US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MOtor PARts je pravo znacenje, a moze i Most OverPowered And Respected :lol:

Chrysler, Dodge i Plymouth su MOPAR - meni srce zaigra kad vidim Charger, Challenger, Roadrunner, Superbee, Coronet, Superbird, Daytonu, GTX itd, sto implicira da sam ja MOPAR guy ;)

Ili, sto rece Hemi, "Ja ga doveo da vozi Mustanga a njemu kez ne spada otkako je izasao iz RAM-a" :lol:

img2157yk2.jpg

Dacho, ovaj 1967 Stang je u tvom reonu... ;)

Nema? Ha!

U Knjazevcu ima 1967 Impala, u Potrkanju (to je neko selo tu) ima, doduse u krs do potpuna propast stanju 1959 Cadillac Fleetwood 75 Limo, 1970 Pontiac Firebird, 1964 Impala convertible, 1968 Oldsmobile Cutlass, 1966 Chevrolet Chevelle Malibu, 1978 Firebird itd, mislim da je tu negde iskopan i 1929 Chrysler 77...
A to je samo ono za sta sam ja cuo, sto znaci da ima jedno 10 puta vise auta i jedno 5 puta blize Pirotu.

Problem s tvojim krajem je sto svi cute, nece da kazu za auto i kad znaju.

Da, to si u pravu... Pravi problem kod mene je što se ja slabo krećem po selima... Ranije dok sam radio jedan drugi posao sam se dosta kretao po selima, ulazio ljudima po dvorišta...videlo se tu dosta toga...
...takođe, i da znam gde se u blizini nalazi neki redak auto je to što mi je suludo otići do tamo da samo fotografišem auto koji je najverovatnije u jadnom stanju i koji nemam nameru da kupim... Drugo je to da sam zainteresovan za neku restauraciju, pa da sam se dao u potragu za retkim modelom, da imam kintu da se bavim time...
...a da su ljudi zajebani, jesu...zajebani, zatucani...

Poslednja izmena:
Kad god sam prolazio tu, prikocio sam da vidim sta lik ima. Svidja mis e njegova kolekcija od par USA automobila. Imao je neki drecavo zeljeni auto. Dacha, sta je to?
drechavo zeleno je bio pontiac trans am....koji je nestao. navodno za 7.000jevreja.
leek je fanatik za americhke automobile i stalno ih menja :) , ali mislim da ovaj mustang nije njegov ...znam na kog leeka mislish, kad se ulazi u krushevac iz kraljeva dvorishte sa desne strane.... :)

Back