gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Iako se znalo da je Medvedev odmorniji, ovako rutinsku pobjedu niko nije očekivao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Publika je kao nikad do sada na US Openu.
Prosto dirljivo.![]()
Sto rutinsku ,samo po 1 break svaki set,dobro servira tesko mu uzeti gemIako se znalo da je Medvedev odmorniji, ovako rutinsku pobjedu niko nije očekivao.
jbga... imaće valjda lakši put do finala na nekom sledećem GS, nadam se već u Australiji GS.
To da Olimpijada mu nije trebala,A mozda je sudbina takva da ova trojica ostanu svaki na po 20 GS...
Novak je bezveze se trosio i isao na Olimpijadu...
...
Ja sam baš razočaran. Novak je došao do posljednjeg stepenika i onda dozvolio da bude umlaćen. Jeste Medjed odigrao vrhunski, posebno na servisu, ali ne razumijem Novakovu anemičnost u drugim aspektima igre.
Tesko je parirati protivniku koji igra vrhunski. Ne bi me cudilo da se jednog dana ispostavi ovo sto kaze Mrkalj. Sem toga, dok je Novak bio bitke na RG i W, Meda je spavao zimski san.Ja sam baš razočaran. Novak je došao do posljednjeg stepenika i onda dozvolio da bude umlaćen. Jeste Medjed odigrao vrhunski, posebno na servisu, ali ne razumijem Novakovu anemičnost u drugim aspektima igre.
Ма .шта ти је---један Слемић НАЈМАЊЕ се узима наредне сезоне,само такоA mozda je sudbina takva da ova trojica ostanu svaki na po 20 GS...
Novak je bezveze se trosio i isao na Olimpijadu...
...
Ма .шта ти је---један Слемић НАЈМАЊЕ се узима наредне сезоне,само тако
Hajde navedi jos koje opravdanje za ciscenje. Da nije fantomska povreda ramena ponovo u pitanju? To je obicno odlican izgovor kad te protivnik opere sa 3:0.Jbg. Meda je bio suvise svez za finale GS-a. Imao je laksi zreb na startu, pa je i tako lak zreb postao jos laksi. 6 sati odmora vise i 6 sati na terenu manje je presudilo.
Novak nije imao snage da igra. Videlo se od pocetka. Noge ga nisu slusale, nije mogao da se postavi dobro i gomilu lakih lopti je bacio u mrezu.
I sreca je bila na Medinoj strani. Imao je odmor pre svog servisa ceo mec. Da je No1e bio malo bezobrazniji da pusti jos jedan gem, da bude 6:3 umesto 4 i da Meda servira prvi, a da No1e ima pauzu pre servisa.
I sudija ga je isekao kad je imao sansu za brejk sa zakasnelom odlukom i davanjem prvog servisa Medi na brejk loptu ili deuce, sta god da je ono bilo.
Na kraju sad i publika nasla da navija za njega. Seronje. 20 godina navijaju protiv njega i sad su nasli da dodju Bred i Bredli, Boldvin, Sarapova, Rod Lejvera izvadili iz sanduka da dodeli trofej.
Da su navijali protiv njega da ga malo naljute, da se nekako pokrene, nego nista. Sve ode levo.
Idemo dalje. Sledeca je Australija. Domaci teren za Novaka.![]()
Vidi ovog izasao iz misje rupe u kojoj se krio cele godine. I sad kao nesto pametuje.Hajde navedi jos koje opravdanje za ciscenje. Da nije fantomska povreda ramena ponovo u pitanju? To je obicno odlican izgovor kad te protivnik opere sa 3:0.