us5

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne obracajte paznju na takve debile sa kompleksima do neba..
ona pljuje nas,a nama prica kako vredjamo ostale..
to sto je njoj takav zivot,pa ima potrebu da vredja i da se svadja sa svima,mi joj nismo krivi..
takve ljude treba kulirati ;)
posto ocigledno nije imala nista pametnije da kaze..
nego da vredja Srbe i ljude koji jednostavno imaju drugacije misljenje od nje.. :roll:

ma meni su svi kreteni,to mi je uzrecica :) :)al stvarno,drugaricama kazem sto puta na dan da su kretenke...oni koji me poznaju,znaju da se samo zezam.
dobro,mozda sam za ovu malo i mislila :D

aha.Da...jos su imale 15 godina ;) ko mi:) ti ces sad 16...al doobro jos ima vremena da odes na Bodom.Ja necu skoro 16...za nekih 9 meseci :D :D

o sranje,sad alexija delimo nas 3...do pre 1 vremena je bilo 2. Al dooobro,meni ne smeta :)

posebno iz Finske...posle Finaca Norvezani,posle Njih Svedjani...Ali FINCI!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAA...SSSOOOO CUUUTTEEE!
mislim pogledajte gore slike finaca!

Nils Gustaffson, Seppo Boisman, Tuulikki Mäki i Irmeli Björklund su bili tamo valjda ubijeni(jer sam im dobro spellovao imena?) u '60 tim godinama. A Nils je nekako preziveo pa su ga optuzili da je poklao svoje prijatelje. Srecom po njega optuznice su povucene. E sto ne napravite temu o ovoj grupi?

Anarhist:
Nils Gustaffson, Seppo Boisman, Tuulikki Mäki i Irmeli Björklund su bili tamo valjda ubijeni(jer sam im dobro spellovao imena?) u '60 tim godinama. A Nils je nekako preziveo pa su ga optuzili da je poklao svoje prijatelje. Srecom po njega optuznice su povucene. E sto ne napravite temu o ovoj grupi?
Vecj ima... :D

Back