Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
кАКВА ЈЕ БИЛА ПРИВРЕДА ВЕНЕЦУЕЛЕ КРОЗ ИСТОРИЈУ?gomila sorosevskih lazi
Издали те руски другови.

Pravo je pitanje kakav je tvoj stav s obzirom da si 100% bio za Trampa? Znaš i sam da ja nisam.Tramp odlucio, napada Venecuelu
Napad se ocekuje svaki sat
Napadnuce sve vojne baze i luke Venecuele
Jel podrzavate ovaj napad na Bolivarsku republiku @Sizif @Dе Sisti @Alter_Ego_ @dlugomir
Pa valjda si do sada mogao shvatiti da ja ne podržavam nikakav rat.
Pravo je pitanje kakav je tvoj stav s obzirom da si 100% bio za Trampa? Znaš i sam da ja nisam.
Pa valjda si do sada mogao shvatiti da ja ne podržavam nikakav rat.
"Oj Trampe, američki Putine!" reče stari čiča Sizif i zapali lulu.
Može biti blef da dobije jeftino naftu od Venecuele i bez pokretanja rata.
Pa Karter nije započeo nijedan rat. A realno ni Ford nije ništa započeo, on je samo završio i smirio situaciju.. Za ove posle se slažem.Svi americki predsednici su vodili ratove
bez razlike
Navedi mi jednog koji nije od 1945 do danas
Ja mislio ti pacifista kad vidi vraga...Naši najveći strahovi da će Donald John Trump odustati od širenja demokratije i vratiti se 'svom dvorištu' hvala Bogu nisu se obistinili. God bless America![]()
Хахаха, ти си стварно легенда...Али не очекујем да ви натофанатици знате како Руси и Кинези послују између себе.
хаха шта је данас смо устали не лијеву ногу, чему нервоза "стручњак"?Хахаха, ти си стварно легенда...
Легенда, али за спрдњу.
Нико нема реално право да блокира међународне воде на своју руку.Пробали су и Руси па су добили Украјинци морске дронове и шта би.Руси се повукли па их сада гађају са сигурне удаљености.Морски дрон није некакав врхуанац технологије, за мале паре добијеш чамац-бомбу са камером.Kako bi Rusi i Kinezi mogli da im dostave pomoć kao što je NATO Ukrajini?
Ako USA blokira obalu....
Preko Brazila ili šta?