gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650

...ako ima mercedesov dizelaš, nemoj ništa da mi kažeš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu bre pec, ne pricaj kojesta. Bice nesto od njega...![]()
Kakvu bre pec, ne pricaj kojesta. Bice nesto od njega...![]()
![]()
1970 Plymouth Belvedere
Moram ici da ga vidim, ipak je to 1970 MOPAR![]()
Ljudi....... znaci weilki sam fan Korvete i omiljeno mi je 68' godishte !! Sting Ray))
Znaci ni jedan auto ne budi u meni ono shto budi owaj......sama pomisao da se nalazim iza wolana takwog prelepog auta i josh + uz neq dobru muziku (Ac/Dc recimo) auta mu budi burne emocije !!!! A da ne pominjem da sam skoro gledao neku emisiju de su coveku totalno preradili kola (ne pimp my ride on su kloshari) i da su mi izmamili suze gledajuci taj prediwan auto.......
Elem.... sumnjam da se takaw auto moze pronaci u Srbiji... a i shire.... a josh su manje sanse za to da i ako se nadje neko zeli da ga proda (ko normalan bi) Inace cuo sam, a i wideo da se owi automobili ponekada prodaju za smeshne cene od po 16000$(i to u odlicnom stanju)... to mi je vest iz prvih redova jer imam prijatelja koji zivi u Americi (naravno ima i onih od po 60 000$) ali oni su neki nabudzeni.
Takodje sam cuo da ti automobili nisu dozvoljeni u Evropi ?! (I u Srbiji) zato shto ne podrzavaju neke standarde kao shto je Euro 3 i josh neke gluposti koje ja zaista nemam pojma da li su tacne....
Sebi sam dao zivotni zadatak da moram da posedujem ova kola (kostace me negde oko 30 000$) po svaku cenu !!!! Pa makar morao da opljackam banku ili da ne jedem 2 godine da bi ga kupio!!!
Dakle voleo bi da mi neko ovo za standarde?! I da li mozda slucajno postoji u Srbiji... bar da ga dodirnem....
Znaci Korveta 68' aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!