Urbane (forumaske) legende

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TOMAX_2006:
A koja je "urbana" budala smislila ovu do bola glupavu temu? :lol:
Tisina tomi, ti nemas pravo glasa, ti si otvorio onu vracarsku temu 'sta vidoviti tomi vidi u vasim vlaznim snovima, i zeli da vas smuva koristeci trecu sisu koja mu daje misticne moci'
Glasam za tomija, urbana virtualna on-line modernizovana verzija lekovitog travorada za koga je cula vasa baka mara

alex_cool:
Tisina tomi, ti nemas pravo glasa, ti si otvorio onu vracarsku temu 'sta vidoviti tomi vidi u vasim vlaznim snovima, i zeli da vas smuva koristeci trecu sisu koja mu daje misticne moci'
Glasam za tomija, urbana virtualna on-line modernizovana verzija lekovitog travorada za koga je cula vasa baka mara

Ne sećam se toga ali je cool...

batka_mija:
a jel vas podseca ova tema na neke tracarske fazone... kao, 'ajde da pricamo kako je neko ispao glup i rek'o tad i tad nesto tamo... kao... modelsica je ovo, spukigrl je ono... znas, kao, jel smo mi sad najbolje drugarice?...

ma kakvi tracarski fazoni......samo sam htela da ljude podsetim na pray the lord, kada sam citala tu temu padala sam u nesvest od smeha, pa sam se nadala da ce nas neko podsetiti na nesto slicno......

Copy_Cat:
eto, bas sam se pre neki dan podsetila one urnebesne teme na kojoj je prvi put pomenuto PRAY THE LORD...naravno, sita sam se ismejala. :lol:
PRAY THE LORD je posle toga korisceno puno puta...mislim da je ova recenica prerasla u neku forumasku legendu.
koje su po vama legendarne teme ili recenice na forumu?
Sad sam prvi put izvalio ovu temu i umro sam!!! :lol: :lol: :lol:
Ima jedna pesmica sto je neki shaban napisao o meni, ali glupo mi je da je postavim jer se pominju i drugi forumashi, prozivka najobicnija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back