US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Infiniti, zjuuu?! OK auto vjerujem jest opreljem i kvalitetan, ali dizajn je takav kičeraj, kao da je namjenjen za prodaju u kineskoj prodavnici.

nije pitanje dali ja tako mislim ali taj auto se smatra u americi za luksuz.

pitaj ove sto zive tamo.

i da.. zaboravio sam listi luksuznih brendova u USA da dodam i Acura-u koja je hondin luksuzni brend.

Poslednja izmena:
Evo sta je moja zelja i zbog ovoga cu da odem u Ameriku da studiram iako mi je zelja bila da odem u Rusiju.

Korveta StingRay T-Top 1969 ili do 1973 godiste.... sve one kasnije imaju izmenjeni oblik i nesvidjaju mi se kao ove od 69-73.

4 spead manual L68 427/400 HP ..... De to mogu da nadjem u Srbiji? Nigde...ima u Sloveniji ali muke sa papirima.

Ima jedna u Srbiji u Kulpinu i isao sam de je vidim medjutim nije bila tu.... ko za inat.
I na kraju sam saznao da se prodaje ali da je godiste neko posle 73-eg... i razocarao sam se :(

Pa razmisljao sam o tome.... ali greota je imati takva kola a nemati da se odrzava u fulu kako treba. Evo problema koji mi padaju na pamet.

Auto mehanicar. Prijatelj od burazzera ima mustanga 57' i dolazi mu majstor iz Nemacke kada se nesto sjebe (mada jako reko do sada je imao samo 2 kvar a ima kola 6 - 7 godina) ali on ima kesa da popravi i naruci)

Onda narucivanje delova cekanje. Mislim da bi umro da ga ne vozim 1 dan !

Nemam garazu gde bi ga drzao. Greota da stoji na kisi ili snegu ili da mi neka ljubomorna dusa izgrebe kljucem boju ili jos gore da nekome kretenu padne na pamet da ukrade (mada ko ce da krade tako retka kola)

Pa potrosnja benzina koja je za ovakve masine ENORMNA.

U tacnu proceduru za uvoz nisam siguran. Mi sada imamo ove neke Jevropske zakone koji neke standarde ekoloske prirode podrazumevaju i ove ostale.... uglavnom po poslednjim informacijama cuo sam da je to nesto zeznuto.

A opet kada sracunas sta dobijas..... ju ju ju..... jedan sjajan automobil kojem niko nemoze odoleti sa sjajnim zvukom i osecajem.... racunica je jasna u + si.

Ipak treba gledati u buducnost. Imati mogucnosti da ga kupis i uvezes je jedno.
A imati mogucnosti da ga odrzavas je drugo.

Pa razmisljao sam o tome.... ali greota je imati takva kola a nemati da se odrzava u fulu kako treba. Evo problema koji mi padaju na pamet.

Onda narucivanje delova cekanje. Mislim da bi umro da ga ne vozim 1 dan !

Nemam garazu gde bi ga drzao. Greota da stoji na kisi ili snegu ili da mi neka ljubomorna dusa izgrebe kljucem boju ili jos gore da nekome kretenu padne na pamet da ukrade (mada ko ce da krade tako retka kola)

zbog toga ja nebi oldtajmera ...jer bi mi ga bilo zao da ga razdrndavam po nasim putevima a i nemam ni garazu ni jos poneke uslove

Back