Upoznavanje preko interneta!?

izvini ali to je drugo...
M?
Što je drugo.

Ima muških koji obožavaju velike grudi i slabo im se diže na male. Srećom žene kod nas ne oblače džakove pa se da primetiti. No, kad neko izvadi na sunce mali neke žene jednostavno ne mogu da se napale. A kako da znaju? Dešavaju se stvarno neprijatne stvari kad izvuče i ženi više nije do sexa. Zar nije bolje da o tome pita pre ako joj je važno?

Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?

Vazda govorim da je beč naročito kvart ex jugovića pun čudnih profila

Give Up Omg GIF by Jasmine Star

M?
Što je drugo.

Ima muških koji obožavaju velike grudi i slabo im se diže na male. Srećom žene kod nas ne oblače džakove pa se da primetiti. No, kad neko izvadi na sunce mali neke žene jednostavno ne mogu da se napale. A kako da znaju? Dešavaju se stvarno neprijatne stvari kad izvuče i ženi više nije do sexa. Zar nije bolje da o tome pita pre ako joj je važno?
A ako vas pitamo za broj onda je neumesno

Sećam se jednog dogadjaja od pre 20-tak godina.Čini mi se da se to desilo u Aleksincu ili Kruševcu,nebitno...Mladi bračni par se tek venčao,možda nedelju dana prošlo i sede kod njih na terasi,letjne vreme,bili tu kumovi,familija i nešto se zapričali i šalili i onda će mladoženja da se nadoveže na neku priču kroz šalu "jao ja neću to da pojedem /ili popijem,mogu zubi od toga da mi porastu kao kod vampiira",a tek će njegova supruga "pa bolje bi ti bilo da ti xxrac poraste nego zubi"...Nakon toga tajac,gosti se ućutali i ubrzo krenuli,kažu da je tip olešio od batina i robija neko vreme zbog toga

Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?
Od svih iskustva ti baš tudja prepričavaš. Lako je tudjim koprive mlatiti.

Od svih iskustva ti baš tudja prepričavaš. Lako je tudjim koprive mlatiti.
Pričam ono što je zanimljivo...a od mojih iskustva bi mogao neke druge teme da prepričavam,recimo jednu doktorku sam upoznao,riba otkida,ali bila udata.Počeli smo da se vidjamo,par puta se kresnuli,a onda mi ona predložila da se uključi i njen muž,aktivno i pasivno i ja to nisam hteo....Imam ja dosta priča iz ličnog iskustva,ali sada je ovo bila tema

I sta je ovde problem tacno? To sto ga je pitala koliki mu je?

Back