Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
COB_girl:

veoma inteligentnoCOB_girl:spaliti na lomaci sve te boy bendove![]()
![]()
a britney i x-tinu muciti pre togazatvoriti ih sve u sobu,izolovanu i pustati im do daske death metal jedno mesec dana
e onda ih spaliti.
btw midian jel znas ti ( ili neko drugi) kako se cita roope? nikako ne mogu da provalim,mislim da je alexi jednom rekao rop,al nisam sigurna. :sad:
ma ok je too...nego ta vasa prica(vas metalaca)kako biste popalili sve sto je pop me tako izludjuje...mi ne diramo vasu muziku,sto biste vi pop.....COB_girl:pa sta? zar ne mozemo da se zezamo.a us5 jesu boy bend,tako da ima smisla.prica se o njima.
kao i uvek...saki8050:Jest' vala ona slika sa kapicom tu je vile mnooogo sladak!njam,njam.....
ma ja ne bih cak ni njihTamplja_90:lucky girl je upravu...ja bih jedino ove sto slusaju narose spalila na lomaci...xe xe
Ne razumem ovo sto si ti rekla. Jer ja nama na kraju zabranjeno da pisemo negativne komentare ili sta? I kakve veze imaju lose kritike sa nasim uspehom u zivotu?...MvS:Zashto uopshte postoji owaj forum kada koja god se tema otwori a da nije debilna , samo tje te dochekati ljubomorni i ironichni komentari? Ja lichno us5 ne wolim ali ne goworim nishta loshe o njima , za razliku od was chiji je mozak kompjuter sazwakao pa se zaludjujete i zhiwite u nekom swom swetu gde nema mesta za druge nego samo JA ,pa JA pa JA! Widetjemo kako tjete wi uspeti u swom bednom zhiwotu!!!!!!
to se i ja pitam.....Lil'_hell92:Ne razumem ovo sto si ti rekla. Jer ja nama na kraju zabranjeno da pisemo negativne komentare ili sta? I kakve veze imaju lose kritike sa nasim uspehom u zivotu?...
Covece tebi bas nije dobro!!Ostavi ljude nek pisu sta pisu...svako ima svoj ukus!!Ako je tebi bedno u zivotu nemora i nama da bude!!MvS:Zashto uopshte postoji owaj forum kada koja god se tema otwori a da nije debilna , samo tje te dochekati ljubomorni i ironichni komentari? Ja lichno us5 ne wolim ali ne goworim nishta loshe o njima , za razliku od was chiji je mozak kompjuter sazwakao pa se zaludjujete i zhiwite u nekom swom swetu gde nema mesta za druge nego samo JA ,pa JA pa JA! Widetjemo kako tjete wi uspeti u swom bednom zhiwotu!!!!!!
Ajde molim te ne smaraj!Ako su ti svi forumi deblni sto uposte dolazis ovde?!MvS:Zashto uopshte postoji owaj forum kada koja god se tema otwori a da nije debilna , samo tje te dochekati ljubomorni i ironichni komentari? Ja lichno us5 ne wolim ali ne goworim nishta loshe o njima , za razliku od was chiji je mozak kompjuter sazwakao pa se zaludjujete i zhiwite u nekom swom swetu gde nema mesta za druge nego samo JA ,pa JA pa JA! Widetjemo kako tjete wi uspeti u swom bednom zhiwotu!!!!!!
@MvSkseniya07:Covece tebi bas nije dobro!!Ostavi ljude nek pisu sta pisu...svako ima svoj ukus!!Ako je tebi bedno u zivotu nemora i nama da bude!!