je tebi lepo, čemu ovo ubeđivanje mene da ti je lepo* uživaj...
a što se poslednjeg tiče... ti stvarno veruješ da bi se razveo ako bi ti dosadila?
A kako ces znati da je bas drugi pravi?
Glupo.
Udaj se za onoga kojeg volis i koji tebe voli i postuje
a ne prvi/drugi/peti... kao da je broj bitan
Samo stupanje u brak je u određenu ruku kocka i rizik. Nikada ne možeš reći da li će 100% uspjeti. Neko se vjenča za 5-6 momka/curu i razvede. Neko se vjenča sa prvom osobom koju upozna i uživa cijeli život uživa. Znam ženu koja se u jednu subotu na seoskoj igranci upoznala sa sadašnjim mužem. U iduću se vjenčala. I eno ih 25 godina zajedno,imaju tri predivne ćerke. A ona je kad se udala imala 17godina a on 27.
Evo ovde http://forum.krstarica.com/showthread.php/106011-USPE%C5%A0AN-BRAK-!/page10 post 245. Evo šta si tačno rekla "mislim da za zajednički život treba birati osobu sličnog karaktera, afiniteta, ideja, planova, interesovanja... dovoljno sposobnu i stabilnu da odgaja decu. mada se ovo nikad ne zna, ljudima se desi kvrc, zaljube se i sl, ali na stranu to...
ujedno sa takvom osobom zaboravite na strast, sem na početne varnice, znači sex se svodi jako brzo na naviku, inspiracija se gasi... pa se pitam šta je vrednije, bitnije. ovo prvo, zdravorazumski, samo mislim da nisam tip osobe koja bi se odrekla ovog drugog." Nema šta da vjerujem ili ne. Ako bi mi dosadila ne bih je trpio samo zbog djece. Ja nisam tip čovjeka koji bi uskratio alimentaciju svojoj djeci. I mislim da je tačno bolje dobar razvod nego loš brak.
smučila mi se ova priča... nisu svesni šta je brak.
dok ne proba, niko ne zna... gleda se neka globalna slika, a gde je yebena svakodnevica?
ali vatra se nije ugasila samo je dobila drugaciji oblik, od svakodnevnih problema ja upravo bjezim u svoj dom, sve probleme resavam sa svojom porodicom.... onog trenutka kad budem osjetila da jedva cekam da mi suprug nije kod kuce vjerovatno cu se i razvesti.Evo ja sam u braku ne bas 10 ali skoro 5 godina i dalje bez blama kazem da volim mog supruga i da su mi on i djeca centar mog svjeta, naravno da sex nije kao dok smo bili sami jer tada smo mogli kad smo htjeli i gdje smo htjeli sada ipak moramo da prvo uspavamo djecu ili ih posaljemo negdjeali vatra se nije ugasila samo je dobila drugaciji oblik, od svakodnevnih problema ja upravo bjezim u svoj dom, sve probleme resavam sa svojom porodicom.... onog trenutka kad budem osjetila da jedva cekam da mi suprug nije kod kuce vjerovatno cu se i razvesti.
pa to je divno!
ja ako se opet udam, nećete me videti ovde.
Zasto?
kokoshko pa zar bi ti opet glavu na panj?
ccccc
verovatno će mi život biti 'ispunjeniji'... naročito u večernjim satima.
Pa i nama je ispunjen
pa ipak kad uspavamo decu
i posle mazenja sa muzem
Volimo i imamo vremena da skoknemo
na par tema i vidimo
o cemu nam dragi forumasi brste![]()
a i on je ovde?

pa to je divno!
ja ako se opet udam, nećete me videti ovde.