Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znam da je problem bio sa njihovim serverom koji je uvek u cifru, trazio tacnu verziju (poslednju naravno), tako da obrati paznju da je za pocetak najsvezija ver. skinuta i instalirana!
Btw. sto ne koristis Kaazu pravice ti manje muke.
Sve zavisi od provajdera sa kojim se kacis na Win MX.
Kod nekih ne moras nista da radis, a kod drugih vec moras da upises proxy provajdera u Win MX.
Probaj sa tim, pa cemo videti da li ce uspeti da proradi.
Ja sam isto probao sa WinMX ali sve je ok samo sto nemogu da bilo sta skidam uvek me odbijaju.Zato kao sto kaze KAD_Lupim_lupim,predji bre na Kazaa i neces imati problema
Ja sam isto probao sa WinMX ali sve je ok samo sto nemogu da bilo sta skidam uvek me odbijaju.Zato kao sto kaze KAD_Lupim_lupim,predji bre na Kazaa i neces imati problema
1.Ako koristis neki firewall pogledaj da li on pravi problem
2. Ako si cistio kompjuter od spy-a mozda si ocistio i neki koji ide uz program pa sad nece da radi
3.Imas li P2P ikonu u toolbaru
4. Imas li svoju adresu preko koje se konektujes...
5. pogledaj i ovo: http://homepage.ntlworld.com/d-morris/#11