- Poruka
- 29.300
nemate vise NATO nece vam oni sigurno pomoci ko ni Hrvati pukli ste izgubili ste rat pozete krenuti na nas u samoubilacki napad jedino mi preko granica Srpske necemo ici bas da ne izazovemo NATO a sta udje u Srpsku bice mrtvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osamostaljenje Republike Srpske ne bi bilo kršenje važećeg ustava BiH.To možda izgleda čudno ali jeste tako.Znaci po tebi nije vazio ni ustav SR BiH, ako nije vazio mogla je onda i RS po njemu da dobije nezavisnost ako svakako nevazi i ako se onako moze prekrsiti? Mozemo i mi da onda prekrsimo ustav sada kada se rasformise federacija izmedju vas muslimana i hrvata, onda ni on vise nije vazeci, dakle samo da vas i mi jedanput preglasamo i onda je 1-1. Republika Srpska Nezavisna a vi u Federaciji radite kako zelilte.
Scenario:
1. Republika Srpska proglasi nezavisnost
2. Sta ce te vi? Napast nas? Slobodno reci, nemoj da se genocidisemo medjusobno pa to ne valja....
Osamostaljenje Republike Srpske ne bi bilo kršenje važećeg ustava BiH.To možda izgleda čudno ali jeste tako.
Iako samo bio mali dok je trajao rat znam sta je rat. Sjecam se granatiranja Ilijasa i kasnije Novog Sarajeva od vasih snaga.
.
Najvise sto Muslimani mogu dobiti je 51% BiH to je ako srede hrvate, a najmanje 0% ako se Srbi i Hrvati ujedine i zajedno podjele bosnu izmedju Srbije i Hrvatske, ili nekih 24% ako zele MiR i dobrosusjedske odnose. Na njima je da izaberu, ali ovog puta islamsko-okupatorska vojska nece krociti kroz republiku Srpsku, 500 godina je suvise.
Vrijeme je da se smire i da ostanu mirni na 24% Bosne koje smo mi "halali" radi mira.
Nije Alija dobio po ušima,Aliji ni u ratu nije bilo loše.Dobili su po ušima oni koji su svojim tijelima napunili šehidska mezarja i koji su ostali invalidi.Tako je i Alija mislio 1992 pa je krenuo u rat i dobio po usima,ako ponovo izazovete krvoprolice izgubicete i tih 23% ,u najboljem slucaju ,muslimani ce biti zgurani u par enkalava,mozda sarajevo,zenica ,tuzla,zivjecete kao indijanci u rezervatima
mislis na ove sto su ih poredali kao sardineNije Alija dobio po ušima,Aliji ni u ratu nije bilo loše.Dobili su po ušima oni koji su svojim tijelima napunili šehidska mezarja i koji su ostali invalidi.