Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
zezate se aaaaa
...DOSTAAAAAA 
...DOSTAAAAAA 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...DOSTAAAAAA 
pa dobro, ta euforija jeste smeshna, a i sad se prisecam malo tih prenoshenja sukoba iz rl u vr... znachi hocesh da kazesh, koliko god komunicirali na ovaj nachin, nema teorije da znamo shta nas zaista cheka u rl... slazem se...Dark angel heaven-hell:Ne kazem Sanha da nisi u pravu. Mozda previse to gledam iz svog iskustva. Elem gledah i iskustva drugih ljudi, ljudi se utripuju, dobro se zezaju i odmah pomisle e ruku bi u vatru jedno za drugo. A treba puno vode ipak da protece da bi doslo do "ruke u vatru". I jako mi je lose to, sto sam imala prilike da vidim i na ovom forumu, povlacenje privatnosti javno. Naravno da iskazujemo svoju privatnost samim tim sto iznosimo misljenje o odredjenoj temi, ali doci do toga da znam recimo (a bilo je to ima vec vremena) sta se desava u vezi jedne od forumasica mi je zaista degutantno.
p.s. i da nema veze sa temom al morah da kazem da super izgledas![]()

)))))))a jel smaras i uzivo kao sto to radis ovde na forumuwhitenicky:ja upoznajem mnoge ljude preko neta i mogu vam reci mnogo su RUZNIJI u prirodi nego sto se predstavljaju ovde : ribe , frajeri .... evo pocecu od sebe)))))))
banegad:a jel smaras i uzivo kao sto to radis ovde na forumu
))))mozda si ti skolovan i pametan pa mi to objasni , izvini sto te nerviram ali delujes mi da si u prirodi mnogo inteligentniji ....mozda gresimbanegad:lepo je sto si toga svestan samo sto ne preduzmes nesto
)))))
whitenicky:ja upoznajem mnoge ljude preko neta i mogu vam reci mnogo su RUZNIJI u prirodi nego sto se predstavljaju ovde : ribe , frajeri .... evo pocecu od sebe)))))))

latica:Boga mi ja sam mislila da ste svi ruzni, dok nisam videla slike. Prijatno se iznenadih
Sta ces, net predrasude.

'de si whitenicky stara broko ne daj se isprovociratiwhitenicky:mozda si ti skolovan i pametan pa mi to objasni , izvini sto te nerviram ali delujes mi da si u prirodi mnogo inteligentniji ....mozda gresim)))))
))Psihologue:čuvajte se upoznavanja preko neta

whitenicky:da znas , tebe ne bih upoznao ni da mi platis![]()
Psihologue:Znam..Mislio sam na oskudno odevene žene ili devojke...
)))
Psihologue:čuvajte se upoznavanja preko neta
)))))whitenicky:ne treba ljude upoznavati preko neta , bolje da ih zamisljas kako izgledaju pametno i lepo)))))
Tankian:ko zna kakva se stvorenja kriju iza nickova i avatara
...nego da ih upoznash i razocharash se totalno...whitenicky:ne treba ljude upoznavati preko neta , bolje da ih zamisljas kako izgledaju pametno i lepo)))))