uporedni horoskop...

Fenix nije mi mo u skorpiji vec na 0* strelca u konj. sa njegovim smc.
MESEC-MESEC = DA LI CETE IZGRADITI UZAJAMNO POVERENJE ILI BRACNI SKLAD!
U kvadratu moze doneti: Nedostatak uvazavanja, neke neprijatne situacije. A moze i da se razvije neka vrsta instinktivne odbojnosti, popnekad i strah, obicno: neraspolozenje, pa nije dobro za zapocinjanje ove emotivne veze. Ocekuje se da neko popusti. Ako ste ipak u ovoj vezi ne zatezite odnos, moglo bi vam se desiti da se posle ipak pokajete i shvatite da ste pogresili nekim svojim preemotivnim stavom.
A ovo za MESEC-SEVERNI MESECEV CVOR = KARMICKO-SUDBINSKI SUSRET NA EMOTIVNOM PLANU!
MESEC-D-SEVERNI MESECEV CVOR
Instinktivno cete osecati prijateljstvo medju vama. Srecno prijateljstvo. A to je zbog svega dobrog sto ste cinili. Nadculni kontakat. Sada vam se vraca, Mesec prima zasluzenu nagradu od partnera koji ce mu pomoci na odredjeni nacin.

E sad: njegov Mesec90Jupiter Tvoj:DA LI CE JUPITER BITI VELIKODUSAN I DA LI CE TO MESEC ISKORISCAVATI?
Mozda ce Mesec iskoriscavati partnerovu velikodusnost ili ce Jupiter buditi partneru lazne nade, dajuci obecanja samo da bi izgladio stvari, a moguci su nesporazumi zbog precenjivanja situacije. Ako se dijametralno razlikujete to shvatite kao komplementarnost u smislu dopunjavanja, a ne problema. Ne zaboravi ovaj Mo njegov je u Ribama...

MESEC90URAN
Ipak vrlo napeta veza sa puno emotivnog naboja. Uran je nagao i proizvodi rasprave i svadje, a to se jako odrazava na zivce ili nanositi bol partneru. Uran ne prepoznaje njegove potrebe, tvrdoglav je, impulsivan, ne poznaje kompromis. Sve u svemu, tesko da ce ga Mesec razumeti zbog iznenadne promene ponasanja u ovoj vezi. Kontakt neverstva i RASTANKA. Mogucnost da vise puta menja- ju mesto boravka. Te ceste selidbe i putovanja su nepovoljna ili nepotrebna. Veza koja nije dobra za porod, materinstvo.
Ovaj aspekt znam iz druge price...sasvim moguce.
Ali ajmo prvo da kazes, pa idemo dalje...

Tvoje Sunce 0` njegova Venera - on prosto trazi devojku - Veneru "Rachicu"...Tvoje Sunce ga tu cini sigurnim u njegovj 1 kuci, obasjava njegovu licnost, daje mu samopuzdanje i verovatno da veruje da je naisao na "onu pravu"...
SUNCE-VENERA = POSTOJI LI NAKLONOSTI i DA LI VAM SE SVIDJAM? DA LI SMO ZA LJUBAV?
A u konjukciji ... Odgovor je: DA! Ali u ovom kontaktu VENERA je ta koja preteruje, doprinosi uzivanju, prepustenosti ljubavnim stvarima i svemu bez mere. Naklonjenost luksuzu, zainteresovanost za zabave. SUNCE ima zelju koja se razlikuje od patnerovih. VENERA, u ovom odnosu je nesposobnija da se suoci sa ozbiljnim stvarima u zivotu. Ugodan par koji ima zelju da im bude lepo!
Dok njegovo Sunce ima kvadrat sa Tvojom Venerom:
Ako ste razdvojeni, zar nije dovoljan razlog da probate jos jednom? Nekako losija varijanta vaseg odnosa bi bila: Sunce nece uspeti da izmami partnerovu naklonost, radi u svoju korist, mozda mu je povredjen ponos, ranjena osecanja, ali on je taj koji moze biti diktator pa i egoista. Venera, moze biti jako koristoljubiva ili nesposobna da se suoci sa ozbiljnim. S druge strane, evo i potvrde o nekontrolisanom nagonu za ljubavlju, za nesklad u mnogim poljima, nepotrebnim troskovima, veza koja kompromituje.

Vidis Tvoj vladar 7-mog Uran kako je u opoziciji sa njegovim Suncem, pa prica o braku za tebe je, o cemu razmisljas:DA LI CE BITI UZBUDJENJA, AVANTURA, NAPETOSTI - DA LI JE MOGUC BRAK?
Partneri se moraju kloniti svadja jer svaka preti da okonca odnos. Eksplozivne situacije ce biti vecito na pomolu jer nekim pojavama pridaju mnogo vecu vaznost nego sto je ima. Obicno ovaj spoj se naziva naelektrisana kombinacija. Uran je samovoljan, tvrdoglav, inadzija. Ali u ovoj vezi on dominira. Pre ili kasnije sam sebe saplete i pokvari sve zato sto ne ume da saradjuje.Nagovestava razvod. :eek: A vidis i da je njegov Uran upao na Tvoj DC...u 7-mo polje, opet pojacava cini mi se to vec...ali ajde u konjukciji sa Saturnom najavljuje: Bice prisutna borba za prevlast starog i novog. Saturn ce biti jako tvrdoglava i opirace se promenama, dok ce sve to jos vise nagoniti partnera da istraje na svome.

Susret velikih iskusenja. :confused:

A i kako stvari idu dalje posto je u pitanju transcendentalna planeta...opisuje odnos kako ce teci... Eto prilike da se sazna koliko staro nema vise vrednost, ali i da novo ne preteruje. (Kada se budu prvi put srele osetice uzajamnu iritaciju "iz prve".)

URAN 0` PLUTON = DA LI CE PLUTON POMOCI PARTNERU NA JOS VECA POSTIGNUCA?

...ici u ekstreme da bi po svaku cenu bilo drugacije ili da bi se sacuvala sloboda pojedinacno. Moze doci do ispoljavanja sebicnosti, sto nekog od vas dvoje moze da povredi, ako ne i obostrano...
Revolucionarni partneri, njihova je sudbina da zbace ili regenerisu zastarela drustvna shvatanja.

Eto kad krenem da pisem, tek onda vidim kako je ovde neverovatno Uran na oba nacina vezan za Tvoje 7-mo, em ti je vladar, em njegov upao...mislim da ti ne bi bila kriva, vec d i on trazi neku promenu, viid da si slobodoumna, ali ne vidi tvoj Sa0Pl na DC, sto je u Tebi...ti ipak cenis pored tog "muskog"mozga i sigurnost u vezi...mozda gresim.. :confused:

Poslednja izmena:
Molim Vas da mi neko kaze kakva je buducnost ove veze? Ja sam rodjena 09.08.1980. u 04.25 u Beogradu, on 26.09.1975. u 16.15 u Beogradu. Hvala

showgif.cgi

showgif.cgi

Nadam se da se niko nece naci uvredjenim! Meni je samo problem to sto nisu postavljeni uporedni natali, sinastrije, pa kad slucajno vidim neki zahtev, umesto da pocnem odmah, jer nije samo sto zelim da pomognem, vec ipak se ucim, sto vise primera, vise ce me ljudi koji znaju ispraviti, pa cu zapamtiti...ali ne mogu jer uvek drzim po nekoliko otvorenih stranica, i zbog toga sam u hendikepu, ako krenem da otvaram jos... odmah mi baguje komp.pa moram restart i onda poludim...odnosno radije ostavim sve.

Poslednja izmena:
Ljudi, help me, šta mi je činiti u ovoj vezi? Još se truditi, ili.....Strpljenje mi nije jača strana...
Pa ne znam da ti kazem sta ti je ciniti, ali ako smatras i ti i ali i on da je gubljenje vremena, to moze doci samo od aspekta Ve180Ve, barem mi se tako cini. A ono sto vas drzi ili vas je privuklo jedno drugom je i to sto imate aspekte izmedju vladara 1/7 kuce, i to pozitivne aspekte. Ali isto je Tvoj Sa u konjukciji sa njegovim Ma. Imate dosta kvadrata i opozicje licnih planeta, planeta emocija: Mo, Ma, Ve...ali i So! Nek neko drugi pokusa...i jako bitno inkonjukcija Sunca, tu nema jedan je kriv, postoji zahtev za obostranim prilagodjavanjem jer inkonjukcija ako se ne varam nije zanemarljiva i o tome govori, a po tome gde mislim da bi ti trebala to je posto je Sunce u 7-moj a upada u njegvu 9-tu, onda vezaano za ljubav, partnera normalno, prosirivanje svojih vidika, i nesto vezano za njegova putovanja, odsutnost...

Poslednja izmena:
Ljudi, help me, šta mi je činiti u ovoj vezi? Još se truditi, ili.....Strpljenje mi nije jača strana...

Ja malo amaterski da dodam kako se meni čini:

Tvoj jupiter (vladalac tvoje sedme ) i njegov mars (vladalac njegove sedme) su u dobrom kontaktu što po mom iskustvu daje da se dobro osećate zajedno i da imate utisak da je ova veza ona prava ...možda čak i traje dugo

ali postoji taj kvadrat venere (tvoje) i njegovog satruna a to mu dođe srcelomiteljski aspekt... kažu ljudi (neki po nekim forumima) da veze sa tim aspektom baš imaju problema da opstanu, zapravo da je ovo siguran aspekt kraja veza...e sad podvlačim da ja to malo amaterski pa se nemoj drzati za to što kažem

Poslednja izmena:
Pa ne znam da ti kazem sta ti je ciniti, ali ako smatras i ti i ali i on da je gubljenje vremena, to moze doci samo od aspekta Ve180Ve, barem mi se tako cini. A ono sto vas drzi ili vas je privuklo jedno drugom je i to sto imate aspekte izmedju vladara 1/7 kuce, i to pozitivne aspekte. Ali isto je Tvoj Sa u konjukciji sa njegovim Ma. Imate dosta kvadrata i opozicje licnih planeta, planeta emocija: Mo, Ma, Ve...ali i So! Nek neko drugi pokusa...i jako bitno inkonjukcija Sunca, tu nema jedan je kriv, postoji zahtev za obostranim prilagodjavanjem jer inkonjukcija ako se ne varam nije zanemarljiva i o tome govori, a po tome gde mislim da bi ti trebala to je posto je Sunce u 7-moj a upada u njegvu 9-tu, onda vezaano za ljubav, partnera normalno, prosirivanje svojih vidika, i nesto vezano za njegova putovanja, odsutnost...

Tačno je da definitivno moramo mnogo da se prilagođavamo i ja i on, a i to da smo ceo život (deset godina veze) odvojeni, ali smo opstajali... Ipak ću se ja još truditi, jer osećam da će biti bolje...:D
Hvala...

Ja malo amaterski da dodam kako se meni čini:

Tvoj jupiter (vladalac tvoje sedme ) i njegov mars (vladalac njegove sedme) su u dobrom kontaktu što po mom iskustvu daje da se dobro osećate zajedno i da imate utisak da je ova veza ona prava ...možda čak i traje dugo

ali postoji taj kvadrat venere (tvoje) i njegovog satruna a to mu dođe srcelomiteljski aspekt... kažu ljudi (neki po nekim forumima) da veze sa tim aspektom baš imaju problema da opstanu, zapravo da je ovo siguran aspekt kraja veza...e sad podvlačim da ja to malo amaterski pa se nemoj drzati za to što kažem

Mogu ti reći da je veza dosta duga i da ja stvarno imam utisak da je ona prava;) Tačno je da imamo problem da opstanemo, ali tek u poslednje vreme... Ja ipak ne odustajem:heart:

evo bila bih veoma zahvalna kad bi neko na kratko protumacio sinastriju...koliko vidim nemamo mnogo aspekata..sta nas je uopce spojilo skupa ...:) lijepo je sto imamo trigon sunca i mjeseca, dali to pridonosi i privlacnosti izmedju nas dvoje?...i sta bi znacio mo0mo, dali takodjer privlacnost ili neku povezanost?... e toliko.. (njegov sat nije 100% tacan). hvala :) :) :)

2vmbvgl.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Fenix2710,

Da li bi možda mogla da mi kažeš nešto u prolasku Marsa kroz znak Lava (od oktobra 2009 do juna 2010)? Nešto sam čitala o tome, ali nemam predstavu kako to deluje na jednog lava kao što je moj partner. S obzirom da mi je partner u znaku Lava, kao sve kontam da nam je bukvalno od tog perioda (od okt.2009) krenulo na gore i da tek sad osecam neke pozitivnije stvari...Sve se nadam da će to sve proći kad izađe taj Mars iz Lava, da li ima istine u tome?
Ako neko još zna da mi kaže bilo šta ovom uticaju Marsa na lavove neka se javi...:)

Fenix2710,

Da li bi možda mogla da mi kažeš nešto u prolasku Marsa kroz znak Lava (od oktobra 2009 do juna 2010)? Nešto sam čitala o tome, ali nemam predstavu kako to deluje na jednog lava kao što je moj partner. S obzirom da mi je partner u znaku Lava, kao sve kontam da nam je bukvalno od tog perioda (od okt.2009) krenulo na gore i da tek sad osecam neke pozitivnije stvari...Sve se nadam da će to sve proći kad izađe taj Mars iz Lava, da li ima istine u tome?
Ako neko još zna da mi kaže bilo šta ovom uticaju Marsa na lavove neka se javi...:)
Postoji tema Tranziti Marsa http://forum.krstarica.com/threads/309692 :)

Fenix2710,

Pa mozda moze neko da kopira od moderatora neki text, ali mislim da ga imas cak ovde na forumu, ako ne onda imas dovoljno na googlo. A iz licnog iskustva, meni se odnos gotovo prekinuo od ulaska u Lava sa Lavom. Ali meni je Mars tad pravio kvadrat na konjukciju Mo0`So na pocetku Skorpije, dok n atalno imam Ma60Mo0So, verujem da je ublazio, i posto je prica kontakt i recimo "karta upoznavanja" dosta jaka, ne zelim da to kazem ali evo nesto mnogo jace od Marsa u lavu bi trebalo da slomi. Meni je to kontakt svakodnevice, mada volim ga ne jedan poseban nacin. Njemu je pravio kvadrat na natalni Ju0`Ma tamo gde je moje Mo0So.
Kakve su se promene desile kod Tebe, ako jos uvek nisu? Onda jun :think:

Pa mozda moze neko da kopira od moderatora neki text, ali mislim da ga imas cak ovde na forumu, ako ne onda imas dovoljno na googlo. A iz licnog iskustva, meni se odnos gotovo prekinuo od ulaska u Lava sa Lavom. Ali meni je Mars tad pravio kvadrat na konjukciju Mo0`So na pocetku Skorpije, dok n atalno imam Ma60Mo0So, verujem da je ublazio, i posto je prica kontakt i recimo "karta upoznavanja" dosta jaka, ne zelim da to kazem ali evo nesto mnogo jace od Marsa u lavu bi trebalo da slomi. Meni je to kontakt svakodnevice, mada volim ga ne jedan poseban nacin. Njemu je pravio kvadrat na natalni Ju0`Ma tamo gde je moje Mo0So.
Kakve su se promene desile kod Tebe, ako jos uvek nisu? Onda jun :think:

Pa malo mi je krenulo na bolje, mada mislim da sam i više nego strpljiva...Kada se vidimo sve je idealno i čak imam utisak da je i njemu lepo sa mnom,ali mu ponos ne dozvoljava da preko usta prevali to da želi da se pomirimo. Takav je moj utisak, a sad šta je prava istina, ne znam... Mudro ćutim i čekam da vidim hoće li nastaviti da popušta ili će čekati da ja skroz prsnem i dođem u situaciju HOCEŠ-NEĆEŠ (a to nikako ne bih volela)...Pošto imam utisak da smo najgori period prošli, mislim da gore od toga nije moglo, tako da sam srećna i zbog ovih par susreta u poslednje vreme, pa samo ćutim i čekam jun ...:D

Pa malo mi je krenulo na bolje, mada mislim da sam i više nego strpljiva...Kada se vidimo sve je idealno i čak imam utisak da je i njemu lepo sa mnom,ali mu ponos ne dozvoljava da preko usta prevali to da želi da se pomirimo. Takav je moj utisak, a sad šta je prava istina, ne znam... Mudro ćutim i čekam da vidim hoće li nastaviti da popušta ili će čekati da ja skroz prsnem i dođem u situaciju HOCEŠ-NEĆEŠ (a to nikako ne bih volela)...Pošto imam utisak da smo najgori period prošli, mislim da gore od toga nije moglo, tako da sam srećna i zbog ovih par susreta u poslednje vreme, pa samo ćutim i čekam jun ...:D
Cakaj koliko god treba... ;)

Back