uporedni horoskop...

[B:
šapčanka[/B];5667373]Ako je potrebna posebno njegova a posebno moja - ti samo reci... sad sam ukapirala kako se postaljaju slike (konačno...:lol:)

Moje misljenje znas, ova veza ce trpeti prekid i razlikuju vam se potrebe,zelje,nade i mogucnosti. Ti si nekoko se odrice njega i te veze, plus stomislim da tebi stoji zemljana osoba kao sledeca veza i kao mogucnostza brak.Jeste imala veza svojih uspona i padova, mislim da ,a ko nije jos doslodo prekida, da ce ga biti januar-februar pa i mogucnost pomirenja mozda ili nekog njegovog insistiranja oko marta 2008..No, radi onako kako osecas, tebi veza puca i kako si skorpija u podznaku i Bik u znaku, imas mogucnost da sevracas starim ljubavima cesto, da proveris navike odnosno da se uplasis sta sad kada nema ono na sta si navikla. Izmedju tvoje 22-24 godine, po meni ova veza moze da pukne. kako se jupiter krece kroz Jarca trigonira ti polje odnosa i sunce i veneru u njemu, pa ce sigurno i neki zemljani partner da bude prisutan kod tebe, pored toga sto postoji i simpatija neka...

Svoje misljenje sam ti iznela u komentarima na natalnim kartama, licno mislim da ovaj covek nije za tebe posto ima svoj zivot i mogucnost da idalje siri porodicu koju ima. Kriza u njegovom braku jeste evidentna ali to ne znaci da ce da se razvede i onda kada tebi kaze da hoce da se razvede. Kako mi je tesko da promenim svoje vidjenje,mislim da ce Elle da nadje vremena i za tebe, pa malo sacekaj, pacemo mozdada nadjemo neko zajednicko, srednje resenje, vise glava mogu da smisle verovatno bolje od jedne..
Uglavnom, tebi Jupiter moze da donese i vezu i to od znacaja sa zemljanim tipom osobe u narednih godinu dana, pa ako budes bila raspolozena da se malo odvojis i pogledas oko sebe, a ne da budes fiksirana samo na ono sto mislis da ti treba, mozda budes i prijatno iznenadjena...

po cemu se mi razlikujemo toliko od prosecnih slucajeva,i dali mi to vucemo losu ili dobru karmu? :confused:
Ukratko, imate nešto teže aspekte na koje sam i ranije skrenula pažnju. To nije znak da je vaša veza "gora" ili "bolja" - hvala Vip, sve je lepo objasnila ako je već do blagog nesporazuma došlo.
...Kad je Ele rekla da je vise nego prosecno opterecena veza,verovatno je mislila na one veze koje imaju uporednosamo lepu sinastriju, znaci manje muke ili manjezadataka koje trebada ostvare medjusobno,ili su im osnovni uslovi u mnogo boljem stanju nego vasi , sto ne znaci da kod njih treba da sve ide glatko...
... niti da će se vaša veza raspasti zbog toga, ja sam samo pokušala da vam približim moguće prepreke i probleme kojih ste oboje i sami svesni, čisto kada vam se bude dešavalo (a dešava se i sada, sami ste rekli) da znate da je to prosto tako, na neki način tako mora da bude. ...Nadam se da je sad jasnije. :wink:

Što se finansija tiče, ako očekujete nešto zajednički mislim da je za to naročito bitan period u toku 2009. godine, tada je aktivirano polje doma i privatnog posla (u pozitivnom smislu, mislim). Generalno gledano finansije u toku naredne godine (gledano iz ugla i jednog i drugog horoskopa) nisu toliko loše, ali ukoliko je privatan posao u pitanju mislim da definitivno neće biti baš lako jer će biti potrebno dosta truda i ulaganja sebe (ne mislim na finansije nego inače), nije naročito stabilno ali to je nešto što je neophodno odraditi da bi stvari kasnije postale stabilnije, od 2009. i dalje.
Ne treba očekivati ništa jako krupno jer naredna godina nije period kada 100% stajete na svoje noge u pogledu posla, finansija i sl., ali po mojoj proceni ne bi trebalo da materijalna situacija bude jako loša, neka sredina otprilike. Jedino postoji opasnost da zbog vaše nestrpljivosti da sve krene na bolje brzo i odmah, oboje stvari doživljavate lošijim nego što jesu. :wink:

@ leptiricu

dok Elle ne nadje malo vremena, da iskomentarisem kako te ovaj covek jako privlaci i nesto u njemu prepoznajes kao da je bas on taj koji treba da bude tvoj izbor a kako tebi nesto nije povoljna 27-28 godina u polju emocija i odnosa, kako ti se karmicki bitne promene desavaju, jesi li ti sa njim ili nisi? To sto ti raspaljuje mastu i sto deluje tako mocno na tebe, da to zaboravimo, reci nam pitanje vezano za njega i tvoje trenutno stanje..Elle ce da slozisinastriju i ostale horoskope, meni smeta ovde sto mu je saturn u tvom osmom polju direktno sa asc pa to oznacava distanciranost ili uskracenost u odnosu i vezi...Reci konkretno pa da gledamo..

Elle će gledati da nađe vremena ovih dana da pogleda ostale uporedne. :-D
Ostala sam dužna lejli83, alexis1, izgubljenoj_ , pogledaću i nestrpljivu Samantu i Butterfly a ako sam nekog izostavila od ovih koji su pitali a nisu dobili odgovor, neka me podseti. :wink:

sala mala..for you Elle

srculence.gif

srce.gif

AKO NIJE PROBLEM DA MI POGLEDAŠ UPOREDNI HOROSKOP MENE I MOG DEČKA SVI DO SADA SU GOVORILI DA NEKAKO NAS DVOJE NISMO JEDNO ZA DRUGO POGOTOVO ZA BRAK, A MI PLANIRAMO DA SE UZMEMO U MAJU ILI DA POČNEMO ZAJEDNIČKI ŽIVOT. MENI JE SA NJIM SASVIM DOBRO ČAK NISAM NIKADA IMALA OVAKO KVALITETNU VEZU..

ZABRINUTA RIBA - VODOLIJA
EVO SU NAŠE KARTE
UNAPRED ZAHVLNA

Prilozi

• deki natal.jpg
    deki natal.jpg
    35 KB · Pregleda: 7
eeee..pa ne znam bas sve...tesko tebi kad ja krenem da pitam...zamisli kad pocnem...a gde da odbijes ovako dobru dusu kao sto sam ja..pa svi bi plakali..smrc.. Nego,samo radi i radi..nisam jos smislila pitanja... imam i ja ponesto sto me mrzi da gledam...

@ leptiricu

dok Elle ne nadje malo vremena, da iskomentarisem kako te ovaj covek jako privlaci i nesto u njemu prepoznajes kao da je bas on taj koji treba da bude tvoj izbor a kako tebi nesto nije povoljna 27-28 godina u polju emocija i odnosa, kako ti se karmicki bitne promene desavaju, jesi li ti sa njim ili nisi? To sto ti raspaljuje mastu i sto deluje tako mocno na tebe, da to zaboravimo, reci nam pitanje vezano za njega i tvoje trenutno stanje..Elle ce da slozisinastriju i ostale horoskope, meni smeta ovde sto mu je saturn u tvom osmom polju direktno sa asc pa to oznacava distanciranost ili uskracenost u odnosu i vezi...Reci konkretno pa da gledamo..

Zajedno smo vec 8 meseci, ali zivimo u 2 razlichita grada, tako da nam je vidjanje redje.
Tako da je tachno to za distanciranost i uskracenost u vezi....
A pitanje...paaa...shta mogu da ochekujem od ove veze...npr...:)
Ili...kako se slazemo...
Ps. nekako mi jemnogo t4eshko da formiram jedno pitanje jer bih postavila 100 istog momenta, ali se suzdrzavam, pa cu prepustiti vama da kazete ono najupechatljivije. I da...hvalaaaaaaaaaa punooo! :)

Neka vrsta nepoverenja moze da bude sa tvoje strane prema njemu, posebno kada veza postane "ozbiljna" na neki nacin jer neces moci da verujes u njegove reci da je veran ili da samo tebe ceka, na primer..Nekako je na svoj nacin malo "ukocen" za tvoj pojam i ti nekada ne znas da limu je stalo do tebe ili nije, nekad zaista ne znas kako da reagujes.. Je li tako?

Neka vrsta nepoverenja moze da bude sa tvoje strane prema njemu, posebno kada veza postane "ozbiljna" na neki nacin jer neces moci da verujes u njegove reci da je veran ili da samo tebe ceka, na primer..Nekako je na svoj nacin malo "ukocen" za tvoj pojam i ti nekada ne znas da limu je stalo do tebe ili nije, nekad zaista ne znas kako da reagujes.. Je li tako?

Yeap. Ma ja uopshte ne sumnjam u tvoja tumachenja...:)

Yeap. Ma ja uopshte ne sumnjam u tvoja tumachenja...:)

Znaci potvrdno....Nije ni njemu bas jasno kako da se postavi, naucio je da se blokira i suzdrzava, deluje ozbiljan i rezervisan a ti si tako nekada srecna i detinjasta da bi ga rado ustipnula od muke kad se "namraci" Smeta ti to,u globalu,stano se nesto preispitujes da nisi negde pogresila ili naopako rekla ili da senije uvredio, i zato te cini nesigurnom

Posto imam malo vremena, hajde ovako da ti kazem, Jupiter ce da mu trigonira Saturna u prvom polju i kako mu je saturn nepoverljiv prema zenama i njihovoj vernosti njemu, mislimda ce da mu pomogne da malo pocne da veruje u ono sto radis ili govoris. On je na nekoj svojoj licnoj prekretnici, ima preispitivanja u sebi i smatra da je vec zreo i stabilan da postane i odgovoran pa ga nemoj prisiljavati ili opterecivati nicim. On zna da bude tezak i sitnicav, nesiguran je u sebe a nece to za zivu glavu da prizna i on je uvek upravupa nemoj da se kacis naneke njegove komentare. Obicno nemas zivaca da bilo sta objasnjavas nekom ili potvrdjujes svoju vernost iline-vernost, nego budi strpljiva ako ti je stalo..mislim da nije josto aktivno, tamo ce kad Saturn dodje na njegovu natalnu poziciju.

Mozes da se ludiras i zabavljas ali ne sme da oseti da nisi odgovorna, moras da mu se udvaras jer je to Lav, tipRibe i Devica sa Saturnom u podznaku...ma ne veruje ni sebi ponekad a kamoli tebi, tesko je njega zadovoljiti, ko uspe moze da ima vernu osobu pored sebe i to samo dok mu veruje..Ne trpi atak na ego ili sopstvene komplekse, budi obazriva kao sto inace jesi jer nisi klasican strelac i odgovara mu tvoj duh vise nego sto zeli da prizna..Ima malo prijatelja i ima mnogo licnih problema, ne znam sada koliko ih je sve prevazisao, nemam kada da gledam ali prija muda je sa tobom

Posto imam malo vremena, hajde ovako da ti kazem, Jupiter ce da mu trigonira Saturna u prvom polju i kako mu je saturn nepoverljiv prema zenama i njihovoj vernosti njemu, mislimda ce da mu pomogne da malo pocne da veruje u ono sto radis ili govoris. On je na nekoj svojoj licnoj prekretnici, ima preispitivanja u sebi i smatra da je vec zreo i stabilan da postane i odgovoran pa ga nemoj prisiljavati ili opterecivati nicim. On zna da bude tezak i sitnicav, nesiguran je u sebe a nece to za zivu glavu da prizna i on je uvek upravupa nemoj da se kacis naneke njegove komentare. Obicno nemas zivaca da bilo sta objasnjavas nekom ili potvrdjujes svoju vernost iline-vernost, nego budi strpljiva ako ti je stalo..mislim da nije josto aktivno, tamo ce kad Saturn dodje na njegovu natalnu poziciju.

Pazi i ovo je skroz skroz tachno. S tim shto ja strashno exremno variram iz prevelike ozbiljnosti (po pitanju posla, tachnije faxa, i oko toga imamo odredjene ajde da kazem konflikte), i prevelike neozbiljnosti, tachnije detinjasto se ponasham, kad sam sa njim, shto je naravno pozitivno...
Ali kako ta moja preterana zahtevnost po pitanju njegove odgovornosti i njegovih radnih obaveza moze da utiche na nash odnos...to je vec pitanje...pa i moze se reci..i karaktera.
Jer kada se retko vidjamo naravno da je sve ok, ali kako ta razlichitost moze da utiche na nas dvoje kada bi bili u 1 gradu...to je vec pitanje...

Mislim da nema potrebe zuriti, Uran mu je u 7 polju kvadrat neptun vladar, pa moze da pogresno nesto istumaci i misli da ga na nesto teras ili prisiljavas..Budi malo neuhvatljiva i zavodljiva, morada prodje te neke licne stvari sa saturnom imislimda ce da mu jedan od roditelja ili rodjaka bude nesto bolestan u narednih godinu dana pa ce postati jako tezak u nekom periodu

Back