Uskoro gej brakovi u Srbiji...!?

Да видим Холандију, Шведску, Норвешку, УК баш потерале невоље ено грцају, гладни жедни, без струје, сви болесни...
А ми ево процветасмо.
Чистачица у фирми има много мању одговорност од директора, зар не?..Не пореди се то никад.

Нама Србима су дати многи таланти на умножавање а ми то погазисмо, и зато је над нама много већа казна од Господа.

Та измена била би против уставна па се не би ни одржала уставни суд би је укинуо.
Те је ова расправа непотребна.

A ima u Kostunicinom Ustavu i to da je to protivprirodno?

Monog normalnog coveka u Srbiji briga za te brakove, a ako bi i doslo na dnevni red,valjda bi bilo brakova
koje mozes da saberes na prstima jedne ruke.

Zaista je to goruc problem i najvazniji.

Чистачица у фирми има много мању одговорност од директора, зар не?..Не пореди се то никад.

Нама Србима су дати многи таланти на умножавање а ми то погазисмо, и зато је над нама много већа казна од Господа.

Је л' Ви у ово стварно верујете?

A ima u Kostunicinom Ustavu i to da je to protivprirodno?

Monog normalnog coveka u Srbiji briga za te brakove, a ako bi i doslo na dnevni red,valjda bi bilo brakova
koje mozes da saberes na prstima jedne ruke.

Zaista je to goruc problem i najvazniji.

Ја сам само рекао да у уставу пише да је брак заједница мушкарца и жене,
и да би било шта контра овоме било против уставно само то.

Је л' Ви у ово стварно верујете?
Сваки човек је јединствена, посебна, личност која има неке своје дарове. Тако и сваки народ.
Народ који Бог изабере ради Његове мисије увек бива много награђиван ако идем путем Божијим, у супротном много страда ако скрене са пута Божијег.
Тако је било и у Старом Израиљу, тако важи и данас за Ново-Израиљце: Русе, Грке, Србе.

Англосаксонци су обични варвари који су само у једном делу историје били на правом путу па су се опет вратили на своју бљувотину као неки пси.
Од њих је Бог дигао руке и за њих се спрема Суд тек на крају.
Платиће за сво зло.

Сваки човек је јединствена, посебна, личност која има неке своје дарове. Тако и сваки народ.
Народ који Бог изабере ради Његове мисије увек бива много награђиван ако идем путем Божијим, у супротном много страда ако скрене са пута Божијег.
Тако је било и у Старом Израиљу, тако важи и данас за Ново-Израиљце: Русе, Грке, Србе.

Англосаксонци су обични варвари који су само у једном делу историје били на правом путу па су се опет вратили на своју бљувотину као неки пси.
Од њих је Бог дигао руке и за њих се спрема Суд тек на крају.
Платиће за сво зло.

Ја још једном да питам
Ви стварно верујете у ово или се шалите?

Ako ikome na planeti zemlji treba ovaj zakon, onda je to Srbija.
Evo argumenata:

1. Zato što nama ne umeju da vladaju heterosexualci.
2. Zato što homosexualci ne prave decu, pa nećemo morati da otvaramo nove škole, vrtiće i nova radna mesta.
3.Zato što Srbija ne zna šta će sa već rodjenom decom, gradjanima, penzionertima, p što bi nam odna smetali homosexualci.
4.Zato što su homosexualci kao poklon sa neba za drušva u krizi kao što smo mi.
5. Zato što su homosexualci intelektualno i umno 3 puta jači i normalniji od prosečnoh heterosexualca.
6. Imam još 100- djavolski vašnih razloga za homosexalizam i rast nadam se te populacije kod nas, no što iko ima nešto protiv.
7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom

Sve ti verujem osim ovog pod 7. Samo ne znam dal' si tobdžija ili furundžija (što je verovatnije) :rumenko:

Back