USPEH u BILO KOM poslu! (ne prodajem nista, besplatan savet!)

zzzzzzz:
Postovanje!

Kazu neki, ima para u pekarstvu... Ima! Neki se obogatise, a neki i pukose!
Kazu, ima para u nekretninama... Ima! Neki se obogatise, a neki ne prodase stanove a zidali pozajmljenom lovom!
Pa kazu, lova u medijima... Jeste! Eto ga Pink, imperija, ali eto i toliko raspalih, propalih i jadnih televizijica...

U cemu je znaci lova?
U boljem radjenju bilo cega od drugih koji rade to isto. I u pecurkama je lova i u svemu...
A za to je potreban pametan, hrabar, korak ispred, premazan, iskusan , obrazovan menazder. I bolji od drugih! ovo je kraj saveta, sledi moja ponuda, pa ne morate citati dalje...

Ako nekom treba MENADZERCINA, moze me kontaktirati. Hvala!

promena:angazovan sam tako da nisam vise na raspolaganju ; nadam se da ce gornji saveti koristiti nekom.
Zdravo zzzzzzzzzzz!
Ajde kad dodjem u Srbiju ,a to ce biti pocetkom avgusta da se nadjemo u BG. pa da popricamo u vezi nekih poslova.Ako znas perfektno Engleski i ako me ubedis da mozes da razradis posao,tj da pokrenes rad jednog hostela,racunaj da si dobio posao.

zzzzzzz svidja mi se tvoja energija
ipak, pripazi da neko ne zloupotrebi tvoj entuzijazam.. da ne shvatis prekasno "sta si to zapravo radio"..
i jedan mali savet - nemoj toliko juriti.. sustina menadzmenta je razmisljanje - skuvaj omiljeni caj, zavali se u najudobniju fotelju, mutiraj telefone, uzivaj u zalasku sunca i razmisljaj kako da navedes klijenta da plati na vreme :)... a kada smislis stavi najbolje naocare i skokni do omiljenog kluba na par sati djuskanja ;)..

e.xotica:
skuvaj omiljeni caj, zavali se u najudobniju fotelju, mutiraj telefone, uzivaj u zalasku sunca i razmisljaj kako da navedes klijenta da plati na vreme :)... a kada smislis stavi najbolje naocare i skokni do omiljenog kluba na par sati djuskanja ;)..

Hvala ti, i nemoj da brigas, to o cemu pricas mi se vec dogodilo nekoliko puta (budalas, ne ucim iz prve:)). Salim se, nekada je to bila neopreznost, a danas iskljucivo svestan i pravilno odmeren rizik. Stvarno treba neko da je faca pa da me prevari ako nisam ja to dozvolio, jer toliko su ljudi smotani i providni u lazima da je to cudo. Bar meni.
A ako si zensko...voleo bih da te upoznam..zbog gore citiranog a i zbog tvog nicka, bas mi je nekako privlacan, gadja me;-) Drugarski naravno..pa se javi ako si za

zzzzzzz:
Hvala ti, i nemoj da brigas, to o cemu pricas mi se vec dogodilo nekoliko puta (budalas, ne ucim iz prve:)). Salim se, nekada je to bila neopreznost, a danas iskljucivo svestan i pravilno odmeren rizik. Stvarno treba neko da je faca pa da me prevari ako nisam ja to dozvolio, jer toliko su ljudi smotani i providni u lazima da je to cudo. Bar meni.
A ako si zensko...voleo bih da te upoznam..zbog gore citiranog a i zbog tvog nicka, bas mi je nekako privlacan, gadja me;-) Drugarski naravno..pa se javi ako si za

Ah, gde nema greski nema ni proaktivnosti... 8)
Zensko, nego moram da pitam muza :D
evo, pitala, pite je l' hoces i sa njim da se druzis? ;)

e.xotica:
Ah, gde nema greski nema ni proaktivnosti... 8)
Zensko, nego moram da pitam muza :D
evo, pitala, pite je l' hoces i sa njim da se druzis? ;)

pa ako ima BI(metal ugradjen od rodjenja)mozda i hoce :lol: :lol:

ti zzzzzzz stvarno imas ambicija,kreativnosti u sebi ali te cifre sto navodis i matematicki potkovano ne cine mi se pouzdano jer to sto si ti izneo u svojim postovima zvuci mi kao iz neke strucne literature,bez uvrede,na takve ideje i proracune doslo je bar jos 100 000 ljudi.
ali svaka cast za samopouzdanje koje imas u sebi,samo praksu realizuj i ti ces stvarno biti CAR(kao sto i sam kazes).
mislim da ti nisu potrebne kritike i pohvale od nas raznoraznih ali ja uvek kazem DOBAR SAVET POSLUSAJ A RADI PO SVOME

(uf ovo mora da je od sandolina za salokatore)

da znam koji prst voli da radi odma bi ga odsekao

A joj... Ti na Z samo napred jer koliko vidim ovaca je na pretek.... Mnogo si pun rupa, ali ih vesto demagoshki otklanjas(barem ovde). Sve je to super, ali jedan od najperspektivnijih ali i dokazanih menadzera je dok je pisao ovo iz internet kafea Plato, rekao da mu je internet skup, mislim da nema potrebe da komentarishem... RL se sastoji iz rezultata i onaj koji ih ima nema potrebu za 'samopreporuchivanjem' vec ga jure i nude mu cifre. Ne mislim da Z nije nasao posao niti da nece biti uspesan u njemu, naprotiv zelim mu sve najbolje. Profil: tek je zavrsio neku shkolicu, prochitao je Jack Welch-a, chuo je mnoge priche sa strane i pucao je na sve strane(pa i ovde) dok ne ubode kakvu takvu sljaku gde bi imao prilike da dokaze svoje kvalitete. Nazalost dobar menadzer u Srbiji koji ima odreshene ruke u poslu (bez velikog direktnog meshanja vlasnika kapitala) se postaje samo nakon velikih rezultata, veza i zaradjenog kesha i reputacije ( u bilo kojoj branshi). Srecno Zzzz i ne prodaj ljudima ovde m_da za bubrege vec daj im neki koristan savet sa novog posla,ako ga imas i ako vec zelis da se dokazes.

_Saint:
A joj... Ti na Z samo napred jer koliko vidim ovaca je na pretek.... Mnogo si pun rupa, ali ih vesto demagoshki otklanjas(barem ovde). Sve je to super, ali jedan od najperspektivnijih ali i dokazanih menadzera je dok je pisao ovo iz internet kafea Plato, rekao da mu je internet skup, mislim da nema potrebe da komentarishem... RL se sastoji iz rezultata i onaj koji ih ima nema potrebu za 'samopreporuchivanjem' vec ga jure i nude mu cifre. Ne mislim da Z nije nasao posao niti da nece biti uspesan u njemu, naprotiv zelim mu sve najbolje. Profil: tek je zavrsio neku shkolicu, prochitao je Jack Welch-a, chuo je mnoge priche sa strane i pucao je na sve strane(pa i ovde) dok ne ubode kakvu takvu sljaku gde bi imao prilike da dokaze svoje kvalitete. Nazalost dobar menadzer u Srbiji koji ima odreshene ruke u poslu (bez velikog direktnog meshanja vlasnika kapitala) se postaje samo nakon velikih rezultata, veza i zaradjenog kesha i reputacije ( u bilo kojoj branshi). Srecno Zzzz i ne prodaj ljudima ovde m_da za bubrege vec daj im neki koristan savet sa novog posla,ako ga imas i ako vec zelis da se dokazes.

Sa ovim se u potpunosti slazem

_Saint:
Nazalost dobar menadzer u Srbiji koji ima odreshene ruke u poslu (bez velikog direktnog meshanja vlasnika kapitala) se postaje samo nakon velikih rezultata, veza i zaradjenog kesha i reputacije ( u bilo kojoj branshi). Srecno Zzzz i ne prodaj ljudima ovde m_da za bubrege vec daj im neki koristan savet sa novog posla,ako ga imas i ako vec zelis da se dokazes.

Na osnovu onog kako si me profilisao, ja profilisem tebe isto kao i prethodne kriticare: pametni, dobronamerni, gotivni za druzenje verovatno, urbani likovi...ali...
za cifre sam hiljadu puta rekao to je bila ilustracija
za rezultate sam rekao da ih imam, a oni se ne iznose ovde nego kome treba
za "ideju na koju je doslo njih 100.000" slazem se, naravno a prave ideje mi ne pada na pamet da delim po netu. Nemam bas ni vremena za ovo, banuo sam cisto jer mi je cudno da tema zivi iako sam je zatvorio, a za ono gore citirano se slazem, pa s obzirom da je to najcesce istina, a da sam ja ipak dobio BAS TAKAV posao, ti vidi onda ko sam i sta sam.
I primeti da me ljudi traze iako sam jasno zatvorio temu, pa umesto da mene pljujes ulovi sebi neki posao na konto moje price, sto se ne ponudis? Hvala treba da mi kazete:-)

Necu vise ovde napisati vise nista, ali cu naleteti da procitam eventualne pljuvke. Svima sve najbolje.

Meni samo nije jedno jasno, pročitaš jednu knjigu i odjednom znaš SVE o životu i poslu, i šta više...obogatiš se.......

Ja sam u osnovnoj školi pročitao i Sinjeg Galeba, i Družinu Pere Kvržice....Pa malo kasnije i Zločin i kazna. I POLA Ane Karenjine. Počeo malo i Bulgakova, ali TEŠKO brate...
Čitam redovno i Politiku, svakodnevno.

Pa sam malo posle naučio engleski, pa čitao i Somerset Mom-a. i Williama Wordsworth-a ( i sad znam na pamet '' I wandered lonley as a cloud '' .

Pa onda u gimnaziji naučio francuski, pa čitao i Honore de Balzac-a i celu tu dosadnu bagru pijandura....
.
Sad sam naučio i grčki, pa čitam Diagorasa i Philemona......

Da, zaboravio sam i crtane romanane...Alan Forda, SVE epizode.

NIGDE ja nisam pronašao ni zrno od te mudrosti.

Jel' ja to pogrešno čitam, ili šta već...?

Unapred zahvalan.....

ΓΑΛΙΝΙ:

Unapred zahvalan.....

ZBOG ZASTAVA i tvog mesta boravka pravim izuzetak pa se opet javljam ovoj temi!

Pa...mozda pogresno citas...a ja nisam nikad rekao da sam procitao samo jednu knjigu (cak ove knjige koje mi pripisuju kao uzore STVARNO nisam ni otvorio), niti da znam sve o svemu, pa to ne zna niko. Evo, ja ne znam te jezike koje ti znas, a voleo bih. Moze da se nauci, ali treba vremena i para, a treba mi i za druge stvari, tako da eto, niko nema sve, svi imamo ponesto. Sa druge strane, engleski znam malo bolje od tebe, jer po gresci koju si napravio vidi se da jos ne razmisljas na engleskom, a kao veci poliglota od mene znas da to utice. Mogao sam da ti dam i konkretnije savete, ali sam umesto toga sve lepo zamuljao, sve je istina, a nista nije korisno. Eto lekcije iz govornistva, vestine koju mi isto pripisuju ovde na forumu:-))))))))))))))))))))
Iskren pozdrav i nadam se da uzivas u moru............

A ti si brate zzzzzz knjiga za sebe.

Cenim ovan, do 18 godina, skoro bio prvi put menedzera necheg - nalozhio se na trip menedzerisanja i osladile su ti se pare - ipak to su najlakshe pare - skontao da je srbija zemlja sa jako malo neuralnih dobara prepuna potencijala, koji cheka neuralni kapacitet da ih izvaja u prekopotrebni radni pogon za nashu zemlju.

Dodushe okrenuo se ka sferi tipicnog srpskog preduzednika koga tjesh iz majmunisati ulepshanim prichama i tehnichki tachnim tehnichkim prichama i sad doshao ovde da prosipash celu tu prichu...pa dobro ustvari nznm ni koji sam ***** krenuo da kenjam - vozi ovce, ja radim isti ***** - samo nabaci stila, ovako bi te chovek lako pomeshao za predhdno spomenutog tipichnog srpskog preduzetnika - na kraju krajeva kod menedzera je sve u stilu i prichi i samom PRing - tako bilo bi ti dobro da se malo zanimash i PRingom ako otjesh da uspesh.

Dobar si, podsetjash me na moje pochetke - kad sam bio menedzer nekim stranim izvodjachima...sad sam jbg pustio korenje, mozhda postao malo lenj - poshto su preterano dobre pare u menedzerisanju kluba - mada ustvari i nisu za potencijal menedzerisanja - al me mrzi da radim trenutno - pauziram ovu godinu.

Vidi se da si nov ko shto rekoh, i ko shto reche vetj neka koleginica sirov - ne u smislu da si glup ili sa tvojim pisanjem - nego nemash josh stila, ja sam eto steko o tebi utisak koje si vetj prochitao a to je chisto zbog tvog stila.

Par saveta: Daj bre menedzer si, ne pishesh iz glupog cyber caffe-a, kakav je to menedzer ako nema kutji broadban link - ako ga vetj nemash nemoj to da izjavljujesh - samo spushtash sebi vrednost. Isto nemoj se frljash sa brojevima, niskom neuralnim individuama su one kul - al ozbiljniji igraci vide tu ne sigurnost i puko kvazi-metaforichko nagadjanje. I malo manje energije, suvishe energije govori da mashtash i odajesh da si josh zelen i da zapravo nznsh kako stvari stoje. I batali studije menedzmenta, netje ti dati nikakvo znjanje - bolje uzmi neku informatiku ili ekonomiju-informatiku....

I batali taj prijateljski fazon za smirivanje strasti, zapravo iritira te ljude koje pokushavash da smirish i iz iskustva nema ti tu mnogo vajde...

A evo nadji posao koji mi tuche trenutnih 100eu po vecheri, i imash 16% mojih primanja. Taman bi i meni leglo osvezhenje...

P.S. Vidim da je Saint manje vishe spomenuo neke stvari ko ja, nazhalost primetih tek sad :) Btw Sainte ako imash veze sa RUR-om, pozdrav - mada i ovako pozdrav poshto vidim da se dosta slazhemo oko ovog zzzzz

ΓΑΛΙΝΙ:
Meni samo nije jedno jasno, pročitaš jednu knjigu i odjednom znaš SVE o životu i poslu, i šta više...obogatiš se.......

...
Čitam redovno i Politiku, svakodnevno.

Da, zaboravio sam i crtane romanane...Alan Forda, SVE epizode.

Pa ja se redovno iskrivim i isplacem od smeha citajuci tvoje postove.......
i super ti je potraga za zrnom mudrosti....
poz

Back