kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
ooo zaboga pp ili tema muwanje.... bljak....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi mogao i malo fizicki da svratis u nas kraj...
...topic... jeo dzema i 'leba i odoh da skitam...![]()
Što bi rekla mom,kako se ono beše sanira aritmija i tahikardija???![]()
Daleko bilo...ne muvam se ni sa kim
ne može ni da se našali a da neko ne protumači pogrešno svašta![]()
pa ovde neko ima pogrešne utiske,ali zabole me
imam dečka i ničija pažnja mi sa foruma ne treba.
Pa pazi...Da je tvoj post izgledao kao šala,naravno da bih ga tako i shvatio,ali pošto nije... ondaK...A i vrlo je inspirativno uživati u bilo čijoj gluposti,ali u sebi i za sebe...Što ja,recimo, moram da znam da je jedna od tvojih karakternih vrlina da uživaš čitajući tuđe gluposti...Ali shvati ovo kao vrlo dobronamerno i....naravno kao šalu!ovako majo drago mi je sto si se pronasla u mom prethodnom postu ali nisi ti jedina maja na ovom svetu (niti se taj post odnosio na tebe)....ali ako si se pronasla u njemu ...pa to nam govori da ti savest nije cista hahahaa...a i sledeci put ako imas nesto da mi kazes kazi meni,a ne pokusavaj da uvlacis i trecu osobu u diskusiju jer-jel te tad tek izgleda kao da pokusavas da privuces neciju paznju ili gresim....
sto se tice posta u kome govorim da se prebacite na pp ili muwanje dragi moji jeste vi stariji ali zaista ne znate da shvatite nesto kao saluali kako god...
upravo sad uzivam u necijoj gluposti
A ti ćeš onda ceo dan da nosiš sombrero od ljutog luka...sinjorita!ko je rekao da citam tudju glupost?zasto mi izvrces reci i dodajes jos neke svoje?ccc...idi gledaj sunce i mani me se...
ko je rekao da citam tudju glupost?zasto mi izvrces reci i dodajes jos neke svoje?ccc...idi gledaj sunce i mani me se...
U Hebo te...ovo ode ko zna gde...Ja izgleda na kineskom, ti na portugalskom.Ja rukama,ti nogama i nikako da se skapiramo...Izgleda da sam ja negde oman'o,ali ybg kada ti je stil pisanja dvosmislen...Izvinjavam se u svakom slučaju i će da bolje pazim ubuduće i da izanaliziram šta je pisac hteo reći...Ma izvini i nećem više!poenta je u tome sto uopste nisam rekla da CITAM.
Sad bih ti nešto rek'o,ali ću da budem pogrešno sVaćen...čitam knjigu...
čitam knjigu...
A čituckanje?Pa slušaj, prema tumačenju mojih nekih forumskih drugarica, postoje čitanje i čitanje![]()