us5

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sta i ako muskarci ne slusaju....jel su oni merilo muzike koja treba da se slusa?
mislim ako bolje pogledate muskarci obozavaju natasu bekvalac,seku,...sta mislite zasto?jer lude za njihovom muzikom?pa ne bih rekla....
nemojte da me shvatite pogresno,ja nisam fan ove glupe grupe,kao ni onih malih zena(tokio hotel),ali mislim cemu osudjivanje ako neko slusa njih...jel vas neko osudjuje zbog vaseg izbora....pa mislim da ne.....a to sto se loze na izgled,pa dobro,ni to nije toliko strasno,ako vole i njihovu MUZIKU....

+SpookyGirl+:
uhh.... da vidis kako izgleda onaj Bill....
videla moja drugarica naslovnu i pita:"Ko je sad ona?".... kada sam joj rekla da je u pitanju musko, htela je da umre od smeha...
jer, "onaj" je pustio kosu, stavio tonu gela, nasminkao se, stavio neku belu ogrlicu sa glavom lava, neku sivu usku majcu... izgleda dore nego sto sam ikada mogla i pretpostaviti... mislim, to moras da vidis... nabavi nekako taj Bravo...

Hehehehehehehehehehehhehehehehe citao sam i ne mogu prestati da se smejem onaj peskir
UVEK ima rashirene noge kao da su ga punili ili ko zna sta.Hehehe taj lik je urnebesan trebao bi da postane komicar. Ali sve 1 nervira me.

saki8050:
A teba da stoji kao kip?Sa skupljenim nogama?
Daj svi kada se slikaju imaju rasirene noge!

Hahahaha ko Raperi i Boyo bandovi. Ne treba da stoji kao kip ali ne treba ni spagu da radi.
Nije on negi baletan pa da se tu rascepljuje.Mada ko bi znao. A jer neko ikad pricao o onim ostalim likovima ne samo blizanci se pominju sta je sad sa tim. Bubnjar i basista ko da nisu u grupi.

Sta ces,fanovima su ova dvojica slatki pa samo o njima pricaju...A sta ima veze i ako radi spagu na slici(naravno ne mislim bukvalno...),meni se to bas svidja kako on stoji...

e ako se o njima ne pise,ne znam o kome se pise onda :)
A jel vi ljudi imate net? pa idite na sajtove lepo,pa saznajte razne stvari o njima,svim clanovima!
Kako ja znam mnoooooooooogo toga o bodomima,a o njima ne pisu nigde,samo su 2X u metal hammeru!!i cini mi se jedanput u huperu!
e ako ima neko text iz hupera da mi javi!!(text je na celoj jednoj strani,od pre 2 godine...mislim na 2004,ali nisam sigurna...)

naravno da se zna :-D
large-msg-1128347106-2.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fuj...Him nije najlepsi bend,no way.Nisu losi ovako,ali da su najlepsi...dvojica su debeli,druga dvojica ruzni,aj Ville i nekako...
mislim nemam ja nista protiv hima,al nisu lepi...

e da,nisu ni u CoB svi slatki.
moja lista:
Alexi (pevac i gitarista) je nasladji
Henkka(basista) -2.mesto
Janne(klavijaturista)- deli 2. sa henkom,mada mi je henka malcice sladji.
----------------
jaska(bubnjar)-nije presladak ko ovo troje,a nije ni ruzan
Roope( ritam gitarista)- mator i ruzan...dobro,nije za svoje godine (35),al ovako...

p.s. na onoj slici gore idu po ovom redu:
jaska,janne,alexi(ispred),henkka,roope

Back