Uskoro gej brakovi u Srbiji...!?

Nije. Ne kontas, po tvojoj logici manjina ispada devijantna kako god okrenes. Nije tako. Dakle ako je neko u manjini ne znaci da je devijantan.

Није то моја логика, него твоја.
Ти се користиш тиме да би некога оквалификовао као девијантног, а као потпору теорији кажеш да су те тако научили и да ту више нема мењања.

Устав то забрањује.
Хвала лепо и довиђења.

Питање како те ставке Устава педерска жуто-црвена банда МОЖЕ ДА МЕЊА --- јер ту ће им се придружити и ЛДП...

:dash::dash::dash: ***....... милион људи на казанима тзв."народних кухиња", милион људи БЕЗ ПОСЛА - а власт ове пропале државе води бригу о педерима... каква морална беда... :dash::dash::dash:

Ako ikome na planeti zemlji treba ovaj zakon, onda je to Srbija.
Evo argumenata:

1. Zato što nama ne umeju da vladaju heterosexualci.
2. Zato što homosexualci ne prave decu, pa nećemo morati da otvaramo nove škole, vrtiće i nova radna mesta.
3.Zato što Srbija ne zna šta će sa već rodjenom decom, gradjanima, penzionertima, p što bi nam odna smetali homosexualci.
4.Zato što su homosexualci kao poklon sa neba za drušva u krizi kao što smo mi.
5. Zato što su homosexualci intelektualno i umno 3 puta jači i normalniji od prosečnoh heterosexualca.
6. Imam još 100- djavolski vašnih razloga za homosexalizam i rast nadam se te populacije kod nas, no što iko ima nešto protiv.
7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom

Можда ти и ИМАШ мозак у глави - али он је одавно претворен у пихтије...:rtfm:

Питање како те ставке Устава педерска жуто-црвена банда МОЖЕ ДА МЕЊА --- јер ту ће им се придружити и ЛДП...

:dash::dash::dash: ***....... милион људи на казанима тзв."народних кухиња", милион људи БЕЗ ПОСЛА - а власт ове пропале државе води бригу о педерима... каква морална беда... :dash::dash::dash:

Устав се мења по процедури за промену устава двотрећинска већина у скупштини па референдум који је у овом случају обавезан.

Sto? Neka se vencavaju, a neka zirkaju posle okolo, neka se plase cim susne, ja nisam da se proganjaju, gade mi se i ne zanimaju me, licno ih ne bih ni stapom kamoli recju ili ne daj Boze rukom, ali, kad ga preteruju, neka i ocekuju!
+Бог ће да попусти неку катастрофу јер ово је слично Содоми и Гомори!..Глад, помор и слично.
То не може да прође некажњено. Такав је духовни закон, просто.
Ако народ не устане против овога, стрефиће нас нешто страшно...:(

+Бог ће да попусти неку катастрофу јер ово је слично Содоми и Гомори!..Глад, помор и слично.

Nije da sporim, ali koji je nacin borbe?
Svestenici nece vencavati sigurna sam, sta treba raditi? Zivkati maticara telefonom i pretiti, to je kaznjivo, a ako se zakon donese, on je DUZAN da to ucini, jer gubi posao!
Sve u ovoj drzavi vene, samo ce ****** i lezbijke da procvetaju, masala:dash:

Jel to tadic resio da ozvanici vezu sa krsticem.
1005.jpg

Ovo im deliti kao poklon 99% ,,drustvene zajednice'' koji su protiv te bolestine....

Poslednja izmena:

Да видим Холандију, Шведску, Норвешку, УК баш потерале невоље ено грцају, гладни жедни, без струје, сви болесни...
А ми ево процветасмо.

Nije da sporim, ali koji je nacin borbe?
Svestenici nece vencavati sigurna sam, sta treba raditi? Zivkati maticara telefonom i pretiti, to je kaznjivo, a ako se zakon donese, on je DUZAN da to ucini, jer gubi posao!
Sve u ovoj drzavi vene, samo ce ****** i lezbijke da procvetaju, masala:dash:
Борба да буде, пре свега, духовна. Молитва, пост, смиреноумље, исповедање праве вере а не јереси, итд..
Са друге стране и друштвено-политичка борба кроз окупљање свих патриотских организација, збијање редова, јер време истиче.
Србија је готова ако се ово зло зацари. :rtfm:

СПЦ је пукла скроз, сумњам да ће смети да се одупру властима јер су помрачени и уцењени од њих, тако да ме не би чудило кад би и они почели да их венчавају...

Back