bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
imam 46 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je minimum koji se zakonski odredjuje da mozes da uzmes svoje dete kod sebe svaki drugi vikend cak moze da se precizira vreme od koliko do koliko,drzavni i verski praznici,pola zimskog i pola letnjeg raspusta.Moj bivsi nikad svoje pravo nije iskoristio iako mu ga nitko nije osporavao.Pravo o vidjanju deteta pise u resenju a mozes da se obratis za besplatne pravne savete sto postoji u svakoj opstini.Igor31000:Ja imam drugih problema. Prilikom razvoda trazio sam starateljstvo nad detetom ali su mi rekli da zbog prirode moga posla je nemoguce da ga dobijem. Posle toga zovem svaki dan da cujem kako mi je dete i uvek isti odgovor spustanje slusalice. Tako je vec vise od godinu dana. Dete vidjam jer za moju bivsu ja radim u Beogradu a moja sestra ga uzima. Nije mi vazno sto imam 26 godina i sto me nijedna zenska osoba nece bas zbog toga sto sam razvden, vazno mi je da vidjam svoje dete a da bih ga video moram da lazem. Da li je to posteno? Molim vas za neki savet sta da radim?
Tako i stoji u presudi ali ona i dalje ganja po svome. Bio sam i kod pravnih savetnika i u centru za socijalni ali ne vredi. Svi mi kazu da pokusam da se dogovorim sa njom a ako to ne pomaze da je tuzimKOCKARKA:Mislim da je minimum koji se zakonski odredjuje da mozes da uzmes svoje dete kod sebe svaki drugi vikend cak moze da se precizira vreme od koliko do koliko,drzavni i verski praznici,pola zimskog i pola letnjeg raspusta.Moj bivsi nikad svoje pravo nije iskoristio iako mu ga nitko nije osporavao.Pravo o vidjanju deteta pise u resenju a mozes da se obratis za besplatne pravne savete sto postoji u svakoj opstini.
mozda mi to jedino preostajebobanap:nagovorila bih te da otmemo dete pa neka nju malo boli glava !!!
Pogledaj starije teme, o istim problemima već se nekoliko puta pisalo.Igor31000:Ja imam drugih problema. Molim vas za neki savet sta da radim?
Nema tu pametnog saveta, svi smo mi različiti i razne nam stvari odgovaraju, svako treba da nađe svoj put i ono što mu odgovara.mamaVesna:Ali zanima me druga stvar. Sta je sa vasim privatnim zivotima? Novim vezama? Kako birate nove partnere? Da zamene bivseg u svemu? Ili samo za seks? Da li ih birate po svom ukusu ili po ukusu vase dece? Ili ih ne trazite uopste nego ste se posvetili samo deci?
Prijala bi mi pomoc u ovim stvarima, bilo kakav savet ili iskustvo.
Pozdrav svima.
Razvod zaista i nije tako losa stvar koliko ziveti u braku bez razumevanja. To jeste tacno. Ali kako uspevas da deci nadoknadis ljubav drugog roditelja, u tvom slucaju majke. Ja sam u slicnoj situaciji. Otac moje dece koja imaju 3 godine ih ne vidja dovoljno i bojim se da ce to na njih kad malo porastu ostaviti posledice. Nadam se da dramim bez potrebe. Ti imas stariju decu i duzi staz solo roditelja. Kako si se snasao u resavanju tog problema? :-? :-?elendil:Moja su deca malo iznad 10god...Pre 3-4 godine je bilo gadno kada nas je mama napustila i otisla u inostranstvo...Sada je sve puno lakse,razvod i nije tako gadna stvar koliko ziveti u braku bez razumevanja i sloge...Da nije lako nije ali vredi se boriti za ljubav svoje decice...