Uskoro gej brakovi u Srbiji...!?

Мени се јако свидело како су у неким књигама описали појам "хомосексуалност".. Изједначили су их са некрофилима и зоофилима

Ako je homoseksualna zajednica legalizovana "NIKAKO" se ne sme izjednaciti sa zoofilijom, pedofilijom, nekrofilijom i sl.
U homoseksualizmu oba subjekta (ljudska bica koja imaju razvijenu intelektualnu sposobnost, svest) stupaju u odnos (vezu) dobrovoljno,svesno, u ovim ostalim gore navedenim slucajevima su seksualni odnosi sa bicima koja ili nemaju jos uvek razvijenu moc racionalnog razmisljanja ili je nemaju uopste.

Koliko god zvucalo smesno i banalno, izjednacavanje bi pokrenulo pitanje legalizacije i ova 3 navedena pojma.
Ako ikome na planeti zemlji treba ovaj zakon, onda je to Srbija.
Evo argumenata:

1. Zato što nama ne umeju da vladaju heterosexualci.
2. Zato što homosexualci ne prave decu, pa nećemo morati da otvaramo nove škole, vrtiće i nova radna mesta.
3.Zato što Srbija ne zna šta će sa već rodjenom decom, gradjanima, penzionertima, p što bi nam odna smetali homosexualci.
4.Zato što su homosexualci kao poklon sa neba za drušva u krizi kao što smo mi.
5. Zato što su homosexualci intelektualno i umno 3 puta jači i normalniji od prosečnoh heterosexualca.
6. Imam još 100- djavolski vašnih razloga za homosexalizam i rast nadam se te populacije kod nas, no što iko ima nešto protiv.
7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom

Jaka neka a :per:

Није, није, реч је о сексуалној оријентацији, а не девијацији.
Да су они којим случајем већина, да ли би ти било право да нас хетеросексуалце пореде са некрофилима ?

Odlicno se secam lekcije iz biologije kada se homoseksualizam navodi pod oblicima devijantnog ponasanja. Bas sam obratio paznju na to, a i profesor je par puta naglasio. Ja sam tako ucen, ne moze me niko prepraviti :D

Да су они којим случајем већина, да ли би ти било право да нас хетеросексуалце пореде са некрофилима ?

Odlicno se secam lekcije iz biologije kada se homoseksualizam navodi pod oblicima devijantnog ponasanja. Bas sam obratio paznju na to, a i profesor je par puta naglasio. Ja sam tako ucen, ne moze me niko prepraviti :D

Исто су те могли научити да је земља плоча коју на леђима носи Атлас, па ти не би прихватио доказе да је елипсоидна, јер су те претходно другачије научили ?

Uh, prdnuću.
farting_smiley.gif

Устав то забрањује.
Хвала лепо и довиђења.

Па јесте, да се педери нису досетили да траже измену та три члана Устава.
Зајединца мушкарца и жене и сл. Но, сва је срећа да Србија има већих проблема, па је ово само спиновање јавности од стране лојалне властима сексуалне мањинице...
Мада, могла би ту да се организује јавна дебата и тако све до избора..

Па јесте, да се педери нису досетили да траже измену та три члана Устава.
Зајединца мушкарца и жене и сл. Но, сва је срећа да Србија има већих проблема, па је ово само спиновање јавности од стране лојалне властима сексуалне мањинице...
Мада, могла би ту да се организује јавна дебата и тако све до избора..

da me krivo ne shvatiš... al ..o pedrima nema šta da se debatuje...zna se kako se s njima.."debatuje"...:vudu:

Исто су те могли научити да је земља плоча коју на леђима носи Атлас, па ти не би прихватио доказе да је елипсоидна, јер су те претходно другачије научили ?

Duhovito poredjenje moram priznati, ali naravno da nije tacno. Osnovni cilj svake populacije jeste da opstane (biljne, zivotinjske, ljudske...). Oprasivanje, oplodjenje itd je jedino moguce sa jedinkom suprotnog pola. Da su kojim slucajem gejevi vecina, sto se nikada nece dogoditi, nas opstanak bi bio ugrozen jer oni doprinose zajednici na mizeran nacin, ne daju prostor napretku. Plus ih podrzava i Jelena Karleusa, dakle to mora da ne valja.

Duhovito poredjenje moram priznati, ali naravno da nije tacno. Osnovni cilj svake populacije jeste da opstane (biljne, zivotinjske, ljudske...). Oprasivanje, oplodjenje itd je jedino moguce sa jedinkom suprotnog pola. Da su kojim slucajem gejevi vecina, sto se nikada nece dogoditi, nas opstanak bi bio ugrozen jer oni doprinose zajednici na mizeran nacin, ne daju prostor napretku. Plus ih podrzava i Jelena Karleusa, dakle to mora da ne valja.

Мислим да сувише банализујеш.
Како геј бракови могу утицати на тебе да нађеш особу супротног пола и са њом правиш децу ?

Мислим да сувише банализујеш.
Како геј бракови могу утицати на тебе да нађеш особу супротног пола и са њом правиш децу ?

Problem je prost, sto ga vise detaljnije posmatras sve si u vecoj zabludi. Dakle sto banalnije to jasnije. Kada bi svi bili ****** ljudksa vrsta bi postojala jos nekih 100 godina i kraj.

Problem je prost, sto ga vise detaljnije posmatras sve si u vecoj zabludi. Dakle sto banalnije to jasnije. Kada bi svi bili ****** ljudksa vrsta bi postojala jos nekih 100 godina i kraj.

Уф човече, како да ти објасним ?
Да би постао хомосексуалац, мислиш ли да те томе уче у некаквој геј/лезбо школи ?
Мислиш ли да би тебе могли да науче да постанеш геј ?
Сети се своје прве ерекције, да ли ти се малиша дигао зато што су те томе учили и објашњавали ти да када видиш вагину треба неком тајном методом да спустиш крв у пенис или се то десило само од себе, јер природа тако хоће ?
Иста ствар код гејева...природа тако хоће.

Pa postoje ljudi kojima se malisa dize i na zivotnje, mrtvake itd... Takodje priroda tako hoce ali to ne znaci da je to normalno. Sklonost ka suicidima je nasledna osobina, proroda tako hoce. Mogu da navodim primere do sutra...dakle to sto priroda tako hoce im ne daje za pravo da stupaju u brak i usvajaju decu, a oni se za to bore.

Homoseksualcima devijacija opredeljuje orjentaciju. Pobrk'o si redosled kao i svi oni koji pricaju o "orjentaciji".

А шта им даје право да ступају у брак ?
Који ауторитет има право да каже ти ово смеш, а ти не смеш ?
Немој ми само рећи да одлучује већина, молим те.

E to ne znam, i ja se pitam kako oni misle da promene odredbe vezane za brak u Ustavu. Ko je nadlezan da uradi tako nesto?

Back