uporedni horoskop...

Molim vas,postavila sam moju nat.kartu i svog dečka...Pa ako može neko da pogleda! Hvala! (Prva je moja,druga je njegova.)

Prilozi

• daisy24ja.jpg
    daisy24ja.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 13
  • daisy24on.jpg
    daisy24on.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 9
a sa kojom verovatnocom
moze da se nekom kaze iz uporednog horoskopa
e to je to
brak
jedna moja drugarica
jeste na pocetku vezesa savakim frajerom radila njihov uporedni
i ,,,na pocetku veze sa sadasnjimmuzem astrolog joj je rekao
ne znam da li je to taj
ali ima jako velike verovatnoce
i posle 6 meseci se udala
i sada ima dvoje dece
pa sam mislila....
da i meni ,,,tako neko kaze,,,,:)

Pozdrav svima,

imam veliku nedoumicu da li ostati u vezi u kojoj sam ili batalitii i ne gubiti vreme i ici dalje, da li ova moja veza ima buducnost i da li je to taj...
rodjena sam 09.06.1978 u 22h45 Novi Sad a on 30.01.1968 u 19h15 Beograd

u napred hvala na odgovoru !

Halo, imam slican proble ali mi bivsi nasao drugu a sad mozda hoce da se vrati???? sta da radim ????? ja 1969 5 novembra 08.34 u grad örebro svedska ON 1953 16.20 2 augusta u isti grad i zemlju. Puno hvala.

volela bih kad bi mi neko uradio uporedni horoskop! moj datum rodjenja je:04.02.1980. u 06:35 ujutru u Beogradu, moj bivsi decko rodjen je:04.12.1984. u 13:00 u Pozarevcu! zanima me pitanje ima li sanse da se nas dvoje pomirimo kad i u kom vremenskom periodu?

Evo ako moze i meni tumacenje, ima li nesto od nas, pokusacu da postavim sinastriju i dejvison pa ako mogu Webhanuma ili Vip da stignu da pogledaju bila bih im zahvalna.Mnogo mi je stalo do ovog coveka i stvarno ne znam vise dokle ovako-tajna veza je u pitanju i traje vec 2 godine.
Hvala unapred.

Pa vi ste mene skroz zaboravili postavila sam ovo pitanje pre tri meseca, smrc smrc :sad2:ako nekom nije tesko da pogleda ovo malo i da neki komentar. U prilogu su natalne karte

ON http://img90.imageshack.us/img90/5823/onay1.gif
JA http://img91.imageshack.us/img91/3168/onacf4.gif

pitanje je kako bismo on i ja funcionisali zajedno jer hoćemo da počnemo zajednički život - tacnije dok sacekah odgovor poceli smo vec zajednicki zivot od polovine februara i da li nas dvoje možemo osnovati porodicu brak i decu kroz nekoliko godna ili će moj sudjeni biti neko drugi?.. ŠTA KAŽU ZVEZDE O TOME???
Unapred zahvalna

Back