- Poruka
- 350
Imaš danas jednog što lupa gluposti na Tviteru, i drugog koji je stvarno upao sa tenkovima na teritoriju susedne države.
Čik pogodi koji od tih dvojice je Tramp
Putin je Trampu idol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš danas jednog što lupa gluposti na Tviteru, i drugog koji je stvarno upao sa tenkovima na teritoriju susedne države.
Čik pogodi koji od tih dvojice je Tramp
to se u recnicima definise kao licemerje, ili hipokrizija, ali idemo vec ka prozivci, tako da ne beres brigu, ako amer uzme 3 zemlje, ima da uzme i ruja, ukrajina je jedna, srbija bi mogla da bude isto jedna od preostale dve koje ce da uzmu rusi, samo morate da se odreknete nafo patke, tj, da se vucic srusi, jer on vas uvodi u nafo 100%, bankrotirao je, a i vi sa njim
zgazicemo dance kao ... bolje im je da se predaju, grenland je nas, ljudi tamo vole nas amere, a ne dansku koja ih samo kinji i eksploatiseTRAMP: Uvescu OGROMNE carine na dansku robu ako mi MOMENTALNO NE PREDAJU GRENLAND![]()
zato sto ce danci morati da odbiju u troskocima,a mi vec tamo imamo svoje baze, tako da ... kakva okupacija? vidi kako smo portoriko usvojili, tako cemo i grenland:Aj' se kladimo u 100 evara da nema nikakve okupacije Grenlanda i da je neće biti...
Pa videćemo uskoro ko je kome idol.Putin je Trampu idol![]()
Grenland za Ukrajinu moze
In 2020, Thule Air Base was formally transferred to the United States Space Force. On 6 April 2023, Thule was renamed Pituffik Space Base, reflecting its status as a Space Force base and the native name for the region.[2]znaci okupacija?
okupaciju kanade ?Jel ti podrzavas okupaciju Grenlanda, Paname i Kanade od strane USA tj nasilnu promenu granica i ukidanje ovih drzava?
Тихомире, жваке за лудаке.Premijer Grenlanda porucio Trampu da Grenland nije na prodaju!!!
Samo bez prava glasa, kao Portoriko. I to bi im bilo mnogo.Боље би им било да спремају конгресмене и електоре за Вашингтон.
Kako bi mu se to EU “usprotivila” čime? Zastrašivali bi ježa spuštenim pantalonama?Mislim da od toga nema nista i nadam se da ce se Evropa usprotiviti ovom pupulisti, ako mu stvarno padne na pamet da se ovako igra...