УПОЗОРЕЊЕ УЧЕСНИЦИМА ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljuba82:
Ако неко каже да би побио све хрвате, црнце, муслимане и сл. само зато што постоје, ја бих га лично сматрао болесником, али опет је то његова ствар.

Али зато нико не може осудити људе који покушавају да укажу на историјске неправде...као нпр. на то да су хрвати једно обично мало племе (чак проф. Ђуретић има доказе да су они у ствари 100% Срби. Наравно да велика већина јесте покатоличена...али ипак не бих ишао тако далеко...за сада), да муслимани једноставно не могу да имају своју државу...зато што се о њиховом пореклу зна апсолутно све, за разлику од хрвата...код којих ипак све није тако црно-бело, да је већинско становништво у крајини, РС, Далмацији (негде и преко 90%), било српско, да Планински соколови, како себе називају шиптари, нису староседеоци Балкана и потомци Илира, већ потомци племена које се доселило из Средње Азије...

Признајем, ја се осећам помало фрустрирано због чињенице да су сви они остварили своје интересе на рачун Србије (мислим да хрвати чак нису ни свесни колико су добили, чак шта више, још покушавају да се представе као жртве). Са друге стране, поносим се тиме што сам Србин и националиста (као и било који Француз или Немац нпр.), што знам своје порекло и што је чистота наших предака историјски позната...што се не може рећи за суседе. Запамтите, увек ће они носити тај комплекс, увек.

...још једна ствар...овде би могло да се помисли да сам ултра-десничар или радикал...истина је потпуно другачија, али још једна ствар која ме ужасно иритира је да једино радикали показују одређену националну свест, и то на врло културан и цивилизован начин у последње време.

Према томе људи...не само да не треба престати, него је наша морална обавеза да наставимо да се боримо за истину и за исправљање неправде.

Ej, bajkomane nesrećni pazi sad ovo kao odgovor na tvoje bajke.

Lazar Hrebeljanović se potpisivao da je - "Gospodar VSEM Srbljem",
a nije nikim vladao izvan uže Srbije.

Kako to tumačiš grandiozni mitomane ??

igracina:

Шта је то тачно бајка...бруко свога рода?
Кажи конкретно...ја ћу ти радо показати изворе...ред по ред.
Занимљиво је да уопште нису од стране српских хегемониста.

Хваташ се за сламке...

...и шта значи то Montenegro? Имаш ли ти свој језик? Мислим наш? :twisted:

Ауууу...чекај, чекај...да то није новоцрногорски? Оно...мешавина српског, енглеског...и чега још треба...
...Ма да...то је то...заборавих ја да Ви имате своје писмо. Увек сте били универзални, нема шта.

Хехехе...ови Ђетићи су једини на свету којима се пробудила ('ајд' да кажемо) национална свест, а при томе, уместо форсирања својих националних обележја, језика (ух...заборавих да га немате :twisted: ), узимају туђе.

igracina:
Ljuba82:
Ако неко каже да би побио све хрвате, црнце, муслимане и сл. само зато што постоје, ја бих га лично сматрао болесником, али опет је то његова ствар.

Али зато нико не може осудити људе који покушавају да укажу на историјске неправде...као нпр. на то да су хрвати једно обично мало племе (чак проф. Ђуретић има доказе да су они у ствари 100% Срби. Наравно да велика већина јесте покатоличена...али ипак не бих ишао тако далеко...за сада), да муслимани једноставно не могу да имају своју државу...зато што се о њиховом пореклу зна апсолутно све, за разлику од хрвата...код којих ипак све није тако црно-бело, да је већинско становништво у крајини, РС, Далмацији (негде и преко 90%), било српско, да Планински соколови, како себе називају шиптари, нису староседеоци Балкана и потомци Илира, већ потомци племена које се доселило из Средње Азије...

Признајем, ја се осећам помало фрустрирано због чињенице да су сви они остварили своје интересе на рачун Србије (мислим да хрвати чак нису ни свесни колико су добили, чак шта више, још покушавају да се представе као жртве). Са друге стране, поносим се тиме што сам Србин и националиста (као и било који Француз или Немац нпр.), што знам своје порекло и што је чистота наших предака историјски позната...што се не може рећи за суседе. Запамтите, увек ће они носити тај комплекс, увек.

...још једна ствар...овде би могло да се помисли да сам ултра-десничар или радикал...истина је потпуно другачија, али још једна ствар која ме ужасно иритира је да једино радикали показују одређену националну свест, и то на врло културан и цивилизован начин у последње време.

Према томе људи...не само да не треба престати, него је наша морална обавеза да наставимо да се боримо за истину и за исправљање неправде.

УТАША ЗАВУЦИ СЕ ПОД КАМЕН

Храбро исповедање вере
Бој се Господа, сине мој! да не изгубиш припремљени ти венац, да не будеш одбачен од Христа у таму најкрајњу и муку вечну. Храбро стој у вери и, ако је неопходно, с радошћу трпи прогоне и друге невоље, јер ће са тобом бити Господ... и Свети Мученици и Исповедници са радошћу ће гледати на твој подвиг. (Св. Антоније Оптински)

Пасивност
Сваки слуга који чувајући свој мир није урадио ништа да би зауставио лопове од провале у кућу свог господара, биће осуђен од његовог господара као лукави лопов иако није ништа урадио да му помогне.
(Св. Симеон нови Богослов)

eremita:
Вечерас је на ТВБК неколико пута емитована емисија
у оквиру Вести о некаквом профашистичком
сајту регистрованом у САД.
Новинар наводи (и снима) саопштење са тог сајта "онима који
по Србији шире антисрпску хистерију да ће одговарати пред својим народом".

Ово се тумачи "КАО ПРЕТЊА", па је зато одмах
ангажован тужилац који је, наравно,
поред компјутера преко кога очигледно шпијунира
форуме отприлике изјавио ДА ЋЕ
СЕ ОН ПОБРИНУТИ ЗА СВЕ ОНЕ ФОРУМЕ ПРЕКО КОЈИХ СЕ ШИРИ РАСНА,
ВЕРСКА И НАЦИОНАЛНА МРЖЊА ДА БУДУ ЗАТВОРЕНИ, а
И ПРЕТИО ЈЕ КАЗНАМА ЗАТВОРА
ОД 1 - 6 ГОДИНА (како наводи према нашем
Кривичном закону).

Дакле, говорио је О ФОРУМИМА (У МНОЖИНИ) !!!

Ах, како дивне благодети демонократије... дакле
СВИ СРБИ ОПЕТ У ЗАТВОР... СВИ, СВИ, СВИ
... еј замисли ту патологију да
Србима забраниш да ******е о политици. Значи долазе више него тешка времена када ће
свака шуша моћи да упре прстом у Тебе шта год да кажеш и дрекне: аха хааааа
ТИ ШИРИШ НАЦИОНАЛНУ, РАСНУ И ВЕРСКУ МРЖЊУ,
ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ СЕ ОПЕТ ИЋИ
У ЋОРКУ И ЗА ДОБАР ВИЦ, а можда ће тужилац смислити начин како да одреди робију и
онако одокативно за одређене МИСЛИ по систему:
А ШТА СИ ТИ МИСЛИО КАДА СИ РЕКАО ТО, ТО И ТО...

Зато скрећем пажњу свим учесницима, пазите,
тужилац нас шпијунира !!!

Каква грешка ових мамлаза на власти. Преко форума
су и могли нешто да сазнају о томе
шта народ мисли, а овако
сазнаће - али касно !!!

rec je o sajtu STORMFRONT, sajtu americkih skinsa i ostalih slicnih neonaci grupa...
samim tim, taj tuzilac je smesan ako misli da moze da ukine taj forum...

ono sto mene zabrinjava je sledece...zasto na tom sajtu nema odeljak "Stormfront Hrvatska"???
i zasto se tamo ne raspravlja o tome kako treba gaziti Srbe???
nego postoji "Stormfront Srbija" i time se ruzi cela zemlja..."eto, oni su i dalje zatucani nacisti koji bi da pobiju sve ne-srbe"...mislite o tome... :wink:

i jos jednom bih napomenuo...to je neonacisticki sajt...ko ne veruje, neka ode i proveri...to nije nikakav patriotski sajt ili nesto slicno...

1. Хрватима НЕ ТРЕБА САЈТ, они имају ФАШИСТИЧКУ
ДРЖАВУ !!!

2. НАШ ТУЖИЛАЦ ЈЕ ГОВОРИО У МНОЖИНИ: ФОРУМИ !!!

3. А ко тврди да тај сајт МОЖДА НИСУ ПОСТАВИЛИ
ТАДИЋЕВЦИ, или НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, или
ХРВАТИ, или ??? - САМО ДА БИ ШТО ВИШЕ
НАРУЖИЛИ СРПСКИ НАРОД И ОПРАВДАЛИ СВОЈЕ
СМИШЉЕНЕ НАРЕДНЕ ПОТЕЗЕ НА ШТЕТУ СРБИЈЕ !!!

Исувише су и чак комично "одрађени" потези наше
багре и страних служби У ПРАВЉЕЊУ ЦИРКУСА, Е,
НЕ БИ ЛИ СЕ ОЧИГЛЕДНО ДОКАЗАЛО ДА СУ СРБИ исто
ШТО И ФАШИСТИ и тако скрајнуле приче са правих
ствари, рецимо: колика је штета учињена НАТО
бомбардовањем, ко ће то да плати, ко ће да
одговара за агресију на Србију...

uuu, nemoj da te vidi neko sa tog sajta da ih optuzujes da su "strani spijuni", "provokatori" i "anti-srbi"...

a, jesi li se ti osetio ugrozen time sto je on rekao forumi...mislis da ce neko da ukida ovaj forum ili sta...?
ukinuce ti priliku da iskazes svoj bes i rezigniranost?

jel' ti znas sta se pisalo na forumu SRSa???
pa su i oni uveli restrikcije...na primer "moratorijum na rasprave o Jevrejima"
pa na tom forumu ima umerenijih ljudi nego ovde!!!

eremita:
Вечерас је на ТВБК неколико пута емитована емисија
у оквиру Вести о некаквом профашистичком
сајту регистрованом у САД.
Новинар наводи (и снима) саопштење са тог сајта "онима који
по Србији шире антисрпску хистерију да ће одговарати пред својим народом".

Ово се тумачи "КАО ПРЕТЊА", па је зато одмах
ангажован тужилац који је, наравно,
поред компјутера преко кога очигледно шпијунира
форуме отприлике изјавио ДА ЋЕ
СЕ ОН ПОБРИНУТИ ЗА СВЕ ОНЕ ФОРУМЕ ПРЕКО КОЈИХ СЕ ШИРИ РАСНА,
ВЕРСКА И НАЦИОНАЛНА МРЖЊА ДА БУДУ ЗАТВОРЕНИ, а
И ПРЕТИО ЈЕ КАЗНАМА ЗАТВОРА
ОД 1 - 6 ГОДИНА (како наводи према нашем
Кривичном закону).

Дакле, говорио је О ФОРУМИМА (У МНОЖИНИ) !!!

Ах, како дивне благодети демонократије... дакле
СВИ СРБИ ОПЕТ У ЗАТВОР... СВИ, СВИ, СВИ
... еј замисли ту патологију да
Србима забраниш да ******е о политици. Значи долазе више него тешка времена када ће
свака шуша моћи да упре прстом у Тебе шта год да кажеш и дрекне: аха хааааа
ТИ ШИРИШ НАЦИОНАЛНУ, РАСНУ И ВЕРСКУ МРЖЊУ,
ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ СЕ ОПЕТ ИЋИ
У ЋОРКУ И ЗА ДОБАР ВИЦ, а можда ће тужилац смислити начин како да одреди робију и
онако одокативно за одређене МИСЛИ по систему:
А ШТА СИ ТИ МИСЛИО КАДА СИ РЕКАО ТО, ТО И ТО...

Зато скрећем пажњу свим учесницима, пазите,
тужилац нас шпијунира !!!

Каква грешка ових мамлаза на власти. Преко форума
су и могли нешто да сазнају о томе
шта народ мисли, а овако
сазнаће - али касно !!!

Mala dopuna: Stranac u Engleskoj ne sme pricati viceve na racun kraljevse porodice, kaznjivo, sve ovo uz komentar da NATO dolazi u nase gradove!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back