Koem
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
zaboravio si istocni mostar
Bogami, velika opstina. cudo je kako ju je uspio zaboraviti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaboravio si istocni mostar
najrjeđi su muslimansko-hrvatski... toga je bilo nešto malo u Mostaru i nigdje više...
srpsko-hrvatski su najrjedji.
Dok god budemo izmisljali izgovore bice nam isto ovako.
35% bez srednje skole je za plakanje.
Nemam ja nista protiv tih mijesanih brakova, ali inace rijetko cujem da ima neko poznat a da je i srpsko-hrvatskog mijesanih braka.A tu tvrdnju potkrepljujes cime? Zeljom da je to tako?
Nemam ja nista protiv tih mijesanih brakova, ali inace rijetko cujem da ima neko poznat a da je i srpsko-hrvatskog mijesanih braka.
I to je dovoljno da tvrdis da su takvi brakovi najredji u BiH?
Evo u mojoj porodici ih ima tri, je li sad to dovoljno da promenis misljenje i izjavis da su najcesci?
Pa dobro, kad bi svi ovdje poceli pisati tako mogli bi doci do raznih statisitka.
Najbolje je da uzimamo samo ove poznate za koje smo svi culi.
Pa dobro, nisam ja kriv, ja sam se samo nadovezao ovdje na tu temu.Ne treba da krecemo ni od cega, glupo je o tome pisati na taj nacin.
Pa dobro, kad bi svi ovdje poceli pisati tako mogli bi doci do raznih statisitka.
Najbolje je da uzimamo samo ove poznate za koje smo svi culi.
Zasto poznate? Pa narod ne cine poznati, nego stotine i hiljade nepoznatih ljudi.
Znam za dosta srspko-hrvatskih brakova. I u BiH i ovde.
Patriotski, uz jake forumske postove sa raznim nickovima?![]()
Takvi ste upravo vi Muslimani iz Blisko-Istocnog Sarajeva. Patriotski je boriti se za slobodu od okupatora i ponovnog ujedinjenja sa Srbijom kako je to bilo za vrijeme posljednjeg kralja Srba, Bosne i Srbije : Stefana Kotromanica Tomasevica!
Za Slobodu i Ujedinjenje nije dovoljno 49% BiH, ima da se cijela BiH ujedini sa Srbijom da ponovo poslje 500 godina stvorimo normalnu i komotnu Srbiju.
Bosna se u srednjem vijeku ujedinjavala sa Srbijom tako sto ju je dobro istamburala.
Da li bi ti volio da se to dogodi i danas?
Bosna se u srednjem vijeku ujedinjavala sa Srbijom tako sto ju je dobro istamburala.
Da li bi ti volio da se to dogodi i danas?
Ni sam nisi svestan brojnih prednosti ujedinjavanja sa Srbijom. Bosnjacko pitanje u Srbiji reseno, srpsko u BIH reseno. Oba naroda u jednoj drzavi, dva glavna grada, konstitutivnost oba naroda. ravnorpavno ucestvovanje u institucijama. Ovo su samo neka od brojnih prednosti potencijalne integracije BIH i Srbije. Daleko bolje od ovoga sto imas danas. Pa sad ti vidi....
Niste nam potrebni, bolje nam je bez vas.
Pa zasto onda nam nudite te glupe ideje.Ni vi nama,
ali ce nas uglaviti zajedno kako je krenulo. Bolje nam je da buduce zajednicko vreme sto lepse i bezbriznije.![]()
Niste nam potrebni, bolje nam je bez vas.
Jedino, ako bi ti licno volio zivjeti sa nam u istoj drzavi, doseli se ovamo, ja cu te podrzati.![]()
]Pa zasto onda nam nudite te glupe ideje.[/B]
U buducem vremenu ce nacionalizam biti iskorijenjen, tako da mi je svejedno.
Moze, kad RS bude nezavisna, deo Srbije ili ova treca varijanta. Verovatno ce se zvati SBIH!Vama se najvise isplati ovo trece, pa sad ti vidi....
Pa zasto onda nam nudite te glupe ideje.
U buducem vremenu ce nacionalizam biti iskorijenjen, tako da mi je svejedno.
Smijesan si.
Kada se sve drzave sa ovih prosotra prikljuce EU tada ce nacionalizam da krene ka laganom izumiranju.Ovo je Balkan frendu! Nema gradjanskih drzava na ovim prostorima, niti ce ih uskoro biti. Patis od iluzija....
Mozda, ali stanje na terenu ne obecava. Disolucija BIH nije izgledna. Isto vazi za ukidanje entiteta. Znaci, zaglavljen si u disfunkcionalnom trokuticu jos ko zna koliko. Ovako bi dobio vecu, bogatiju i postojanu drzavu....