vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
[B:šapčanka[/B];5667373]Ako je potrebna posebno njegova a posebno moja - ti samo reci... sad sam ukapirala kako se postaljaju slike (konačno...)
Moje misljenje znas, ova veza ce trpeti prekid i razlikuju vam se potrebe,zelje,nade i mogucnosti. Ti si nekoko se odrice njega i te veze, plus stomislim da tebi stoji zemljana osoba kao sledeca veza i kao mogucnostza brak.Jeste imala veza svojih uspona i padova, mislim da ,a ko nije jos doslodo prekida, da ce ga biti januar-februar pa i mogucnost pomirenja mozda ili nekog njegovog insistiranja oko marta 2008..No, radi onako kako osecas, tebi veza puca i kako si skorpija u podznaku i Bik u znaku, imas mogucnost da sevracas starim ljubavima cesto, da proveris navike odnosno da se uplasis sta sad kada nema ono na sta si navikla. Izmedju tvoje 22-24 godine, po meni ova veza moze da pukne. kako se jupiter krece kroz Jarca trigonira ti polje odnosa i sunce i veneru u njemu, pa ce sigurno i neki zemljani partner da bude prisutan kod tebe, pored toga sto postoji i simpatija neka...