upload knjiga u pdf formatu

Nema programa, nema tutorijala. Odeš na megaupload.com, nađeš dugme upload postaviš knjigu i onda nama ovdje ostaviš link koji si tamo dobila. Ima još sajtova za upload, ali ja lično preferiram magupload. Možda ćeš morati da se registruješ, ali to je džabe i brzo. Samo, ako su to knjige koje si pokupila sa onog baneprevoza i sličnih mjesta nema potrebe da se trudiš. Sigurno ih već imamo. Znači, samo ako si sigurno da te stvari već nisu na netu kao besplatni download. Šta god bude, hvala na altruizmu.

koja slična mesta osim BANEPREVOZA?

Na ovom PDF imaš temu elektronske knjige, ili tako nekako, pa, uz malo strpljenja, svašta možeš pronaći.
Mislim da ne bi bilo korektno da ovdje ostavljam linkove na druge, konkurentske, forume. U srpskom sajberprostoru postoji nekoliko warez foruma koji imaju sekcije za knjige, domaće i strane, pa i za časopise, tutorijale i slično. Ako neko baš ne može da nađe, neka mi pošalje privatnu poruku.

Imam gomilu knjiga koje bih rado "digla" na net, jer je sevap podeliti ih.

Koji program preporučujete?

Ako može i neki kratak tutorial, jer sam duduk za tehniku.
Klikni na
http://www.sendspace.com/
pa klikni na Browse,
e onda ide izuzetno težak deo gde treba kliknuti na Upload file koji je velikim slovima ispisan preko celog ekrana.
I to je sve.

Oda ti oni pošalju link sa koga možeš sa skidaš sve ono što si uplodovala,
a ti ako želiš postaviš taj link sa copy/paste na Krstu.
Oda krenu zahvalnice širokih narodnih masa što si baš to postavila jer oni to godinama traže,
krenu molbe i pitanja imaš li da postaviš još ovo ili ono,
poneko muvanje, neko ti pošalje poljubac i tako.....

Ma sad kad nam cenzurišu net, zaboravićemo na besplatne knjige u pdf formatu.

tumblr_ly0w9fRayp1qcc9i2o1_500.jpg

Ja imam na računaru vjerovatno oko 10,000 knjiga. Teško je tačno reći koliko jer ima dosta duplikata, a nemoguće je sve dovesti u red i zavesti u neku evidenciju. To su uglavnom knjige na engleskom jeziku. Na našem ih je vjerovatno manje od 10%.
Ako nekome nešto treba neka mi pošalje PP, pa mogu pogledati da li imam.

Back