Oggy:Mozda je nasao posao, pa nas zaboravio...A bili smo mu dobri dok je bio sitna riba...Eh ti novci...
Prozivke, prozivke...pa kad bude te love zvacu vas na pice, ne mislis valjda da necu...a
iz teme sam se lepo ispisao, pise zasto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oggy:Mozda je nasao posao, pa nas zaboravio...A bili smo mu dobri dok je bio sitna riba...Eh ti novci...
Zdravo zzzzzzzzzzz!zzzzzzz:Postovanje!
Kazu neki, ima para u pekarstvu... Ima! Neki se obogatise, a neki i pukose!
Kazu, ima para u nekretninama... Ima! Neki se obogatise, a neki ne prodase stanove a zidali pozajmljenom lovom!
Pa kazu, lova u medijima... Jeste! Eto ga Pink, imperija, ali eto i toliko raspalih, propalih i jadnih televizijica...
U cemu je znaci lova?
U boljem radjenju bilo cega od drugih koji rade to isto. I u pecurkama je lova i u svemu...
A za to je potreban pametan, hrabar, korak ispred, premazan, iskusan , obrazovan menazder. I bolji od drugih! ovo je kraj saveta, sledi moja ponuda, pa ne morate citati dalje...
Ako nekom treba MENADZERCINA, moze me kontaktirati. Hvala!
promena:angazovan sam tako da nisam vise na raspolaganju ; nadam se da ce gornji saveti koristiti nekom.
e.xotica:skuvaj omiljeni caj, zavali se u najudobniju fotelju, mutiraj telefone, uzivaj u zalasku sunca i razmisljaj kako da navedes klijenta da plati na vreme... a kada smislis stavi najbolje naocare i skokni do omiljenog kluba na par sati djuskanja
..
zzzzzzz:Hvala ti, i nemoj da brigas, to o cemu pricas mi se vec dogodilo nekoliko puta (budalas, ne ucim iz prve). Salim se, nekada je to bila neopreznost, a danas iskljucivo svestan i pravilno odmeren rizik. Stvarno treba neko da je faca pa da me prevari ako nisam ja to dozvolio, jer toliko su ljudi smotani i providni u lazima da je to cudo. Bar meni.
A ako si zensko...voleo bih da te upoznam..zbog gore citiranog a i zbog tvog nicka, bas mi je nekako privlacan, gadja me;-) Drugarski naravno..pa se javi ako si za
e.xotica:Ah, gde nema greski nema ni proaktivnosti... 8)
Zensko, nego moram da pitam muza
evo, pitala, pite je l' hoces i sa njim da se druzis?![]()
corpusdeliktes:pa ako ima BI(metal ugradjen od rodjenja)mozda i hoce :lol
nemoj da nas sablaznjavas ovde![]()
_Saint:A joj... Ti na Z samo napred jer koliko vidim ovaca je na pretek.... Mnogo si pun rupa, ali ih vesto demagoshki otklanjas(barem ovde). Sve je to super, ali jedan od najperspektivnijih ali i dokazanih menadzera je dok je pisao ovo iz internet kafea Plato, rekao da mu je internet skup, mislim da nema potrebe da komentarishem... RL se sastoji iz rezultata i onaj koji ih ima nema potrebu za 'samopreporuchivanjem' vec ga jure i nude mu cifre. Ne mislim da Z nije nasao posao niti da nece biti uspesan u njemu, naprotiv zelim mu sve najbolje. Profil: tek je zavrsio neku shkolicu, prochitao je Jack Welch-a, chuo je mnoge priche sa strane i pucao je na sve strane(pa i ovde) dok ne ubode kakvu takvu sljaku gde bi imao prilike da dokaze svoje kvalitete. Nazalost dobar menadzer u Srbiji koji ima odreshene ruke u poslu (bez velikog direktnog meshanja vlasnika kapitala) se postaje samo nakon velikih rezultata, veza i zaradjenog kesha i reputacije ( u bilo kojoj branshi). Srecno Zzzz i ne prodaj ljudima ovde m_da za bubrege vec daj im neki koristan savet sa novog posla,ako ga imas i ako vec zelis da se dokazes.
e.xotica:Ah, gde nema greski nema ni proaktivnosti... 8)
Zensko, nego moram da pitam muza
evo, pitala, pite je l' hoces i sa njim da se druzis?![]()
_Saint:Nazalost dobar menadzer u Srbiji koji ima odreshene ruke u poslu (bez velikog direktnog meshanja vlasnika kapitala) se postaje samo nakon velikih rezultata, veza i zaradjenog kesha i reputacije ( u bilo kojoj branshi). Srecno Zzzz i ne prodaj ljudima ovde m_da za bubrege vec daj im neki koristan savet sa novog posla,ako ga imas i ako vec zelis da se dokazes.
ΓΑΛΙΝΙ:NIGDE ja nisam pronašao ni zrno od te mudrosti.
Jel' ja to pogrešno čitam, ili šta već...?
Unapred zahvalan.....
Jel pao neki kesh za to leganje?!?A.G!:P.S. taman si mi lepo lego, trebo sam da ubijem 30 minuta nisam imao shta da radim![]()
ΓΑΛΙΝΙ:Meni samo nije jedno jasno, pročitaš jednu knjigu i odjednom znaš SVE o životu i poslu, i šta više...obogatiš se.......
...
Čitam redovno i Politiku, svakodnevno.
Da, zaboravio sam i crtane romanane...Alan Forda, SVE epizode.
NIGDE ja nisam pronašao ni zrno od te mudrosti.
Jel' ja to pogrešno čitam, ili šta već...?
Pa ja se redovno iskrivim i isplacem od smeha citajuci tvoje postove.......
i super ti je potraga za zrnom mudrosti....
poz