Урушавање Републике Српске

Stvarno ste bolesni sa tim mislima da mozete da nametnete nesto Srbima u BiH. Zapamtite, sve se vraca, dobicete i vi referendum o nezavisnost, samo malo pricekaj. Ova BiH je fasisticka tvorevina koja ce nestati kad tad.

Kao sto ti cekas osvetu za njihov referendum bojim se da Bart i svi tamo cekaju osvetu za Srebrenicu, samo sto nece otvoreno priznati. U svakom slucaju nikom se izgleda ne pise dobro

Pa rekao sam vec da je to izvesno zakuva li se. Mrznja kod Bosnjaka je danas ogromna. Ali te glave ne bi bile ruske.

Па добро, било би им адекватно одговорено, уверена сам.
Што се тиче мржње, узајамна је. Они је само изражавају на себи својствен примитиван начин па изгледа већа и страшнија.

Ne znam sta se tu ima objasnjavati narocito, porediti danasnju Srbiju i Srpsku sa JNA, VJ, VRS i ondasnjim resursima sa jedne strane, i tadasnje hrvatske bosnjacke i li albanske teroriste sa druge strane sa danasnjim NATO clanicama i protektoratima.

srbi su u ratu odradili sta su hteli, nema tu puno filozofije vise, 90% srpske su Srbi, rusija samo podrzava iz senke i drzi nato na odstojanju

Па добро, било би им адекватно одговорено, уверена сам.
Што се тиче мржње, узајамна је. Они је само изражавају на себи својствен примитиван начин па изгледа већа и страшнија.

Veca je kod Bosnjaka, u to sam uveren, zato je Federacija tempirana bomba. Gore su prosli u poslednjem ratu i evidentno je da se zeli osveta. To nije nimalo naivna situacija i ne treba je potcenjivati

Ne znam sta se tu ima objasnjavati narocito, porediti danasnju Srbiju i Srpsku sa JNA, VJ, VRS i ondasnjim resursima sa jedne strane, i tadasnje hrvatske bosnjacke i li albanske teroriste sa druge strane sa danasnjim NATO clanicama i protektoratima.

nemoj da krivudas nego lepo napisi koja je to prednost Muslimana u BiH u odnosu na Srbe u Republici Srpskoj.Cekam.

neka krenu mujage bice opet help baznija heljp

Poenta je da pre svega zapad a onda i Bosnjaci cekaju pravog povoda. Stvar je na Republici Srpskoj, ne sme se sama ugusiti u unutrasnjim politickim borbama i popustiti oko daljeg prenosenja ovlascenja. Ali nikako nikako nije momenat za referendum niti ce doci brzo. To bi jedva docekali jer bi imali svi, na celu sa Vasingtonom izgovor.

NATO je na Balkanu i dalje glavni nemojmo se lagati da nije. I bice jos dugo. Zato oprez i manje unutrasnjih trzavica

Da skratim Srbi vise nemaju JNA.
Muslimani vise nemaju Hrvate iz Hrvatske sa svojom vojskom,Hrvate iz Hercegbosne,nemaju NATO pakt.
Samo kompletna budala moze izaci i reci kako su Muslimani u boljoj poziciji.
Muslimani su u daleko goroj poziciji nego 91.
To sto oni misle da su u boljoj poziciji njihova je greska koju ce platiti.

imaju oni neraciscene racune sa hrvatima u federaciji i nedefinisane granice ,srbi nesmu ponovo napraviti istu gresku kao 1993 i 1994,ako dodje do oruzanog sukoba treba ici na potpuni poraz muslimana u bih

Back