Usamljenost kod 10-12ogodisnjaka

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Usamljenost je razlicito od biti sam.
Ja sam kao mali bio cesto ili retko sam, ali bio sam sam...(ne mogu da kazem cesto retko jer otkud ja znam koliko su drugi bili sami).
Nekad se plasis kad si sam, nekih spoljnih dogadjaja, grmljavine, cudovista iz filma od pre nedelju dana i slicno...
Ali usamljen....
Pa usamljen posle zaljubljenosti...

U dobu od 10 do 12 godina .....

Ova tema ima veze i sa domom i sa psihologijom i sa sociologijom i sa drustvom.
Nemam pojma gde je smestiti a da bude na meti kreativnog doprinosa posetilaca...
Ja ovde vidim gresku roditelja, ali i cudnu kulturolosku sliku drustva...tu nesto ne stima...
Drustvena sugestija je prilicno blesava kad se ovo desava....

Jel se i vama desavala usamljenost u 10 godina....?

Da, bio sam usamljen u to doba. U stvari negdje u tom periodu, sticajerm okolnosti, je i počela moja usamljenost koja me manje-više prati sve do sada. Mada taj osjećaj usamljenosti u to vrijeme još uvijek nije bio toliko jak, kao što će biti kasnije, sa dolaskom puberteta, adolescencije... Onda će postajati sve jači i izraženiji.

Usamljenost je razlicito od biti sam.
Ja sam kao mali bio cesto ili retko sam, ali bio sam sam...(ne mogu da kazem cesto retko jer otkud ja znam koliko su drugi bili sami).
Nekad se plasis kad si sam, nekih spoljnih dogadjaja, grmljavine, cudovista iz filma od pre nedelju dana i slicno...
Ali usamljen....
Pa usamljen posle zaljubljenosti...

U dobu od 10 do 12 godina .....

Ova tema ima veze i sa domom i sa psihologijom i sa sociologijom i sa drustvom.
Nemam pojma gde je smestiti a da bude na meti kreativnog doprinosa posetilaca...
Ja ovde vidim gresku roditelja, ali i cudnu kulturolosku sliku drustva...tu nesto ne stima...
Drustvena sugestija je prilicno blesava kad se ovo desava....

Jel se i vama desavala usamljenost u 10 godina....?

Mislis na depresiju?Ljudi se najcesce u tom periodu po prvi put srecu sa njom.

Back