US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da volis Mercedes ali nemojmo preterivati
300c ima Chryslerovu LX plaformu, razvijenu u Americi i namenjenu iskljucivo US vozilima. Slicnosti sa W210 su deo prednjeg i deo zadnjeg vesanja, menjac, diferencijal i ESP uredjaj. W210 i 300C nemaju isto medjuosovinsko rastojanje, trag tockova kao i konstrukciju platforme. LX plafrorma je napravljena da podrzava i awd sa minimalnim promenama kao i drugaciji set up vesanja za crossover ili SUV vozila, sto znaci da je daleko modularnija neko Mercedesova, sto opet uslovljava konstrukciju. Dakle, W210 i 300c imaju neke zajednicke komponente ali je to daleko od toga da su ista vozila ili da imaju ista vozna svojstva, mislim, ne znam ko je to provalio i sto su ljudi toliko prihvatili tu glupost

danasnji ulov...
'64 Cadillac DeVille Convt.
429 cid V8 ( 7 l ) i 340 ks
napravljeno 17.900 kom

25g5pb5.jpg

33bo8i9.jpg

2vabot1.jpg

a04n6.jpg

dfzt3m.jpg

dexts4.jpg

1tr57o.jpg

11uw95g.jpg

2mh6gko.jpg

Ovaj auto me je skroz iznenadio. Znam da je u NS treba da dodje vanilla zuti '62 Cadillac ( mislim da je vec stigao ) ali je kupljen za restauraciju. Ovaj auto je '64 i u odlicnom je stanju. Hrom je super, enterijer deluje nov ( koza nije ispucala nigde ), farba je sveza, gume su nove. Jedino ako Losmi nije uzeo jos jednog Caddya, ovo je njegov style a ovaj cabrio je daleko bolji nego njegov '59 Sedan DeVille...

Back