US Open - poslednji od 4 gren slem turnira u godini

Al se potencira ovo stvaranje istorije od strane Emme, Nole pao u drugi plan.

Он данас има прилику мада добио или изгубио он је већ објективно најбољи у задњих сто година ако не и упште. А ова девојчица је са 18 већ ушла у историју.
 
НЕВЕРОВАТНО! Свака част! :klap::klap::klap:
Volim vas
Al se potencira ovo stvaranje istorije od strane Emme, Nole pao u drugi plan.
Sta ti je. KATOLICI I MUSLIMANI mu zvizde od muke jer JE NAJVECI SVIH VREMENA I JER JE SRBIN.

prvi plan je on, prvi ce boti u svemu sto niko prestici nece, osvojio je to u eri 3 najbolja tenisera svjeta ikada...
 

Kafeljnikov: Medvedev ne sme da žuri, šanse 60-40 za Novaka​

1631451159-Danil-Medvedev-750x544.jpg


Nekadašnji prvi teniser sveta Jevgenij Kafeljnikov smatra da Danil Medvedev treba da bude strpljiv u finalu US opena sa Novakom Đokovićem.

Na pitanje koji bi savet dao svom zemljaku, Kafeljnikov je odgovorio:

„Rekao bih mu da ne žuri. Kada protivnik ima odgovore na sve što on radi, Danil počinje više da rizikuje i da radi mnogo više od onoga što može. Strpljenje će zato biti ključno, uz mnogo koncentracije od prvog do poslednjeg poena“.

Medvedev je imao mnogo lakši put do finala – izgubio je samo jedan set, a Đoković šest, uključujući dva u polufinalu u petak sa Aleksanderom Zverevom.

„Čovek bi pomislio da je to važno, ali znajući Đokovićeve sposobnosti, to kao da uopšte nije prednost. Danilov put do finala jeste bio lakši, ali znamo da Novak može da prebaci u veću brzinu kada je najpotrebnije. Mislim da je to najvažniji meč u Đokovićevoj karijeri i da je blagi favorit, rekao bih da su šanse 60-40 za Novaka. Neće mu biti lako, zapravo neće biti lako ni jednom ni drugom“, kaže Rus za zvanični sajt ATP-ja.

Kafeljnikov, koji je u karijeri osvojio dve grend slem titule, smatra da je pritisak na obojici.

„Razumem da Novak juri istoriju, rekao sam da mu je to verovatno najvažniji meč u karijeri, ali i za Medvedeva je to veoma važan meč. Ako izgubi, imaće 0-3 u slem finalima, a bilo kom igraču je teško da se nosi sa time. To bi mogao da mu postane teret, da pomisli: ’Bog sami zna kada ću dobiti drugu priliku’. Pritisak je na obojici“.

Jevgenij smatra da je u poslednje dve godine Medvedev mnogo dobio na samopouzdanju.

„Da, vera u sebe, pogledajte koliko je mečeva odigrao od finala US opena 2019. godine. Mnogo pobeda, mnogo titula. Neće ući u meč kao veliki autsajder, kao što je bio slučaj pred to finale s Nadalom pre dve godine“, zaključuje Kafeljnikov, koji je nedavno dao intervju za Sport klub.

Meč Đoković – Medvedev na programu je od 22.00 po srednjoevropskom vremenu.
 

Back
Top