Upravo sada....

pa ovde neko ima pogrešne utiske,ali zabole me
imam dečka i ničija pažnja mi sa foruma ne treba.
2hn3rbs.gif
Ma zabole i mene,ali nemam potrebu da se pravdam nekom ko donosi pogrešne zaključke. Da su pojedinci redovniji i sa malo više pažnje prate situJaciju ne bi tako reagovali.
28gwbgk.gif
A ako ti nisi odreagovala na moj komentar ili ja na tvoj, ne vidim razlog da to uradi bilo ko zarad utiska kako je taj Svetac/ica i deli lekcije iz lepog ponašanja...Kao da "dušebrižnicima" neko brani da i oni kupe kratku suknjicu.... :manikir::hahaha:

ovako majo drago mi je sto si se pronasla u mom prethodnom postu ali nisi ti jedina maja na ovom svetu (niti se taj post odnosio na tebe)....ali ako si se pronasla u njemu ...pa to nam govori da ti savest nije cista hahahaa...a i sledeci put ako imas nesto da mi kazes kazi meni,a ne pokusavaj da uvlacis i trecu osobu u diskusiju jer-jel te tad tek izgleda kao da pokusavas da privuces neciju paznju ili gresim....
sto se tice posta u kome govorim da se prebacite na pp ili muwanje dragi moji jeste vi stariji ali zaista ne znate da shvatite nesto kao salu :) ali kako god...
upravo sad uzivam u necijoj gluposti

ovako majo drago mi je sto si se pronasla u mom prethodnom postu ali nisi ti jedina maja na ovom svetu (niti se taj post odnosio na tebe)....ali ako si se pronasla u njemu ...pa to nam govori da ti savest nije cista hahahaa...a i sledeci put ako imas nesto da mi kazes kazi meni,a ne pokusavaj da uvlacis i trecu osobu u diskusiju jer-jel te tad tek izgleda kao da pokusavas da privuces neciju paznju ili gresim....
sto se tice posta u kome govorim da se prebacite na pp ili muwanje dragi moji jeste vi stariji ali zaista ne znate da shvatite nesto kao salu :) ali kako god...
upravo sad uzivam u necijoj gluposti
Pa pazi...Da je tvoj post izgledao kao šala,naravno da bih ga tako i shvatio,ali pošto nije... ondaK...A i vrlo je inspirativno uživati u bilo čijoj gluposti,ali u sebi i za sebe...Što ja,recimo, moram da znam da je jedna od tvojih karakternih vrlina da uživaš čitajući tuđe gluposti...Ali shvati ovo kao vrlo dobronamerno i....naravno kao šalu! :whistling:

Poslednja izmena:
poenta je u tome sto uopste nisam rekla da CITAM.
U Hebo te...ovo ode ko zna gde...Ja izgleda na kineskom, ti na portugalskom.Ja rukama,ti nogama i nikako da se skapiramo...Izgleda da sam ja negde oman'o,ali ybg kada ti je stil pisanja dvosmislen...Izvinjavam se u svakom slučaju i će da bolje pazim ubuduće i da izanaliziram šta je pisac hteo reći...Ma izvini i nećem više! :hahaha::hahaha:

Back