US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto mislis da me nesto muci? Samo kazem da mi je neobicno da ima taj motor, posto on serijski nije isao u 1970 Ambassador (isli su 304, 360 i 390 V8). Stavio si motor iz nekog francuza ili...?

druze ispod haube je fordov motor 2970ccm V6 iz schorpia 96god. ocarinjen na 1990ccm radi manje registracije...nije uopste original motor, a mogli bi da mi nadjete da prodam auto.......... dacu ga dosta ispod cene jer sam nasao da pazarim mustanga nekog iz 68 sa 23000km predjeno.....

@Superbird Cini mi se da si u pravu:D Izgleda da se ja drzim onog pravila...na greskama se uci...
Ali gledaj ovo...razlike i nijesu bas pretjerano uocljive...ali vidi se ko je dobro upucen:D

KJumper70ChallRTSE.jpg

@Tema

1971 Plymouth Barracuda 340

CJumper71Cuda.jpg

Poslednja izmena:
Neka korisnik dawidp bude ljubazan da nam samo kaže u kom gradu je taj Mustang, neće biti problem da nadjemo neke detalje i slike istog, pa da i proverimo kakav je taj.

mustang je u wrscu, nemozete da ga nadjete jer se newozi wise od 20god. ! i zwanicno se ne prodaje nego moj kum inace wlasnik bi ga meni dao za te pare,jer ja wolim to a on nema nikog da ga ostawi! auto je wozen u nemackoj wrlo malo, i dosao je owde 1983 i od tada se wozi jednom godisnje na tehnicki pregled,i nazad u garazu i pali se swaki dan da radi po pola sata...! auto je perfektan u fabrickom stanju ima predjenih 23000km... plawe boje...

mustang je u wrscu, nemozete da ga nadjete jer se newozi wise od 20god. ! i zwanicno se ne prodaje nego moj kum inace wlasnik bi ga meni dao za te pare,jer ja wolim to a on nema nikog da ga ostawi! auto je wozen u nemackoj wrlo malo, i dosao je owde 1983 i od tada se wozi jednom godisnje na tehnicki pregled,i nazad u garazu i pali se swaki dan da radi po pola sata...! auto je perfektan u fabrickom stanju ima predjenih 23000km... plawe boje...

i zaborawio sam da dodam zato moj hitno prodajem, dacu ga dosta ispod cene samo da prodam da uzmem taj mustan..... ako je neko zainteresowan za moj nek se jawi.... ako skinem felne spustam cenu 800e, i za resto mozemo da se dogoworimo...

Jaooooo malopre sam povezao da si iz Vrsca (lokacija u oglasu) i to da imas Stanga za 5000, dodjem na forum da te pitam, a ti vec rekao... To je onaj sa farme? ;)

Back