US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ne ovo
Fiat-Seicento-0.jpg
Št se bre ložite, ovo je Fiat Seicento, proizvodio se do neke2001., tako nešto.
A Giallo je malo sportskija verzija... bezveze.

Doduše, zam lika koji je u Opatiji, svojevremeno, prije nekih 10-ak godina imao ovako žuti Seicento kojim je vozio brdske trke... Imao je, čii mi se 4x4 (dograđen) i neko zlo od motora (mislim, 4-tak sa nekim bruka turbinama...ni blizu 440 TNT-u though... :D ) i išao je brutalno...znate kakav je osjećaj u tolikom autu na par centi od zemlje 200km/h...
Ali ipak, Mercedes je Mercedes, Imperial je Imperial, nećemo više digresije o ortopoedskim pomagalima ovde...

Koliko god da je V8 bolji, kad pomislim na registraciju i carinu nije mi dobro..
Ja gledam ove sa malo razumnije strane, ako se razumemo. . .

A kad smo vec kod takvih pre neki dan vozih bmw 760 V12.. Azdaja na putu..

vidi se da ne vozis nista z:D

jer da vozis znao bi da je registracija V6 i V8 tj motora preko 3000 kubika ista

Velike vecina V6 motora takodje ima preko 3000 cm . Pogotovo Amerikanaca

tom autu se pomera volan kad ugasis/upalis auto :)

mislim da se ne pomera volan nego se pomera vozacko sediste u nazad , da vozac moze da izadje .

imas na autu tastere 1 i 2 tj mogucnost da umemorises polozaj sedista tokom voznje i imas 2 daljinca za otvaranje auta 1 i 2. kad pritisnes da se auto otkljuca sa daljincem 1 sediste dodje na polozaj 1 i isto tako za 2. kad izvuces kljuc iz kontakta , sediste se pomera nazad do kraja da izadjes iz auta ko covek :)

mislim da se ne pomera volan nego se pomera vozacko sediste u nazad , da vozac moze da izadje .

imas na autu tastere 1 i 2 tj mogucnost da umemorises polozaj sedista tokom voznje i imas 2 daljinca za otvaranje auta 1 i 2. kad pritisnes da se auto otkljuca sa daljincem 1 sediste dodje na polozaj 1 i isto tako za 2. kad izvuces kljuc iz kontakta , sediste se pomera nazad do kraja da izadjes iz auta ko covek :)

OK. Sacekacemo jos nekog da nam kaze jel volan ili sediste :)

btw, koji je to auto? :)

Back