- Poruka
- 96.884
I šta je on uradio tada na licu mesta?Garantujem ti da se desilo...i to u restoranu "Zmaj od Noćaja" ,mislim da je bio čak i 8.avgust 2023.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta je on uradio tada na licu mesta?Garantujem ti da se desilo...i to u restoranu "Zmaj od Noćaja" ,mislim da je bio čak i 8.avgust 2023.
Samo napred, mejk maj dej![]()
To je mogla da proba i bez da pitaPa za ozbiljno traje mnogo duže od par sexova! Tek za ozbiljno je bitno koliki mu je.
Po njegovoj prici,okrenuo na šalu da relaksira glupu situaciju,ali mu je tada bilo jasno da će sa njom sa na kres kombinacijuI šta je on uradio tada na licu mesta?
izvini ali to je drugo...Vi kad hoćete da vidite kolike su sise i dupe to je ok, a žena je dronfulja kad hoće da vidi penis, čak pristojno pita
Nije ni meni jasno sta je time htela...Recimo dok sam bio mladji,meni trazile pre skype da ga pokazem...i pokazivao sam gaTo je mogla da proba i bez da pita
Dobar potez. Očito je šta je njoj primarno.Po njegovoj prici,okrenuo na šalu da relaksira glupu situaciju,ali mu je tada bilo jasno da će sa njom sa na kres kombinaciju
Njoj je bilo jasno i pre toga.Po njegovoj prici,okrenuo na šalu da relaksira glupu situaciju,ali mu je tada bilo jasno da će sa njom sa na kres kombinaciju
Toga ima koliko hoces,tesko je naći pravu ženuGde nalazite te zenske, hocu i ja malo te zabave?![]()
Slagao te Gogi.Pamtim jer sam tog dana išao u tužilastvo da dam iskaz u svojstvu oštećenog i nakon toga sam se sreo sa Goranom koji mi je rekao da treba veceras da izadje na večeru sa onom ribom
Pravu zenu?Toga ima koliko hoces,tesko je naći pravu ženu
Ma malo je,vidis da nekim tunelima treba 45Sto nije rekao 24 cm i crn je. Malo povuko na pretke i tako je tu obojen.
da,daPravu zenu?
M?izvini ali to je drugo...
Bukvalno je izdramioČekaj… ona je drolja zato što mu je otvoreno unapred rekla šta joj je važno?!
Iskreno, dobro je uradila. Zahvaljujući tom pitanju je izbegla potencijalno mizernu vezu sa pahuljicom i drama quin-om od tvog drugara.
Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?
A ako vas pitamo za broj onda je neumesnoM?
Što je drugo.
Ima muških koji obožavaju velike grudi i slabo im se diže na male. Srećom žene kod nas ne oblače džakove pa se da primetiti. No, kad neko izvadi na sunce mali neke žene jednostavno ne mogu da se napale. A kako da znaju? Dešavaju se stvarno neprijatne stvari kad izvuče i ženi više nije do sexa. Zar nije bolje da o tome pita pre ako joj je važno?
Od svih iskustva ti baš tudja prepričavaš. Lako je tudjim koprive mlatiti.Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?
Pričam ono što je zanimljivo...a od mojih iskustva bi mogao neke druge teme da prepričavam,recimo jednu doktorku sam upoznao,riba otkida,ali bila udata.Počeli smo da se vidjamo,par puta se kresnuli,a onda mi ona predložila da se uključi i njen muž,aktivno i pasivno i ja to nisam hteo....Imam ja dosta priča iz ličnog iskustva,ali sada je ovo bila temaOd svih iskustva ti baš tudja prepričavaš. Lako je tudjim koprive mlatiti.
I sta je ovde problem tacno? To sto ga je pitala koliki mu je?Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?