Smokvica8
Domaćin
- Poruka
- 3.882
...luckastu ne bih da upoznam.....ne ne........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pirattik:Tastina praznine
E, neka si nam rekla i otvorila oči. Bravo!luckastalutkica:Zato sto ce me daleko uticajniji ljudi nego sto vi to mozete da zamislite spojiti sa kim god pozelim, a davno sam prevazisla traganja za nekim skrivenim biserom medju anonimcima.
Ono sto napravi popularnost od coveka to je najveca emancipacija i kulturni preobrazaj.Popularni nemaju samo novac, nego i jedan potpuno drugaciji kodeks ponasanja i kodeks u ljubavi, seksu i prijateljstvu.

E vala suplja si ko metereoloski balonluckastalutkica:Zato sto ce me daleko uticajniji ljudi nego sto vi to mozete da zamislite spojiti sa kim god pozelim, a davno sam prevazisla traganja za nekim skrivenim biserom medju anonimcima.
Ono sto napravi popularnost od coveka to je najveca emancipacija i kulturni preobrazaj.Popularni nemaju samo novac, nego i jedan potpuno drugaciji kodeks ponasanja i kodeks u ljubavi, seksu i prijateljstvu.
)) ???
Borg_Queen:kad ocesh, samo reci![]()
)))))whitenicky:ovih dana , posto imam period prilagodjavanja na poslu ,ali javicu ti se preko pp da ovi dusmani nista ne vide)))))
msj:Pa cekaj bre kako smo mi dusmani a ti si drugaciji od nas,zari ti ne visis non-stop na forumu,sto pokazuje da smo isti. ;-)
))))
luckastalutkica:Zato sto ce me daleko uticajniji ljudi nego sto vi to mozete da zamislite spojiti sa kim god pozelim, a davno sam prevazisla traganja za nekim skrivenim biserom medju anonimcima.
Borg_Queen:ima 2 tipa, oni kojima je to ok i obrnuto... interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje
Borg_Queen:ima 2 tipa, oni kojima je to ok i obrnuto... interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje

cini mi se da se uglavnom upoznaju ovi sto samo cetuju do besvestiBorg_Queen:interesuje me vishe onaj drugi tip, zashto neki izrichito ne zele da druzenje eventualno prebace u rl... naravno ne mislim samo na muvanje
ne nije