upoznavanje preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
luckastalutkica:
Zato sto ce me daleko uticajniji ljudi nego sto vi to mozete da zamislite spojiti sa kim god pozelim, a davno sam prevazisla traganja za nekim skrivenim biserom medju anonimcima.
Ono sto napravi popularnost od coveka to je najveca emancipacija i kulturni preobrazaj.Popularni nemaju samo novac, nego i jedan potpuno drugaciji kodeks ponasanja i kodeks u ljubavi, seksu i prijateljstvu.
E, neka si nam rekla i otvorila oči. Bravo!

Ti si bre ko Dok Holidej, došla si tiho i ušla u legendu. :mrgreen:

luckastalutkica:
Zato sto ce me daleko uticajniji ljudi nego sto vi to mozete da zamislite spojiti sa kim god pozelim, a davno sam prevazisla traganja za nekim skrivenim biserom medju anonimcima.
Ono sto napravi popularnost od coveka to je najveca emancipacija i kulturni preobrazaj.Popularni nemaju samo novac, nego i jedan potpuno drugaciji kodeks ponasanja i kodeks u ljubavi, seksu i prijateljstvu.
E vala suplja si ko metereoloski balon :lol: :lol: :lol:
Mada nema veze da nema takvih pametnica nebi krimosi i politicari imali zene i ljubavnice .... :roll: da si ti nama ziva i zdrava , sto vise budes uzletala izgledaces sve grandioznije , ali u stvari gustina (iznutra ) dakle i kvalitet te zapremine bice sve redji i siromasniji .... al tako je to sa lutkicama :twisted:

Inace ja sam upoznao puno interesantnih ljudi sa neta , sa mnogima se cujem fonom nekad redje nekad cesce kao i u zivotu .... I mislim da je to izvrsna prilika da se prosiri krug prijatelja i poznanika

luckastalutkica:

O cemu se ovde radi?
Daleko bilo,kakav je svet poceo da dolazi ovde.
:D:D:D
I posle ce neko pametan da se nadje da kaze da stadion nije svojevrsna kulturna ustanova.
:D:D

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
sta ima???
2.gif

Borg_Queen:
ima 2 tipa, oni kojima je to ok i obrnuto... interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje

kako to lepo definisa...crno i belo i zdravo..

jel ti palo na pamet da ima ljudi koji imaju devojke/zhene il zhena koje imaju momke/muzheve...ljudi koji imaju kakav takav socijalni zhivot i ljudi koji imaju pregrsht ljudi...jel ti palo na pamet da nekoga jednostavno zabole za sve nas na netu i da je ovde samo da popije kafu il prekrati chasove dokolice te da je forum ekvivalent listanju novina...postoji mnogo tipova ljudi...meni je ok da se neko s nekim upozna zarad "muvanja" il zarad druzhenja il bilo chega...al mi je totalno bolesno da neko dolazi na forum za jednim ciljem a to je da nalazi drugove/muvatore...kao shto mi je totalno bezveze forsiranje oqpljanja i slichnih gluposti...vremenom i ti tjesh shvatiti da to nije druzhenje vetj obichno spletkarenje koshkanje prebacivanje licemerje etc...

Borg_Queen:
ima 2 tipa, oni kojima je to ok i obrnuto... interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje

Zbog iskustva i poznavanja materije :)
Mesanje RL i VR je veoma slozeno. Ljudi se obicno utripuju da su nasli super prijatelje, a u stvari nasli su dobru ekipu za zezanje. I vise ne mogu da se pljuju na isti nacin kao pre, jer je jako ruzno kada nekog znas licno a pljujes ga ovde javno na forumu. A ti "vasi" odnosi su se dali uociti x puta na forumu.
I da se ne lazemo svi ljudi se ovde upoznaju podsvesno trazeci seksualnog partnera. Jos ne videh da se u VR oformilo prijateljstvo "za ceo zivot".
To bese ukratko.

Nije tachno,..mog najboljeg prijatelja,brata,nekoga koga volim mnooogooo i ko mi mnogo pomaze u zivotu sam upoznala preko BAS ovog foruma!Ima ljudi koji imaju drugacija iskustva i mishljenja od tvog,...ili sachekaj pa vidi i sama....I ok,vecina trazi samo sex,...ali nije tako sa svima...

Borg_Queen:
interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje
cini mi se da se uglavnom upoznaju ovi sto samo cetuju do besvesti
i to najvise ovi sa svastare
****** kad bi obrisali kafanu, asocijacije i sta mislis o osobi iznad svi oni zajedno bi imali 38 postova
u vrh glave
i onda aj kad vec cetuju do iznemoglosti rese da se vide
sto da bulje u monitor kad mogu u prirodi da cavrljaju
meni su pojedini ljudi sa foruma interesantni ali kad bih ih upoznao to vise ne bi bilo to
ponekad kad kucam poruku pricam naglas
jel se desilo to nekome

Back