McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
E, ne može.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ne moze, ma mora!!!McMillan:E, ne može.
Hehe, cupavkice... cut tamoCupavka:Dina je legenda, ako jos neko ne zna osim nje, po seksipilu- izjasnili se muski sami, samo ne mogu da se setim na kojoj temi bese- pitajte Mareta, ako ne verujete![]()
Tisina tomi, ti nemas pravo glasa, ti si otvorio onu vracarsku temu 'sta vidoviti tomi vidi u vasim vlaznim snovima, i zeli da vas smuva koristeci trecu sisu koja mu daje misticne moci'TOMAX_2006:A koja je "urbana" budala smislila ovu do bola glupavu temu?![]()
alex_cool:Tisina tomi, ti nemas pravo glasa, ti si otvorio onu vracarsku temu 'sta vidoviti tomi vidi u vasim vlaznim snovima, i zeli da vas smuva koristeci trecu sisu koja mu daje misticne moci'
Glasam za tomija, urbana virtualna on-line modernizovana verzija lekovitog travorada za koga je cula vasa baka mara
batka_mija:a jel vas podseca ova tema na neke tracarske fazone... kao, 'ajde da pricamo kako je neko ispao glup i rek'o tad i tad nesto tamo... kao... modelsica je ovo, spukigrl je ono... znas, kao, jel smo mi sad najbolje drugarice?...
TOMAX_2006:A koja je "urbana" budala smislila ovu do bola glupavu temu?![]()
Sad sam prvi put izvalio ovu temu i umro sam!!!Copy_Cat:eto, bas sam se pre neki dan podsetila one urnebesne teme na kojoj je prvi put pomenuto PRAY THE LORD...naravno, sita sam se ismejala.![]()
PRAY THE LORD je posle toga korisceno puno puta...mislim da je ova recenica prerasla u neku forumasku legendu.
koje su po vama legendarne teme ili recenice na forumu?
Shinoda:Sad sam prvi put izvalio ovu temu i umro sam!!!![]()
![]()
Ima jedna pesmica sto je neki shaban napisao o meni, ali glupo mi je da je postavim jer se pominju i drugi forumashi, prozivka najobicnija...