filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Proslo je dosta vremena otkada sam pisao mnoge stvari ali sa tim je sad gotovo,mracni oblaci su se nadvili nad bijelim gradom ili kako ga vi nazivate beogradom.Ali kakvi svi umovi lutaju ovim gradom koji je izgubio svoju dusu,ali ne jos uvek ne vidimo sta se desava pred nasim ocima,ali ja sam progledao kada sam upoznao njega,Borisa neshvacenu dusu koji je u dubini svog uma zamrzio ljude i povukao se u svoj ******* brlog,zbog odredjenih budala koje lutaju ovim gradom.Juce sam bio kod njega,bio je veoma bijesan jer je saznao da sam pisao o njemu. Naravno procitao je vase komentare i pobesneo je, kako sam saznao od njegove keve odmah je izasao iznerviran napolje.Rekao je da nije mnogo ljut na mene koji sam to postavio nego na odredjene komentare doticnih ********,koji su ga imijavali i potcjenili jer ima da plate za to.On je ustvari strucnjak za tehniku i sve sto ima veze sa tim,tako da ce vas naci.Nekoliko dana prije toga,napao je profesora prava na faksu jer mu je rekao da se oblaci neprikladno za fakultet, onda je on ustao i uhvatio ga za vrat i poceo da ga gusi.Drugi studenti su probali da ga rastave ali to nije bilo moguce jer Boris ima preko 2 metra i veoma je jak,tako da je on cak nekoliko studenata napao i tako se sve zavrsilo.Izbacen je sa faksa,otad je postao sve tisi i rekao mi je kad sam bio kod njega da je otkucavanje pocelo i da je neizbezno.Pitao sam ga sta mu to znaci i da se ne glupira, a on je onda ustao i uhvato za vrat i rekao-Ti previse pricas znas,a to mi ide na zivce znas,ti i tvoja glupa ***** od cure se bolje pripazite sta pricate jesi cuo,znam ja sta vi govorite o meni,sve sam procitao!Onda me je izbacio iz sobe i zalupio vratima,tad sam otisao kuci.Poslije toga se nismo culi uopste,ja se brinem za svoju bezbednost i Natalijinu bezbednost a i vasu jer ste ga ismejavali, sram vas bilo bolje vam je da se cuvate jer je on veoma lud i agresivan sjetite se samo sta sam vam pricao!