USKRŠNJA ČESTITKA MUSLIMANA SRBIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.366
DF čestitao pravoslavcima Uskrs: "Želimo vam socijalnu i ekonomsku propast, nećete se dobro provesti!"
Džihadističke vijesti. ba sa sladostrašću prenele :)

DF uputio otvoreno pismo Miloradu Dodiku
Foto: Vijesti.ba
Demokratska fronta reagirala je na posljednji istup Milorada Dodika, oglasivši se otvorenim pismom.
Otvoreno pismo DF-a prenosimo u nastavku:

- Pošto ste sami u predvečerje najvećeg hrišćanskog blagdana, Vaskrsa, znači u nevakat za pristojan svijet, ponovo zapodjenijeli priču o raspadu, podjeli i BiH kao nemogućoj državi, trudićemo se da Vam na iole pristojan način i odgovorimo.

To što ste rekli, zapravo pokazuje, Vaše stanje, paniku i nedostatak racionalnih rješenja za vrijeme u kojem trenutno živimo a posebno za ekonomski covid koji slijedi.

Kada se pročita sve što ste izrekli, svako normalan će se pitati jesu li to riječi “čovjeka sa dijagnozom” ili normalnog političara i državnika.

Blebetanja o tome kako je za dobrobit Srba, Bošnjaka i Hrvata ovo nemoguća država koja mora doživjeti novu političko teritorijalnu organizaciju koja neće biti BiH, potvrđuje naš prethodni upit o anamnezi autora ovakvih stupidarija. Pa se još pitate, valjda da dospete so na ranu, šta je to BiH dala istim tim narodima i konstatujete – ništa!

Pa stupidarija tipa da je „problem BiH što imate Bošnjake koji su podanici stranih struktura“. I Kafka bi Vam pozavidio na ovakvoj konstrukciji!

A šlag na Vašu otrovnu tortu, kao u svakoj priči, dolazi na kraju, kada kažete da je pitanje hoće li biti BiH nakon pandemije?

Hoće, Mile, hoće! I prije i poslije pandemije. I prije i poslije ekonomske krize, kao što je BiH bilo i prije i poslije svih istorijskih vratolomija, kriza i ratova.

Pravo je pitanje: Hoće li Vas biti poslije svega ovoga što smo prošli i što ćemo još proći? Pitanje je koliko će još dugo narod u RS-u trpiti Vaše samovlašće umotano u lažni altruizam i kupovinu povjerenja na način koji cijeli entitet vodi u nepovratnu ekonomsku i socijalnu propast?

Neka Vam je na obraz (ako ga je išta ostalo) a sve dolazi i doći će na naplatu, pa će istorija i Vama pokucati na vrata, a onda se nećete dobro provesti, budite sigurni!
 
чек ја не разумем уопште шта пише
јел ово нека честитка
или нека балијска националистичка зајебанција

БИХ ће бити али ће бити браон боје јер имају милион цигана из арапских земаља тзв миграната сада
 
Svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori srdačno čestitam najveći kršćanski praznik sa željom da vas i u ovim danima iskušenja, radost Vaskrsa ohrabri i ojača nadu u još bolju budućnost.

Želim da ovaj praznik bude vrijeme radosti,mira,nade i istinske obnove. Pozivam vas da zajedno, u duhu tolerancije i zajedništva nastavimo graditi i održavati multikonfesionalni i multikulturni duh naše Bosne i Hercegovine. Sretan Vaskrs!", stoji u čestitki zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denisa Zvizdića, saopćeno je iz PSBiH.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvizdic ... /200418080




Takija level 10
Ovako nešto licemerno teško se može naći bilo gde u svetu.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top