911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
U prolazu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali pogledajte koliko mu rep viri sa parkinga... To je bre auto!
Jeste, dugačak je.
Što jest'-jest'.
Koliko je snažan motor unutra? KS?
Kakva je priča za ovaj Dodge, hoce li vlasnik da ga popravlja?
Dali je unutra V8?
A da, secam se... Challenger i Camaro su Hemi i Yenko, ni manje ni vise
F&F filmovi su takvo sr....
najbrza, najjaca, najbolja, najnadrkanija, najnapucanija, najnaprednija i najskuplja Corvette.... the mighty ZR1 !!!
![]()
jomini, sada si otvorio vrata pakla...ako taj auto bude palio gume ulicama New Sada ostaces ziv a ako se ova informacija pokaze kao netacna, ulazis u svet bola, prijatelju...
Iz prve ruke mi je rečeno sinoć. Biće poručeno za Nemačku, a onda dolazi ovde. Ja mu sinoć u kafani prosipao neke ''antimercedes'' priče i ubeđivao čoveka za GT-R specV, a on kaže da uzima ZR1. Ali dobro, ni Vette nije loša.najbrza, najjaca, najbolja, najnadrkanija, najnapucanija, najnaprednija i najskuplja Corvette.... the mighty ZR1 !!!
![]()
jomini, sada si otvorio vrata pakla...ako taj auto bude palio gume ulicama New Sada ostaces ziv a ako se ova informacija pokaze kao netacna, ulazis u svet bola, prijatelju...
Ja ne vidim sto je ova Corvette bolja od onog Porsche-a?Iz 6.2l motora izvuceno 638KS a Porsche iz 3.6l 530KS!Ni ubrzanje nije nista spektakularnije a ni krajnja brzina bednih 1km/h vise
Sto bi rekao Jeremy Clarkson u svojoj emisiji da japanci vise izvuku konja iz hemijske olovkeObozavam tog coveka
![]()