Insect
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Američki naučnici napravili su prvi hibrid čoveka i ovce. Ova životinja ima telo ovce, a sadrži 15% ljudskih ćelija i 85% životinjskih, prenosi list „Mejl on sandej”. Ovca je stvorena kako bi se njeni organi koristili za transplantaciju obolelim ljudima. Projekt vodi prof. Esmail Zanjani sa univerziteta Nevada, koji je poslednjih sedam godina usavršavao tehniku usađivanja ljudskih ćelija u fetus ovce. Zanjani kaže da je već stvorio jetru koja se u velikoj meri sastoji od ljudskih ćelija, a tvrdi da bi se od ovce mogli dobiti i srce, pluća i mozak za transplantaciju u čoveka.
dakle,ne rade oni to "za dobrobit covecanstva" vec se ljudi igraju
to su obicni fanatici,eto sta su
Tu su i ugradnje chipova na glave zivotinja...misiiim...cemu sluzi to?
zasto muciti zivotinje ??
to su bre poremeceni ljudi koji se igraju i chereche zivotinje
A sto se bolesti tice,zivotinje i nisu bas najbolje za ispitivanje toga,jer lek nije za njih,nego za nas
mada je verovatno neko vec pisao ovo sto sam ja sad rekla,al mrzelo me da citam
izvinjavam se
poenta je da su ljudi odvratni
A odakle si zakljucila da dakle oni to rade samo iz ciste radoznalosti? Kada lepo u tvom citatu stoji da doticni doktor kaze da ce uskoro biti moguce iskoristiti takve hibridne organe za transplantaciju kod ljudi.
Stvarno mi nije jasno?
A cak i da to rade samo zato da se igraju velika je verovatnoca da ce iz toga proisteci neki znacajniji pronalazak ili dostignuce koje ce moci da se uopterbi za dobrobit ljudi, a mozda cak i zivotinja. Recimo da se umesto da se cupaju organi iz hibridne ovce oni uzgajaju u "vestackoj" ovci.
A cipovi u glavama... Pa oni tek mogu za sve i svasta da se iskoriste. Pitanje je koji su cipovi u igri.
 Jesi li gledala film Johnny Mnemonic ili Matrix ili barem citala recimo Hyperion? U svim tim pricama cipovi u mozgu su iskorisceni za prosirivanje (ili bolje iskoriscenje) kapaciteta ljudskog mozga i za baratanje sa velikom kolicinom podataka/informacija. Iz onoga sto si napisala ja zakljucujem da ti ili ne zelis da otkrijemo tako nesto (sto je suprotno prirodnoj teznji coveka da istrazuje) ili si spremna da legnes na sto i da umesto na zivotinjama na tebi eksperimentisemo sa brain-chip tehologijom. Dakle? Kad si vec u pisani jezik ubacila uzrecicu iz urbanog slenga, misiiim brate ovo-ono znaci strasno, onda iskoristi tu rec pa porazmisli cemu bi bilo koji eksperiment zaista i mogao da sluzi pre nego sto krenes da ga pljujes. A cak i da se pokaze da je neeticki i nemoralan i onda porazmisli da kad je vec odradjen kako bi mogli da iskorisitmo i opravdano patnju durgih.
 Jesi li gledala film Johnny Mnemonic ili Matrix ili barem citala recimo Hyperion? U svim tim pricama cipovi u mozgu su iskorisceni za prosirivanje (ili bolje iskoriscenje) kapaciteta ljudskog mozga i za baratanje sa velikom kolicinom podataka/informacija. Iz onoga sto si napisala ja zakljucujem da ti ili ne zelis da otkrijemo tako nesto (sto je suprotno prirodnoj teznji coveka da istrazuje) ili si spremna da legnes na sto i da umesto na zivotinjama na tebi eksperimentisemo sa brain-chip tehologijom. Dakle? Kad si vec u pisani jezik ubacila uzrecicu iz urbanog slenga, misiiim brate ovo-ono znaci strasno, onda iskoristi tu rec pa porazmisli cemu bi bilo koji eksperiment zaista i mogao da sluzi pre nego sto krenes da ga pljujes. A cak i da se pokaze da je neeticki i nemoralan i onda porazmisli da kad je vec odradjen kako bi mogli da iskorisitmo i opravdano patnju durgih. 

Ovo je nužno zlo...
Ovo je nužno zlo... 

E da i nije mi jasno kako je ok pojesti biljku a nije životinju?
E da i nije mi jasno kako je ok pojesti biljku a nije životinju?  

.... Mada da se ja pitam vršila bih eksperimente na zločince i kriminalce jer se najčešće ponašaju vise kao monstrumi i zivotinje nego ljudi
.... Mada da se ja pitam vršila bih eksperimente na zločince i kriminalce jer se najčešće ponašaju vise kao monstrumi i zivotinje nego ljudi