- Poruka
- 33.624
ШОШОНЦИ!!!
Уместо што се .урчите овде на српском форуму, боље би вам било, да док још имате времена, почнете са копањем тунела кроз Проклетије !!!
"ИНВЕСТИРАЈТЕ" У БУДУЋНОСТ!!!
ИСПЛАТИЋЕ ВАМ СЕ ЈЕДНОГ ДАНА!!!![]()
ja sam se vec obezbedio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ШОШОНЦИ!!!
Уместо што се .урчите овде на српском форуму, боље би вам било, да док још имате времена, почнете са копањем тунела кроз Проклетије !!!
"ИНВЕСТИРАЈТЕ" У БУДУЋНОСТ!!!
ИСПЛАТИЋЕ ВАМ СЕ ЈЕДНОГ ДАНА!!!![]()
I protiv golorukih naroda![]()

ja sam se vec obezbedio
![]()

Mislicu na vas dok budem ladio m....

Mogu da ti sredim da prodajes krofne po plazi. Do duse kod brace u CG![]()

![]()
A kad su odlazili, bilo je obratno. Muskarci su plakali, a zene su se radovale.![]()

Za sta se 'vo spremaju svi :|

Rusi su nas sjebali i tu nema sta da se prica.....tacka.
znas ti dobro kolika je hrabrost Srpskog vojnika, 2 puta ratovao protiv najjace svetske sile NATO pakta, i opet ce ako bude trebalo!...a umesto vas je ratovao NATO pakt, i ne mislite da ce uvek neko umesto vas da ratuje, a namesto nas Srba ne treba niko da ratuje ni Rusi ni bilo ko drugi, Zna Srbin da ratuje!![]()
I onda ....tutanj........
A taman ste se bili obradovali da ce Ruje opet biti vase bitke... kad ono...![]()
, cu ja da ti odgovorim tj. NIKAD. niti je bilo potrebe da braca Rusi ratuju umesto nas!a kazi ti meni kad su Rusi ratovali namesto nas, cu ja da ti odgovorim tj. NIKAD. niti je bilo potrebe da braca Rusi ratuju umesto nas!
Vidi vidi, jos si i zaboravan i nezahvalan... cccccc.....![]()
i Hvala im za to!