us5

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
spaliti na lomaci sve te boy bendove :twisted: :twisted:
a britney i x-tinu muciti pre toga :twisted: zatvoriti ih sve u sobu,izolovanu i pustati im do daske death metal jedno mesec dana :twisted: e onda ih spaliti.

btw midian jel znas ti ( ili neko drugi) kako se cita roope? nikako ne mogu da provalim,mislim da je alexi jednom rekao rop,al nisam sigurna. :sad:

COB_girl:
spaliti na lomaci sve te boy bendove :twisted: :twisted:
a britney i x-tinu muciti pre toga :twisted: zatvoriti ih sve u sobu,izolovanu i pustati im do daske death metal jedno mesec dana :twisted: e onda ih spaliti.

btw midian jel znas ti ( ili neko drugi) kako se cita roope? nikako ne mogu da provalim,mislim da je alexi jednom rekao rop,al nisam sigurna. :sad:
veoma inteligentno :roll:

saki8050:
Jest' vala ona slika sa kapicom tu je vile mnooogo sladak!njam,njam.....
kao i uvek...
withkeyboards5hl.jpg

Zashto uopshte postoji owaj forum kada koja god se tema otwori a da nije debilna , samo tje te dochekati ljubomorni i ironichni komentari? Ja lichno us5 ne wolim ali ne goworim nishta loshe o njima , za razliku od was chiji je mozak kompjuter sazwakao pa se zaludjujete i zhiwite u nekom swom swetu gde nema mesta za druge nego samo JA ,pa JA pa JA! Widetjemo kako tjete wi uspeti u swom bednom zhiwotu!!!!!!

MvS:
Zashto uopshte postoji owaj forum kada koja god se tema otwori a da nije debilna , samo tje te dochekati ljubomorni i ironichni komentari? Ja lichno us5 ne wolim ali ne goworim nishta loshe o njima , za razliku od was chiji je mozak kompjuter sazwakao pa se zaludjujete i zhiwite u nekom swom swetu gde nema mesta za druge nego samo JA ,pa JA pa JA! Widetjemo kako tjete wi uspeti u swom bednom zhiwotu!!!!!!
Ne razumem ovo sto si ti rekla. Jer ja nama na kraju zabranjeno da pisemo negativne komentare ili sta? I kakve veze imaju lose kritike sa nasim uspehom u zivotu?...

MvS:
Covece tebi bas nije dobro!!Ostavi ljude nek pisu sta pisu...svako ima svoj ukus!!Ako je tebi bedno u zivotu nemora i nama da bude!!

MvS:
Ajde molim te ne smaraj!Ako su ti svi forumi deblni sto uposte dolazis ovde?! :roll:

kseniya07:
Covece tebi bas nije dobro!!Ostavi ljude nek pisu sta pisu...svako ima svoj ukus!!Ako je tebi bedno u zivotu nemora i nama da bude!!
@MvS
Aj mislim stvarno!!!!
Svako moze da napise sta oce,i ako mnogi nevole tokio hotel,ja volim sve u forumu!!!!!!
I da jesi li ti srpkinja,mislim posto nas tako vredjas?!!!!
I ja nevolim US5 i eto,ja to kazem i niko mi nece reci da misljenje zadrzim za sebe!!!! :razz:

Back