Upoznavanje....

Najbizarniji, najsmesniji, najcudniji (kakav god...) dogadjaj prilikom upoznavanja neke osobe...?

a valja da i stavim neki licni primer, je l'?

Prosle godine u nekom klubu u ovom mom gradicu, seda oko ponoci pored mene za sank neka devojka koju sam par sati pre toga primetila na nekoj svadbi...
I ona skonta da je i ona videla mene tad, pocnemo nesto bzvz da pricamo, kaze ona kako je super ovde u M., ja je pitam odakle je, jer po naglasku mi se cini da je Kg u pitanju, i ispostavi se da sam u pravu....
Otkud ovde, bla, bla, bla...kaze, ima decka u mom gradu, zabavljaju se nekoliko meseci....
I sve bude ok, dok posle nekih sat vremena u lokal nije usao decko sa kojim sam se JA zabavljala u to vreme (takodje nekoliko meseci)...i dok se nije ispostavilo da nas dve imamo zajednickog prijatelja, tj. decka...
Nastavak situacije - ne znam nista o njemu, od tada ga nisam ni cula ni videla, a sa Majom se druzim, dolazi cesto, i ja idem kod nje, ako da Bog, za koji mesec cu da postanem i kuma.....a njemu nek' je sa srecom. :D

jel to pises o tvom bivsem ili cemu????

Једном сам се упознао са девојком да нас је тако пецнула струја при руковању (не знам да ли се то другима понекад деси) да смо малтене одскочили једно од другог. Брзо смо се смували, а још брже прекинули и то на исти начин - бурно и уз варнице. :)

ma, nastao haos tu noc....kao sto rekoh, ne znamo sad ni gde je, ni sta radi, ni koga prevodi zednog preko vode sada....
obe mu rekle da se nosi, a nas dve nastavile da se druzimo....:)

NE mozes ga kriviti... Jedini nacin da imas pouzdan sex i sve sto ide uz to je da imas 2 devojke od jednom. Samo kada sam imao 2 devojke u isto vreme nije bilo zime! :) Jedna ne moze, druga hoce. Ova nije tu, zovem onu. I tako...

Bez 2 devojke nema leba...

Back